PALMS

23.8.15

17 done-001
Palmový vzor a vôbec všetky listové vzory momentálne zaplavili obchody. A ja som sa nechala uniesť. Okolo týchto nohavíc som chodila asi 2 týždne každý deň cestou do práce, až som sa raz ,,naštvala" a kúpila som si ich. Sú z H&M z Concious kolekcie a po dlhom čase to bola vec, ktorú som si kúpila za plnú sumu. Ale to znamená, že som po nich fakt túžila a odkedy ich mám, mala som ich na sebe už asi 10x. Čiže dobrá kúpa. V Košiciach si na mňa dokonca dve ženy ukazovali, dokonca som im dala pocítiť, že o nich viem, ale nepomohlo to. Keď sme už pri tom obzeraní, včera som vychádzala z bytovky a jeden pán, ktorý nastupoval do auta zrazu vystúpil von, stál a usmieval sa na mňa. Celé to trvalo asi 10 sekúnd, pozerala som naňho cez okuliare, či je to naozaj na mňa a keď som okolo neho prešla, okamžite som sa celá skontrolovala, či na mne nie je niečo divné/zlé/v neporiadku. Pán to isto videl, tak mi kričí: ,,Slečno, moc vám to sluší". Obzrela som sa a s úsmevom poďakovala. Potom som sa však zhrozila nad svojou reakciou. To sa na mňa muž usmieva, dokonca prestane do auta nastupovať a ja si myslím, že je na mne niečo zlé? Myslím, že takto to má viac dievčat/žien, a som prekvapená, že som sa do tohto štádia dostala. Asi musím popracovať na svojom sebavedomí. Teda určite.



5 done-006
11 done-003
9 done-004
1 collage
8 done-005
3 done-007

12 done-002

photos by Foly

Outfit: tee - F&F / culottes - H&M / sandals - Mango / bag - Minelli / watch - Michael Kors

You Might Also Like

21 komentárov

  1. Ešte som si do zásoby nestihla kúpiť vecičky s palmovým vzorom, ale tie nohavice vyzerajú super ! :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ty kalhoty jsou suprový! ja jsem si takhle musela koupit ten jejich overal a stal se hned mojím nejoblíbenějším kouskem letošního léta :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nohavice sú skvelé a tento strih je perfektný.
    síce u nás stále vedie klasika úzkych denimov, ja si aktuálne ulietavam na podobných širokých a keď sa skombinujú s dobrým vrškom vie to vyzerať naozaj dobre, dokonca oveľa lepšie ako nejaké skinny jeans. škoda toho, že u nás má málo žien odvahu, čo i len na taký malý krôčik, ako je zvoliť iný strih nohavíc.
    a s tými reakciami máš pravdu, mne sa to stalo prednedávnom, keď sme sa s priateľom prechádzali po meste a mala som pocit, že všetci nás očumujú, tak som sa normálne zastavili a pozerám na neho a vravím " ukáž sa čo je na tebe zlé a potom skontroluj ty mňa" :D no a nič na nás zlé nebolo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak to jsou fakt parádní a vtipný culottes!! mám ráda takové kousky, které jen tak někdo na ulici nemá! :)))


    SWEET CHILLI

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hodně zajímavé kalhoty, já bych na ně neměla odvahu, ale tobě padnou a skvěle jsi je zkombinovala s topem a kabelkou :))

    www.dollwithcoffee.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Beka neuraz sa, ale tie topanky pre teba nie su vhodne. Nechcem sa ti nijako vysmievat, skor ti to dat ako radu. Tie ramienka presne na clenku ti nesvedcia a vyzera to akoby si mala opuchnute nohy. Ja viem, ze ty zato nemozes a nemas rada narazky na svoje nohy ale ako dlhorocna blogerka by si uz mala.vediet co svedci a co nie tvojej postave. Tak ako napriklad dievcata pri sebe by si na seba nemali davat leginy alebo slim fit dziny, tak ty by si skor mala nosit obycajne lodicky. Ten pasik zakryje prave tu najchudsiu cast nohy a potom ti nohy vyzeraju omnoho robustnejsie ako v skutocnosti su a hlavne pri takych nohaviciach

    OdpovedaťOdstrániť
  7. myslím že to neni o sebavedomí ale o tom, že si zvyknutá (aspoň ja), že vela ludí na ma zazerá proste lebo im prídem divná/extravagntná atď

    :(

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tie nohavice sú krásne a všetko ti to spolu krásne ladí, úplne si mi rozžiarila deň :) Inak v podobných situáciach reagujem rovnako, hneď ma napadne čo je zase zle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Becco, tak to já bych reagovala ještě daleko hůř, v dnešní době je sebevědomí úplně v háji. Celej svět povrchních lidí... Co chceš... :( Ale pořád mám víru ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Beka, a nemali by byť tie nohavice trochu kratšie?? Podľa mňa by sa ti viac hodili trištvrťové, takáto dĺžka nie je práve najšťastnejšou voľbou.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. 😮Podľa mňa je to veľmi krásny outfit ale ja by som zvolila asi inú podrsenku... aj keď sa pozrieš na ten posledný obrázok (týmto ťa nechcem!!!!!! uraziť!! 😉)😊😘

    OdpovedaťOdstrániť
  12. :-O Podľa mňa je to veľmi krásny outfit ale ja by som zvolila asi inú podrsenku... aj keď sa pozrieš na ten posledný obrázok (týmto ťa nechcem!!!!!! uraziť!! ) ;-) ;-* (asi preto sa na teba pozeral ten pán...) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Super outfit, já si je v H&M taky zkoušela, ale o jeden obchod dřív jsem si koupila černé cullotes v F&F, tak jsem si řekla "dost" :D Jedny ti stačí :D Zrovna teď s nimi připravuju článek ke mě na blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. nohavice sú super a moc ti svedčia :) inak aj tie pilotky vyzerajú na tebe geniálne, nepoznám nikoho, komu by sa takýto typ okuliarov hodil viac ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Nohavice ti krásne predĺžili nohy. Si kočka!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ten pocit dost dobře poznám a trvalo mi dost dlouho, než jsem se s tím vypořádal..u tebe to spíš vidím, že stačí lusknout prstem ;), hlavu vzhůru!! =)

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tie nohavice sú uplne že božské :))) Môžem sa opýtať, že akým foťákom fotíš? Alebo v akom programe upravuješ fotky, lebo veľmi sa mi páčia tvoje fotky :)

    http://barborasurakova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook