Cosmetic random XV.

3.5.15

5 done
So začiatkom mesiaca je čas na nový kozmetický článok. Keď si to takto naplánujem, dodržiavajú sa mi tieto články oveľa jednoduchšie. Tak je to asi so všetkým. Zvyknem byť aj spontánna, ale sú veci, ktoré si vyžadujú určité  plánovanie a prípravu, aby boli urobené tak, ako si predstavujem. Takže, môžme začať :).
Kontúrovaciu paletku Sleek zo stayunique.sk úplne zbožňujem. Jemné vykontúrovanie tváre je jednoduché a zmení vám tvár  k lepšiemu. Teda nebudete si napríklad musieť líčiť výrazne oči, ak sa vám nebude chcieť. Celkovo sa ja cítim s vykontúrovanou tvárou krajšie, pretože nie som taká bledá a jednoliata, chápete. Navyše táto paletka je v pomere cena:kvalita výborná. Kvalita totiž niekoľkonásobne prevyšuje cenu.

4 done

Rada Elséve Extraordinary Oil má v prvom rade dokonalú, povedala by som, jemne medovú vôňu. To ma na nej zaujalo najviac. Je určený na suché vlasy, preto som ho dala testovať mojej mamke,  ktorá má krepovité suché vlasy (keď si ich nevyfúka a nevyžehlí), nech vám poskytne spätnú väzbu. Šampón aj kondicionér sa jej veľmi páčili, dokonca aj náš Sebastian jej voňal vlasy s citoslovcami ,,hmmm". Masku som, práve vďaka vôni vyskúšala ja a vlasy boli krásne hebké, každopádne, pri mojich vlasoch nie je vhodné ju používať pravidelne. Túto radu budem používať počas alebo po letnej dovolenke, keď sú vlasy vystavené slanej vode a slnku a zničia sa.

3 done

Maslo na pery Labello som si priniesla ešte v decembri z Drážďan a keďže ho mám položené na nočnom stolíku, zabudla som vám o ňom napísať. U nás sa, bohužiaľ, nepredáva, ale ak ho niekde uvidíte, určite po ňom siahnite. Zbožňujem všelijaké maslá, či už na telo alebo na pery, a keď sú ešte v napríklad v kokosovej, čokoládovej, kakaovej alebo vanilkovej vôni / príchuti. Toto maslo na pery prenádherne vonia a skvele hydratuje, stačí si ho naniesť raz - dvakrát za deň, čo sa mi takmer pri žiadnych balzamoch nestáva.

1 done

Nikdy som nepoužívala špeciálne krémy na noc. Ale už mám 22 rokov a je lepšie začať včas. Radu Idealia od Vichy som  si obľúbila hlavne kvôli ich očnému krému, ktorý skutočne vyhladzuje vrásky pod očami a teraz približne dva týždne používam Idealiu nočnú. Pleť si v noci potrebuje oddýchnuť, pretože práve vtedy sa regeneruje. Z tohto dôvodu je veľmi dôležité sa vždy, naozaj vždy, aj keď sa vám vôbec nechce, večer odlíčiť. Idealia nočná je vhodná aj na citlivú pleť (napríklad, ako tá moja), má nádhernú vôňu a v mojom prípade pôsobí na pleť príjemne, keď vstanem, cítim, že som sa večer natrela a moja pleť je oddýchnutá, vyživená  a je hebká na dotyk.

6 done

Pekná gulička L´Oréal Matt & Messy je môj nový obľúbenec  na zafixovanie jemných beach waves. Na sebe nemám rada príliš lesklé vlasy, pretože ak také sú, tak sú vo väčšine prípadov aj spľastnuté :D. Tento jemný fixačný sprej obsahuje morskú soľ a tak sú po ňom vlasy matné. Za mňa super vec!

2 done
Bežne šampóny Pantene nekupujem, po tejto značke v drogériách jednoducho nesiaham. Šampón na regeneráciu som dostala na testovanie a vyskúšala som ho dvakrát. Moje vlasy nie sú zničené, naopak, sú zdravé a preto som mala pocit, že sa mi po šampóne rýchlejšie mastia. Avšak, myslím si, že ak má niekto naozaj zničené a suché vlasy, tak by šampón pôsobil. Ak máte napríklad zničené končeky, môžete si ho naniesť iba na ne.

photos by me

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Co se týče vůní, které zmiňuješ u másla na rty, souhlasím s tebou, taky mám takové nejradši :) Vichy jsem zkoušela pouze ze vzorečku, ale krém mě nepřesvědčil (ani jeden) :(
    My Make-up Store - GA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Znacku elseve bych rada vyzkousela.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Elsev šampon zrovna mám a zatím ho zkouším a Pantene mě pořád láká. :-))
    Krásný šampon.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mam tiez toto nivea lip butter z nemecka a nie som z neho teda vobec taka odpalena, vobec ho nepouzivam,ked uz si nieco priniest na pery z nemecka tak carmex v mini kelimku,tiez sa to patla rukami ale regeneracny efekt je zaruceny, nie ako pri patlatku pre male princeznicky, akym je pre mna ten nivea variant:)),aj ta parfemacia mi vadi ale to uz je o osobnych preferenciach...
    Nerozumiem ako mozes povedat,ze na znicene vlasy bude to pantene dobre ked ty sama si svoje vlasy zhjodnotila na zdrave takze efekt nevidis ziadny.tak to potom vyzera pre tych co aj rozmyslaju nad tym co citaju,ze na vsetk co dostanes zadarmo sa snazis napisat nieco pozitivne, a to z teba nerobi dobru kozmeticku blogerku.hoci v zivote je to pozitivna vlastnost,hladat aj v zlych veciach pozitiva. Ja sama si vzdy spravim research recenzii,predtym ako unvestujem do kozmetiky,lebo u nas je pomerne draha a potom som sklamana a mam preplnene regale vecami, ktore mi je luto vyhodit ale su totalne nepouzitelne.
    Al

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo tak si urobiť research o tom, čo tá kozmetika aj obsahuje a prečo nefunguje, možno by si nemala takú preplnenú poličku. Na tvojom mieste by som sa aj v Nemecku ohliadla za zdravšími variantami, napr. taký Dr. Hauschka sa nedá porovnať s kozmetikou, ktorá je tu bežne prezentovaná, ale účinky sú viditeľné a hlavne neničia telo zvnútra.

      Odstrániť
    2. Nj dr hanushka je ale uplne ina cenova kategoria ako to o com hovorim, nemci maju nepomerne viac prirodnej kozmetiky v drogeriach,len som nejak nepochopila, kvoli comu o tom pises v reakcii na moj prispevok.to,ze sA ludia nestaraju o zlozenie je pausalny problem, ale otazku toho ci nejaka kozmetika cloveku vyhovuje alebo nie pre tvoj dany typ by to aj tak nevyriesilo, bez toho aby si si tu kozmetiku kupila, ani len keby som bola chemicka a rozumela tomu zlozeniu,nie sa len tvarila ze tomu rozumiem...akurat by mi bolo jasne ake svinstvo si na seba patlam.
      Napriklad mam uhorkovy ocny krem Terra naturi,co by mal byt prirodny a robia sa mi po nom podkozne tuky.. Je to prirodne ale ej to dobre?nie..Neexistuje korelacia medzi prirodnou kozmetikou a zarucenou spokojnostou, ale teraz je vsetko akoze zdrave akoze trendy..ak si chcela povedat,ze si radsej kupit jeden produkt od hanushky ako desat pokusov z lacnejsou kozmetikou,tak to uz hej.:)
      al

      Odstrániť
  5. V tvojom rúži je olovo si prečítaj a uvidíš, že aj maminine krepovité vlasy dostanú odpoveď na to, prečo sú krepovité, hoci odpoveď na to sa nachádza aj v článku :)
    Navyše všetky tieto vecičky sú prešpikované chemikáliami a ku všetkým existuje ich zdravá alternatíva, takže ak si ochotná vyhodiť peniaze za Sleek, tak určite rada zainvestuješ aj do zdravších pomocníkov na krásu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ona do toho hlavne neinvestuje,ona to dostava zadarmo,takze ked jej budu posielat nieco spolocnosti o ktorych hovoris, tak uvidime ten uzasny osvieteny posun ku zdravej alternative..

      Odstrániť
    2. ,,Ona" nedostáva nič zadarmo, uvedomte si, že blog je ako práca, ďalšia vec, veľa vecí, o ktorých vám píšem som si taktiež kúpila sama / dostala do daru od kamarátov, takže sa nejedná len o kozmetiku značiek, s ktorými spolupracujem. Navyše vám vždy napíšem svoje dojmy, a snažím sa písať hlavne o tom, čo ma zaujme.

      Odstrániť
  6. Maslo na pery by sa mi zišlo, škoda, že ho nie je dostať u nás. Šampón Pantene mi tak isto premasťoval vlasy, obsahuje kvalitné oleje, ale zároveň vlasy sú na druhý deň mastné, takže súhlasím s tebou, že stačí si ho naniesť na zničené končeky. :)

    Vladies

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Používam klasickú Ideáliu a som veľmi spokojná, už som si kúpila aj očný krém no na ten ešte neprišiel rad :D Nivea masielko používam tiež, má skvelú vôňu. Sleek paletku mám aj s lícenkou a tiež som veľmi spokojná

    OdpovedaťOdstrániť
  8. O té konturovací paletce od Sleek dlouhodobe uvazuji a furt se nemuzu dokopat ke koupi. :D
    www.rinakrois.com

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook