LET´S TAKE #KOMONOSNAPS

24.9.15

0 collage
Minulý štvrtok sa pod záštitou Freshlabels predstavovala v hoteli Fusion nová kolekcia jednej z mojich najobľúbenejších značiek - Komono. Na doplnky si potrpím, pretože práve tie o človeku prezradia najviac a dotvárajú celkový outfit a preto sa do nich oplatí investovať. Na okuliare a hodinky som priam maniak, nezastávam pravidlo ,,jedny stačia", ale mám rada kvalitné a jednoduché doplnky s nápadom a preto sa mi belgická značka Komono tak páči. 

Keďže stále prebieha instagramová kampaň #KOMONOSNAPS, rozhodla som sa post z eventu a predstavenie noviniek spracovať touto formou. Vy zas nezabúdajte postovať vaše fotky s hashtagom #komonosnaps, pretože každý mesiac môže jeden z vás vyhrať nový Komono kúsok :).

1 collage
Komono Curated je prémiová kolekcia, v ktorej sa spája Komono s umelcami. Možno sa pamätáte na hodinky od Jean-Michel Basquiata alebo Andyho Rementera. Teraz je na svete prvá prémiová kolekcia okuliarí, korú navrhol umelec a rapper z Konga - Baloji. Každý zo 4 unikátnych modelov je inšpirovaný jedným veľkým hudobníkom z Afriky.

2 collage
Apartmán hotela Fusion mal krásnu veľkú terasu so super výhľadom. Brala by som hneď aj každý deň! :D

3 collage
Moje zrkadlové Komono Clement vidíte pomaly v každom druhom poste. Druhým najobľúbenejším modelom je pre mňa Dreyfuss, nedokážem ho dostať z hlavy. A minulý víkend si práve model Dreyfuss kúpil môj drahý - lebo že zlaté Clement z Metal Series nemali. A ako som naňho v tých okuliaroch pozerala, uistil ma tak, že si idem hneď aj ja kúpiť jedny :D. Takže budeme mať doma zbierku unisex okuliarí a hodiniek, ktoré môžeme nosiť obaja. 

6 collage
5 collage
Najpopulárnejší model Winston a jeho množstvo variácií. V menšom prevedení je tu rovnako tvárny dámsky model Estelle.

4 collage
Populárnym modelom sú hodinky Winston Royale. Čierny model som darovala priateľovi k narodeninám, strieborné vlastní Mišo a ja rozmýšľam nad zlatými so zeleným ciferníkom. Ale najprv si kúpim tie Dreyfuss okuliare :D.

photos by me

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Mna uz tento KOMOMOR fakt neba. Kedysi mi prisli tie hodinky pekne jednoduchym panskym stylom, no tento ich agresivny marketing a zamorenie blogov mi ich dost zbridil. Nie su to lacne hodinky ani okuliare, ale ich masove rozdavanie dost znizuje ich hodnotu v mojich ociach. Dat za ne plnu sumu a mat vo vysledku nieco, co ma hadam kazdy, ma vobec nelaka..
    Sju

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne súhlasím, lepšie by som to nebola vystihla!

      Odstrániť
  2. Noo a Mišo už hlavně kouká po nějakém novém modelu =D, takové Winston Galore, Heritage anebo zlatočerné Monte Carlo <3 <3 <3 ojojoj!!

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. perfektnú sú tie ich hodiny!! ajaj kebyže nemusím šporiť na cestovanie tak by som si kúúúpil dáke:)

    A pekne si to spracovala!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne fotky !! :) tie hodinky sú krásne :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super post! Vidím, že máme rovnakú závislosť, hodinky, okuliare a topánky najlepšie čo najvýraznejšie, ktoré oživia každý basic outfit Do značky Komono som sa tiež zamilovala, majú krásne veci, zaujímavé, mám už okuliare Stella z kolekcie metal a hodinky Estelle tie čierne z chlpatým náramkom sú úplne super, a pred chvíľou som objednala dreyfuss crafted ivory ale najradšej by som mala doma úplne všetky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. maji krasne hodinky a bryle! :)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mňa najviac zaujali knihy, keďže hodinky ani slnečné okuliare nenosím :D

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook