Must Have Fall/Winter 2015/2016

7.11.15

FW 2015 done
Viem, že mnohé z vás už asi majú o svojich ,,nutnostiach" na túto jeseň a zimu jasno, ale ja si stále neuvedomujem, že toto ročné obdobie je tu. Pekné slnečné, ba priam teplé dni sa striedajú s tými chladnejšími, ktoré pokladám iba za nejaké povinné zlo a užívam si naďalej svoje conversky, lebo ono sa oteplí. Našťastie som mala väčšinou pravdu. Zatiaľ. Každú sezónu pripravujem tieto Must Have zoznamy, na ktoré ste si zvykli a tento rok som ho takmer vynechala, lebo úprimne, nemám pocit, že niečo silno potrebujem. Ale potom mi niekto z vás napísal, že by si tento post rád prečítal a ja som si povedala, že prečo nie, veď som predsa len človek, mala som tie štátnice a budem mať promócie, a tak som po pár dňoch rozmýšľania vytvorila tento zoznam. 


1. light grey manicure - ak by som si mala vybrať iba jednu farbu, ktorou by som si lakovala nechty celú jeseň a zimu, bola by to matná svetlosivá s akoby voskovým efektom (napr. L´Oréal Paris).
2. army green - teraz mám ale nechty nalakované vojenskou zelenou, pretože to je farba, ktorá sa mi veľmi páči, kvôli svojej neobvyklosti a schopnosti vyzdvihnovať iné farby. Napr. takú ružovú, oranžovú či tyrkysovú. Alebo aj obyčajnú karamelovú či hnedú. Konkrétne ten sveter by som brala hneď.
3. midi A skirt - ak existuje sukňa, ktorá sa skvele hodí k čižmám, tak je to takáto A-čková. Tesne pod kolená s vysokými čižmami a rolákom či svetrom a kabátom. 
4. grey knit dress - áno, milujem sivú farbu a pletené šaty by boli výborným kúskom, ktorý by som nosila v zime asi nonstop. Samozrejme, aj kašmírové by som uvítala, ale to asi nepôjde :D.
5. matte brown lipstick - so 90´s a to ma na tom baví najviac.
6. Koshikira necklace - strašne sa mi páčia jednoduché retiazky, ktoré sa dajú vrstviť, ulietavam tiež na tyrkyse a kameňoch. Objavila som nemeckú značku Koshikira, ktorá ponúka ručne vyrábané šperky a úplne najviac ma očarili tieto SURA náhrdelníky. 
7. Miu Miu parfume - keby som nemala dosť parfémov a mala by som si jeden nový vybrať, tak by to bola táto novinka Miu Miu. Krásne vonia a ten tyrkysový flakón je iba bonus. Mínusom je to, že ho má teraz kopec žien, ale s tým sa dalo počítať.
8. turtleneck - neviem ako sa to stalo, ale ja, čo nemám rada roláky si zrazu silno uvedomujem ich neexistenciu v mojom šatníku. Každé ráno si vravím, že by som si rada obliekla čierny (nie úplne obtiahnutý) rolák a všetko by bolo v rovnováhe. Zo všetkých tých kúskov, toto je práve ten, ktorý potrebujem na 100%.
9. Dare to ring - jednoduché šperky, ktoré môžem nosiť každý deň a stanú sa mojou súčasťou sú pre mňa viac ako výrazné kúsky, ktorým som holdovala kedysi. Už dlhšie pokukávam po tomto Dare to prsteni od Dogeared. Na strednej som mala podobný v striebornej farbe, ale môj prst bol po ňom zelený ešte niekoľko dní, haha :D.
10. Winston Regal watch - priateľovi som na narodeniny darovala Komono hodinky s čiernym ciferníkom a odvtedy chcem jedny aj ja. Ten čierny ciferník sa mi neskutočne páči! A kedže nemám hodinky s hnedým remienkom, zvolila by som tieto Winston Regal. A nosila by som ich k tomu army green svetru alebo sivým pleteným šatám.
11. Matt & Nat Fabi backpack - mami, na Vianoce si prosím iba jednu vec a to tento nude Fabi ruksak od Matt & Nat. Pozri, či ho nemajú tu.
12. messy eyebrows - keď vidím, koľko hrozne zle nakreslených obočí okolo mňa denne prejde, mám chuť prestať si líčiť aj to svoje. Upravujem si ho podstatne menej ako kedysi a sú dni, keď si ho iba prečešem maskarou na obočie, čo vytvorí veľmi zaujímavý look, ktorý ma baví stále viac a viac.
13. DIY - rozhodne chcem viac šiť a vyrábať. Milujem to, relaxujem pri tom, tak si na to proste nájdem viac času. A prinesiem vám aj tutorialy :).
14. apartment - stále s priateľom zútuľňujeme naše bývanie, všetka ružová musela ísť preč (pochopiteľne, hoci nechápem, prečo k nej tak inklinujem, keď ju nenosím), tak nachádzame spoločné cesty vo farbách a štýloch :). 
15. moroccan taburet - tento marocký taburet mám v hlave už asi rok. Je to presne ten kúsok, ktorý sa páči nám obom. Ponúka ho napr. NILA store, dokonca vo viacerých farbách, ale u nás prejdú len tie prírodné, ale musím priznať, že tento sa mi aj tak páči najviac. A potom ešte ten béžový.
16. motivation - potrebujem motiváciu na cvičenie. A tou je dovolenka. Na fotkách chcem predsa vyzerať dobre, lebo fotky sú večné :D.

Aké sú vaše must haves na jeseň a zimu?

P.S.: Čo sa oblečenia týka, verím, že väčšinu nájdem v second-handoch :).

photos from 1 - mooreaseal.tumblr.com 2 - dailydoseofstuf.tumblr.com/post/31437091490 3 - stockholmstreetstyle.com 4 - www.harpersbazaar.com/fashion/trends/a4098/how-to-wear-a-sweater-dress/ 5 - beautybulletin.com 6 - koshikira.com 7 - www.wallpaper.com/lifestyle/meet-miu-miu-italian-fashion-house-launches-first-fragrance#8897  8 - twochums.com 9 - dogeared.com, 10 - freshlabels.com, 11- aidashoreditch.co.uk, 12 - mythirtyspot.com 13 - pairandspare.com, 14 -houzz.com, 15 - fortelia.cz 

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Milujem army green, a sivú :) a ten army green lak nutne potrebujem zohnat, mozem sa spytat aky mas ten tvoj?
    A inak krasny post ako vzdy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taktiež sa mi páči sivá a khaki farba na nechtoch. :) Hnedý rúž je aj na mojom wishliste. Motivácia dovolenky je vždy na cvičenie asi to najlepšie, čo môže byť. :D Osobne sa hanbím sa toto leto a moju postavu, snád budem nabuduce vypadať lepšie. :D

    Nicol
    http://nicolland.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moje must have produkty sú určite vínové,nude aj korálové rúže áno mne pripadá korálova tiež ako dobrá farba na jeseň, pretože mi pripomína lístie...amA mohla by si urobiť neaké outfity aj s rolákmy ? :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. šedá na nechtoch je super, ja tiež práve teraz používam Loréal, šedý JLo.
    K MiuMiu som mala včera konečne možnosť privoňať, musím súhlasiť je nádherná, len teda to, že teraz ju bude mať veľa žien.
    A btw., kašmírové šaty najlepšie hľadať v sekáči, ja som tam jedny našla a okrem toho, mám zo sekáčov všetky kašmírové svetre na zimu, rôznych farieb, odtieňov šedej a strihov. Určite skús hľadať tam ;)
    a keď píšeš o tej ružovej doma, u mňa práve naopak, vždy som ju mala rada a teraz sa mi votrla aj do bývania, celkom dosť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie Koshikira vecičky sú nádherné. Škoda, že je také drahé. Ja si niekedy kúpim v ezoterike surový kryštál a len tak ho obmotám drôtikom a navlečiem na retiazku. :) trošku soc verzia, ale lepšie ako nič :D ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tie hodinky a nahrdelniky su topka! 👌

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super moodboard a inspirace!
    www.veshionlife.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dear, thank you so much for posting our flourite necklace! ♡♥♡

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook