THE BEST OF SASHE.SK

1.5.15

sashe collage done
Poznáte tie chvíle, keď je prokrastinácia vaše druhé meno? Popri písaní bakalárky som sa z toľkého pozerania do MS Word musela niečím rozptýliť a nejak som si začala pozerať sashe.sk. Stránku určite všetci poznáte, ale keby nie, tak ľudia na nej predávajú rôzne fajnové (a aj menej fajnové) vecičky. Ja som pre vás medzi množstvom ,,oničom" predajcov (nechcem urážať, ale klamať si predsa tiež nebudeme) našla 9 predajcov, ktorých sortiment naozaj stojí za to. Lebo veď, podporme trochu slovenský dizajn. Za oblečenie a doplnky z obchodov, v ktorých nakupuje každý, nám nevadí nechať niekoľko desiatok eur, tak za podobnú cenu môžeme mať jedinečný a originálny kúsok, ktorý nevlastní polovica mesta či školy. Pridaná hodnota: slovenská výroba :).

sashe helmona
Helmonu registrujem už dlho, a ak mám pravdu povedať, nechápem, prečo od nej ešte nič nemám. Lanové náhrdelníky so zlatými zvieratkami ma fascinujú už minimálne 2 roky. Ale teraz sa v obchode objavila (pre mňa) novinka. Okuliare! Tieto čierne, ktoré vidíte na obrázku, sú jednoducho sen! A majú ich aj v zlatej verzii :).

sashe majestick
Majestick je rodinná firma, ktorá predáva krásne, ručne robené ozdoby do interiéru. Zameriavajú sa vo veľkom aj na novorodeniatka a deti, ale mňa oslovili ich milé drevené nápisy LOVE, písmenká či mená. Alebo hocičo, čo si zažiadate, vyrobia vám všetko na mieru :).

sashe meandm

Spojenie čistých línií a farieb nájdete u Me and  M. Je to rodinná značka, dcéra navrhuje a mamka šije. Kúsky nafotené s obrazmi Dominiky Žákovej sú len čerešničkou na torte. 
sashe i.v.
S I.V. ma prvýkrát zoznámila moja kamarátka Claudia, ktorá si od nich na markete v Košiciach kúpila náhrdelník s diamantmi. Hneď ma zaujal, a spolu s ním aj ostatné výtvory, hlavne teda práve tie vtipné diamantové náhrdelníky.

sashe visible
Chystáte oslavu a chcete mať milú peknú a štýlovú výzdobu? Za pár eur ju zoženiete na Visible. Pohľadnice, napichovátka na jednohubky či girlandy. Tieto by sme si u nás v byte určite nechali aj po párty :).

sashe radka_scepanek
Radka Scepanek ma úplne dostala a patrí v tomto výbere medzi mojich favoritov. Zlaté geometrické náhrdelníky z kolekcie ,,zhmotnená modrotlač" sú svojou jednoduchosťou a nápadom fascinujúce!

sashe mum-ray
Myslím, že väčšinu z nás v tejto prudko minimal dobe zaujme všetko čistých tvarov a farieb. Posledné modely Mum-ray sú naozaj perfektné! Zaujali ma hlavne ruksaky, tie sú v nádherných farbách. Jedine škoda, že nie sú z pravej kože, ale na druhej strane to môže byť pre niekoho práve výhoda :).
sashe quappe
Ak ma sledujete na Facebooku, už ste tieto náhrdelník od Quappe videli. Jasala a ochkala som nad vyšívanými náhrdelníkmi hneď, ako som ich uvidela. Sama rada vyrábam rôzne náhrdelníky a preto si cením ručnú prácu, ktorá väčšinou zaberie kopec času. Spojenie dvoch, doslova banálnych vecí ako je vyšívanie a plastová kanapa vytvorilo spolu s nápadom autorky jedinečné dielo. Prepracované graficko-folklórne náhrdelníky sú podľa mňa neskutočne unikátne.

sashe maryella
Maryella ponúka taktiež dosť sortimentu pre deti, ale sú tam produkty, ktoré očaria aj vás. Vankúšové písmenká, girlandy a chutné prešívané deky! U mňa sú to hlavne tie vankúšové písmená, na gauči či posteli by vyzerali výborne.

You Might Also Like

10 komentárov

  1. No teda, zaujaly me uplne vsechny tvoje tipy :-) A ty geometricke nahrdelniky vypadaji perfektne :-) Skoda, ze ja jsem na jakekoliv DIY neskutecna leva :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. perfektne!! mam od helmony dva nahrdelniky od Iv tiez dve veci..a este si nieco planujem kupit :) len skoda, ze vela veci nemaju dostupne na nete ale predavaju ich len na roznych trhoch na slovensku ://

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám rada tieto tvoje články a Quappe idem užaj omrknúť! Keep on! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super inspirace, hned bych si u některých prodejců vybrala. Hlavně dekorace do bytu :)

    Make-up speciál 2.část + Giveaway!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ooo Helmona má krásne veci- taký gýčik pre mňa akurát:D
    drevené love od Majestic je perfektné, to by som si dala doma na poličku hneď-do tej našje obývačky:)
    Iné videnie- tie ich náhrdelníky, dzivééé!
    joj vlastne ako tak kukám, ja by som si asi z každého vedela vybrať

    OdpovedaťOdstrániť
  6. na Sashe ako takom by som vedela stráviť celé dni :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásné věcičky, určitě bych nevěděla, co si vybrat dřív :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. jééj, sa mi ľúbi, že propaguješ fresh tvorcov zo sashe, to by správna slovenská blogerka mala robiť! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Od Mumray som si minulý týždeň kúpila nádherný batoh (http://www.mumray.cz/catalog/tweedy-bagpack-m6962635--tweedy-bagpack-m/). A je skvelý! Premýšľala som, či doň investovať, alebo nie, ale po 4 hodinách som sa poň vrátila do design shopu, kde ma upútal na prvý pohľad :D Nevadí mi, že nie z kože, spracovanie je veľmi kvalitné, to ma presvedčilo ku kúpe najviac. Verím tomu, že mi vydrží dlho. A vojde sa doň dokonca ja môj obrovský notebook :D Určite sa oplatí do ich vecí investovať, mala som možnosť vidieť všetky výrobky a sú rovnako skvelé ako tento batoh, hlavne fold bags!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jej náhodou som natrafila na tento článok a veľkú radosť si mi spravila, ja som Maryella. Ďakujem! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook