KOMONO at FRESHLABELS

28.5.15

24 done
Minulý týždeň predstavoval Freshlabels novinky značky Komono a keď som o tejto akcii povedala priateľovi, vyslovene som na ňom videla, že sa teší. Svoje Magnus Phillistines má fakt rád, žije designom, ja mám zas slabosť na okuliare a hodinky, takže sme boli obaja zvedaví :). 

Videli sme nové kolekcie okuliarov, medzi ktorými bola aj prémiová línia Crafted, z ktorých si pozvaní mohli jeden model aj vybrať, čo bolo fakt ťažké, ale aj ja, celkom nerozhodný človek (keď príde na veľký výber vecí, ktoré sa mi v 90% nenormálne páčia), som to nakoniec (s pomocou) zvládla. Takisto sme si mohli pozrieť dve nové kolekcie hodiniek, ktoré vznikli v spolupráci s Andy Rementerom a značkou Vlisco. Ale určite viac info získate so sprievodom fotiek :).


25 done
9 done
6 done
3 collage
S vždy veselou Martinou z The Blondieverse, ktorú vždy rada vidím :).

14 done
Prémiovú radu okuliarí značky Komono nájdete pod názvom Komono Crafted. Tieto okuliare sú precízne remeselne spracované, nožičky majú jemné kovové jadro a sú z materiálu, ktorý je veľmi odolný. Kvalitné designérske kúsky s jedinečným vintage nádychom. Ak máte niekoho, kto si potrpí na kvalitné veci (teda nejaký fajnšmeker - ach, starý, ale stále dobrý vtip :D), tak by som sa nebála ho pri sviatku týmito brýlami prekvapiť. Teda, ja by som to rozhodne ocenila, ale žiadny sviatok teraz mať nebudem, zato môj priateľ aj Foly áno...Som hotová z potlače Ivory, Tortoise, Caramel Demi, konkrétne model Dreyfuss je dokonalý!

18 done
Kolekcia The Print -  Expressionist.

2 collage
Ťažké rozhodovanie....:D

10 done
1 collage
Skúšali sme si okuliare z The Metal Series - Black/Gold, nakoniec som si práve z tejto rady jedny okuliare vybrala :).

17 done
Hlavnou novinkou medzi hodinkami sú 3 modely, ktoré vznikli v spolupráci s designerom Andy Rementerom, ktorý kedysi pracoval napríklad pre Urban Outfitters a vydal svoju prvú monografiu. Pred ním boli hodinky potlačené obrazmi Jean - Michel Basquiata a písala som vám o nich :). Hodinky Magnus Philistines z tejto kolekcie nosí veľmi rád môj milý, páči sa mu tá veľká koruna na ciferníku. 

19 done
000 done
Ďalšie unikátne modely vznikli v spolupráci so značkou Vlisco, ktorá tvorí jedinečné látky inšpirované západnou a strednou Afrikou. Vzniklo tak 6 modelov v limitovanej edícii, s jemne staromódnym designom, pretože hodinky majú prvú registrovanú potlač z archívu značky. Hodinky majú voskovaný remienok a každý model má svoje sériové číslo :).Mne sa taktiež páči kolekcia Winston Rune, inšpirovaná mramorom.

20 done
29 done
photos by me and my 

You Might Also Like

3 komentárov

  1. No taky bych si uměla vybrat, některé kousky vypadají fakt super :) Sluší ti to :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tam bych si rozhodně vybrala!

    www.FashionHouseCZ.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sluneční brýle sice nenosím, ale vybrala bych si! :D A super fotky. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook