August random

5.8.15

10 done-003
Dlho dlho tu už nebol random post. Nejak som naň nemala čas a pravda, myslela som si, že nemám čo fotiť. A pritom som toho teraz nazbierala toľko, že niektoré fotky uvidíte až nabudúce. Plus som radšej nefotila oblečenie, lebo to uvidíte postupne v outfitoch. Z Košíc som si totiž doniesla pár pekných úlovkov. Toto je prvý random post fotený v mojom novom bydlisku. Trošku výzva hľadať nové miesta a svetlo...ale myslím, že vyšli super, aký máte názor vy?


Viete, sú také veci, o ktorých veľa čítate, viete, že existujú, ale nejak máte pocit, že sa k vám moc nedostanú. A potom po pár rokoch BUM! Tak nejak by som nazvala to, že som od jednej skvelej osoby - kamarátky dostala knihu od Anny Bauer - Backstage. Neviem, či to nazvať vyššia sila, karma alebo čo, ale mám z nej obrovskú radosť a o to viac, že je aj s krásnym osobným venovaním :).

1 done-011
Dobre, odkedy som objavila austrálsku značku Quay, som zamilovaná. Ich okuliare sú božské! Zaujímavé, neopozerané dizajny, ktoré ma až príliš bavia. Nosí ich aj Beyoncé či Gwen Stefani...ale to je jedno. Tieto matné s leopardími rúčkami som si rovnako ako prvé objednala na Asose. A perfektne mi k nim pasuje OPS!Objects náramok, takže toto duo nosím teraz často. Ešte si brúsim zuby na Quay Kitti model, akurát neviem, ktorú farbu mám zvoliť, pretože krásne má značka samostatne a skvelé sú aj tie, ktoré ponúka OPS!Objects, ktorá s Quay spolupracuje.

2 done-010
Je zaujímavé sledovať, ako sa človek mení. Z veľkých statement náhrdelníkov som sa postupne a nenápadne presunula skôr k jemným delikátnym retiazkam. Tie nás spolu s Foly teraz očarili. Nádherný Delta Small náhrdelník od Swarovski nosím takmer denne, k basic tričkám sa náramne hodí a dobre sa kombinuje aj s inými jemnými retiazkami.

3 done-009
Mintová a tyrkysová farba, to je niečo, na čo mám slabosť. Tieto Adidas NEO Label tenisky by som si sama asi nekúpila, kvôli tomu, že by som si myslela, že ich nevynosím. Ale pravda je taká, že je to láska a ja sa ich neviem nabažiť nielen kvôli farbe, ale aj pohodlnosti. A každý, vážne každý! mi ich zatiaľ pochválil, to je potom ešte väčšia radosť.

4 done-008
Som triangle podprsenkový závislák. Toľkokrát, koľko si poviem, že si  už žiadnu podprsenku nekúpim, tak toľkokrát si jednu kúpim. Jednoducho im neviem povedať nie. Obzvlášť ak sa na mňa v H&M usmieva, posledná v mojom čísle, o viac ako polovicu lacnejšia. A teraz pozerám, že sa mi hodí k tým mintovým teniskám, takže netreba mať výčitky.

5 done-007
Priateľ bol na služobke vo Fínsku a samozrejme sa bál prísť s prázdnymi rukami :D. Ale nie, srandujem, povedala som iba: ,,Bez magnetky sa nevracaj." A on okrem magnetiek doniesol celú tašku vecí. Pre mňa napríklad túto červenú peňaženku Marimekko, čo je fínska značka, ktorá ponúka oblečenie aj bytový dizajn s rôznymi potlačami. Mne celkom pripomínajú domáce Lavmi, s tou výnimkou, že Lavmi nemá v ponuke oblečenie.

7 done-005
Keď som nastupovala do práce, zistila som, že mám v botníku takmer samé tenisky. Tak sme s mamkou naklusali do CCC Shoes a vybrali sandálky, nech mám v horúčavách čo nosiť. Lenže potom som zistila, že mi je pri klíme v kancelárii zima na nohy :D. Každopádne, presne tento typ sandálok mám rada, hrubý opätok je pre mňa v Prahe nutnosť. A tie hnedé sú mega  pohodlné, ach!

6 done-006
Priateľova mamka mi z USA opäť doniesla dáreček z Victoria´s Secret. Moje ružové ja je nadšené, pretože odkedy bývam s priateľom, ružovej v mojom živote značne ubudlo. A to viete, že ja mám ružovú rada. 

11 done-002
Ďalšou novou a parádnou značkou, ktorá má v portfóliu okuliare je Komono. Ja som značku vnímala skôr ako hodinkovú, ale teraz ma dostávajú okuliare. Prepracovaný dizajn a detaily vo výbornej kvalite. Okuliare, ktoré nemá na ulici každý a budete ich nosiť niekoľko rokov. Už dávnejšie ma prestali zaujímať okuliare za 5 eur, také nosím už iba do vody / k vode, inak si myslím, že doplnky sú v celkovom looku tie najdôležitejšie. Moje zlaté zrkadlové Clement mi závidí aj priateľ a u mňa sú jednou z vychytávok roka. A tie handričky!! Najväčší výber nájdete vo Freshlabels.

9 done-004
Ako som spomínala, tyrkysová, to je moje. Na tyrkys - kameň mám obrovskú slabosť. Je taký svieži, očarujúci a hodí sa k VŠETKÝM farbám. Fakt. Na rukách ho najradšej kombinujem s červeným alebo koralovým lakom. Medzi moje obľúbené kúsky patril YSL Arty ring, lenže faky, akokoľvek sa mi páčia, nosiť nechcem. Preto som bola nadšená, keď som v Spleen našla tento bronzový dvojprsteň s tyrkysom. Pod značkou FunFashionFactory tvorí šperky rakúsky manželský pár a ich počet je pri každom kúsku obmedzený. A čo je super, tak nebudem mať po nosení čierne prsty a ani vody sa nemusím úplne báť. Ak sa vám páči, môžeze si ho kúpiť aj u nich na webe.

8 done-001
A z Fínska som ešte dostala tieto náladové ponožky. Veľmi vtipná záležitosť, tá smutná ponožka je podľa mňa strašne smiešna :D. 

photos by me

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Tie ponožky sú úžasné a taktiež aj botasky a podprsenka ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Knížku prosím půjčit k prolistování =)
    Feši mintové tenisky jsem už chválil mnohokrát..achjoj..asi si udělám na narozeniny radost a pořídím si mintové Roshe Run..

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Beka, si ta najlepsia blogerka, citam tvoj blog uz niekolko rokov a velmi ma ovplyvnil co sa mody tyka. Mas skvely cit pre modu a doplnky, aj veci ktore na prvy pohlad spolu neladia na tebe spolu vyzeraju ako z jednej kolekcie. Inspirujes mnoho zien, mozno to raz dotiahnes na.nejaku slavnu stylistku. Dakujem za tolko peknych prispevkov, ktore mi vzdy zlepsia naladu

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Všetky veci sú super ale najviac ma zaujali asi ponožky, haha :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No ak je mintová tvoja obľúbená farba, pozývam ťa na jednu jazdu v našom fáre! A nezabudni na tenisky!! :)

    Patrik
    Veľká narodeninová Giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tenisky a hnedé sandálky sú úplná pecka, na tie fotky som čumela tak 10 minút :D

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. okuliarom a teniskám dávam 10/10 :) ostaným veciam tak 9.75/10

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mne sa pacia tie vankusiky na uplne prvej fotke :-P :-P top topov!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Swarovskeho Delta je super! To fakt mega využiteľný náhrdelník
    a ponožky aké ňuňu:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nejvíce se mi líbí taštička VS :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook