GIRLY

13.8.15

15 done

Či je zima a či teplo, som nesmierne premýšľajúci typ. Proste overthinking stotisíc. Už si sama leziem na nervy. Ale neviem to ovládať. Čo bolo, čo je, čo bude, čo nie je a čo mohlo byť a prečo je to tak. Niečo chcem, dosiahnem to, potom si nie som istá, či to je vlastne to, čo som chcela a či by to nebolo lepšie inak. A potom láska. Je jej toľko druhov. Toľko podôb. A ja chcem všetky, ale keď jedna chýba, mám pocit, že nie je žiadna. Tým chcem povedať, že veľmi ťažko, hlavne teraz v lete, znášam to, že nie som dosť času s rodinou. V Košiciach, v Rimavskej Sobote...s mamkou, Sebastianom a ostatnými. Ja viem, že život sa musí niekam posúvať, že nemôže byť všetko rovnako, ale neviem si pomôcť, neskutočne mi chýbajú, až tak, že im niekedy ráno cestou do práce nezavolám, pretože je mi do plaču. Dúfam, že ma to prejde a ja sa opäť naladím na normálnu pohodovú vlnu bez pocitu, že niečo vynechávam.

V tomto teple sa mi najviac osvedčili jednoduché kombinácie. Také, aké ste videli aj v predošlom poste, vidíte teraz a uvidíte aj v ďalšom. Konečne fotíme za ,,obehu", teda tak, ako bežne chodím do práce. Veľa outfitom vidíte aj na mojom Instagrame, niektoré sa na blog dostanú, iné nie...každopádne, snažím sa vždy si nájsť čas na foteníčko. Napríklad tento outfit sme fotili počas obednej pauzy a našli sme super miesto! Na sebe mám moju viac-menej novú sukňu, ktorú úplne zbožňujem. Je z Topshopu, ale objavila som ju v secondhande v Rimavskej Sobote. Najradšej ju kombinujem práve s army zelenou, pretože duo army green + pink patrí medzi moje naj, ako som vám už písala. Je dievčenská, ale nie príliš. Tak to mám rada. Pravdupovediac, tento outfit som v rôznych obmenách mala na sebe už 3x :D. Mením akurát doplnky. Vy ste tentoraz vychytali jemnú Swarovski Delta retiazku a púdrové doplnky. S výnimkou rúžu a nového OPS!Objects náramku, ktoré sú farebne intenzívnejšie. V čom chodíte do práce v týchto horúčavách vy?

1 done
19 done
10 done
16 done
12 done
photos by Foly

Outfit: skirt - Topshop (second hand) /  tee - Tally Weijl / shoes - Baťa / leather bag - Liedownithhinkiloveyou / sunglasses - Six / necklace - Swarovski / bracelet - OPS!Objects / watch - Michael Kors

You Might Also Like

16 komentárov

  1. To overthinking znaam, je to priserny, drz se :) a outfit je super!! Takovehle jednoduche veci take nosim nejradeji :) a proc ja nikdy nic tak uzasneho v secondhandech nenajdu :((( :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Uuu ta sukna sa mi paci snad aj z celeho tvojho satnika najviac.strasne ti ju zavidim, cely outfit je super!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzeráš skvelo, kiež by aj v našom medte boli takéto sekáče. A Foly je tvoja kolegyňa v Loreal či ste si dali iba také stretko? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten náramok je strašne super, rovno idem omrknúť!
    ja nemám na fotenie čas vôbec a hlavne nemám koho využiť na to :(
    a pracovné outfity mám podobne, hlavne veľa bavlnených tričiek a tenisiek!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Perfektný outfit ! Tá sukňa je krásna. Kombinácia sa ti veľmi hodí :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aké pekné fotky :-) Také nežné :-)
    Ružová je super! Skvele nakombinované ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Spinave topanky to zas raz uplne pokazili :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bohuzial to je pravda, tie topanky uz vyzeraju dost obnosene a spinave
      Na modny blog by som ich uz nefotila

      Odstrániť
  8. Krásny outfit! Milujem tvoju sukňu!!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Overthinking ma jednu neskutocnu nevyhodu a sice ze robi cloveka vecne nespokojneho,...tak keep calm a uzivaj to co teraz mas :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. pekne si upravila fotečky:)
    ináč kombinácia ružovej a khaki vyzerá fakt super, človek by ani nepovedal

    OdpovedaťOdstrániť
  11. overthinking je zloba, ale tvoj outfit je super!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Očisti si topánky ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook