SWAROVSKI FW2015/16 WINTER GARDENS

15.6.15

5 done
Swarovski predstavil novú kolekciu na sezónu F/W 2015/2016. Jar a leto sa niesli (alebo teda nesú) v tónoch kvetín a záhrady a zimná kolekcia na nich priamo nadväzuje. Takže opäť čakajte inšpiráciu faunou a flórou, preto ten názov Winter Gardens. Po 2 sezónach, ktoré prezenovali hlavne jemné, každodenné kúsky sa teraz pomaly vracajú aj statement náhrdeníky. Síce boli u Swarovski vždy aj výrazné kúsky, do Čiech sa nedostali a prím hrali jemné retiazky a prstene, ktoré môžete navzájom vrstviť. Tie sú síce stále základom, ale mohli sme vidieť aj návrat veľkých náhrdelníkov. Zaujímavé, že pred 2 sezónami ma tieto everyday pieces až tak nenadchli, chcela som niečo veľké a lesklé. Teraz naopak, ochkám a žasnem nad tými jemnými alebo detailne prepracovanými prsteňmi, retiazkami, náramkami a náušnicami vo farbe zlata, striebra a ružového zlata. Najviac ma dostali prstene Click, náramky Distinct a náhrdelníky Delta. Ten svoj V náhrdelník nosím každý deň :). Pozrite si, ako to vyzeralo na evente v showroome, kde sme si to po dlhom čase konečne užili v trojici s Foly a Majou.


6 done
Nádherný prsteň Click je rozhodne mojim favoritom.

2 collage
Moja najobľúbenejšia časť kolekcie - náramky Distinct spolu s náhrdelníkmi Delta.
Maja si vyskúšala Fit cuff.

7 done
4 collage
4 done
Slake a Stardust náramky sa dajú krásne vrstviť, navyše teraz sú v Stardust kúskoch väčšie kamene, takže sa ešte viac lesknú :). Ja som veľkým fanúšikom Slake náramkov, Stardustom, ktoré sa u Swarovski objavujú 3. sezónu, práve prichádzam na chuť, ale napríklad mojej mamke sa páčili na prvý pohľad :). V jednom malom Starduste sa nachádza až 730 krištáľov a v dvojitom 1460. Navyše nylonovú sieťku teraz vymenili za kovovú. 

27 done
17 done
1 collage
Náramky Distinct a prsteň Diana, ktorý mi príde akoby bol z budúcnosti.

1 done
Swarovski u nás po pauze opäť predviedol statement náhrdelníky. Jeden z najzaujímavejších je Divine.

9 done
3 collage
Náhrdelníky Ditty inšpirované hmyzom. 

23 done
Náhrdelník Dare.

photos by all of us

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Krásne, najviac ma zaujali náramky Distinct! Do Swarovski vždy rada zavítam, pokaždé je z čoho vyberať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Swarovski má celkově nádherné věci :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A bola aj pánska kolekcia? Tie vždy zájdem pozrieť do obchodu, no zatiaľ nemáme doma nič od Swarovskeho... Možno raz :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pri prsteni s červeným očkom sa mi srdce rozbúchalo že až...

    Veronika
    livingbypanicca.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook