WATCH OBSESSION

4.4.15

8 done
Mám pár módnych závislostí, patria medzi ne hlavne okuliare, rúže, hodinky a kabelky. O okuliarovej obsesii som vám písala už dávnejšie, o rúžoch som natočila video a teraz vám porozprávam o hodinkách. Tento článok som mala v hlave už dlhšie, ale teraz nastal ten správny čas na jeho napísanie, pretože ma oslovil obchod idelux.sk, ktorý ponúka moje obľúbené hodinky Michael Kors a Folinu naj značku Fossil za perfektné ceny a naviac som pre vás vybavila skvelú zľavu 15 eur! Suma sa vám odpočíta automaticky po zadaní kódu 679340707, do kolónky pod adresou.

Ako je zrejmé, zbožňujem hodinky Michael Kors. Viem, že sú až príliš spopularizované, ale konkrétne pri tejto značke je mi to úplne jedno, pretože čo sa hodiniek a šperkov týka, spĺňa všetky moje predstavy a je aj cenovo prístupná. Je mi jasné, že dať okolo 200 eur za hodinky môže byť pre niekoho naraz veľa, ale zamyslite sa. Hodinky nosíte každý deň, takže ak si vydelíte celkovú sumu počtom dní v roku, cena na deň je menej ako 1 euro a to ich budete určite nosiť viac ako rok. Hodinky sú na očiach, denne si ich všimne množstvo ľudí a ich výber o vás prezradí viac, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Nemusíte mať značkové oblečenie, ale kvalitné hodinky (a šperky) vyjadrujú váš cit pre detail, nehovoriac o tom, ako dokáže nekvalitný plastový kúsok pokaziť celkový dojem. Na blogu stále prezentujem, že dobré hodinky sú základ, určite si prečítajte článok o 10 Must Haves :).

Veľmi rada kombinujem hodinky s náramkami, hodinky samostatne nosím výnimočne, je len jeden model, ku ktorému nič nepridávam. Okrem značky MK sa určite popozerajte aj po hodinkách Storm, Fossil a Marc Jacobs. Raz, keď budem veľká a bohatá, kúpim si Rolex, ale to ešte istý čas potrvá :D.

Aký máte názor na hodinky vy? Máte už svoje vysnívané alebo na ne stále čakáte? Určite mi napíšte, aké vlastníte alebo po ktorých túžite, ja ako hodinkový maniak si ich rada prezriem :).

Medzi moje najobľúbenejšie hodinky patria jednoznačne Michael Kors 5055 Chronograph, po ktorých som túžila približne 2 roky a predminulý rok na Vianoce som si ich konečne kúpila. Pôvodne som si ich chcela vybrať ako darček k 18-ke, ale nakoniec som siahla po inom modeli, pretože v tom čase sa zlaté hodinky považovali za veľmi extravagantné a ja som na nich nemala odvahu. Moja chyba. Mám z nich veľkú radosť dodnes, pretože na tieto hodinky som čakala najdlhšie a boli moje vysnívané. Nosím ich najčastejšie, pretože sú vďaka jednoduchosti univerzálne, aj keď teraz ich už striedam s inými ,,zlatými". Vrstvím ich s Fossil náramkom a červenou Guess šnúrkou. Na idelux.sk ich majú o 60 eur lacnejšie (jedná sa o starší, ale populárny model) ako v kamenných obchodoch a to som do toho ani nezarátala zľavu :).

9 done
6 done
Po tom, čo som zistila, ako často nosím predchádzajúci model som si zadovážila jeho verziu v striebornej farbe, model MK 5076 Chronograph. Hodinky majú krásny perleťový ciferník a spolu s Michael Kors Buckle Bangle náramkom tvoria moje obľúbené kombo :).

7 done
2 done
Ak ma sledujete na instagrame, tak už viete, že ma momentálne veľmi baví kombinácia kovov. Hlavne strieborná + ružové zlato a strieborná + zlatá. Kedysi sa mi takéto mixovanie vôbec nepáčilo, ale teraz som z neho hotová, takže trendy ma ovplyvňujú či chcem alebo nie. Hodinky Fossil AM4996 sú skvelým sviežim kúskom a spolu s náramkom Ops!Objects, ktorý teraz pomaly nedávam dole z ruky tvoria momentálne moje obľúbené duo.

3 done
10a done
Zmenou medzi hodinkami s kovovým remienkom, ktoré preferujem sú tieto elegantné pánske s koženým remienkom, Yonger&Bresson. Jedná sa o francúzsku značku, konkrétne o model z kolekcie La Boissiere a ja ich považujem za najluxusnejší kus, ktorý vlastním, pretože ich prepracovanie je veľmi detailné. Ako moje jediné hodinky sú automatické, čiže sa naťahujú ručne a ich fungovanie závisí od pohybu, čo ich robí pre mňa výnimočné. Tieto hodinky ladím k elegantnejším, čistým, jednoduchým outfitom, kde sú často mojim jediným doplnkom, alebo k pleteným svetrom. K tomuto kúsku nepridávam žiadne doplnky, hodinky najlepšie vyniknú, keď mám na ruke iba ich. Podobný model nájdete aj na idelux.sk :).

11 done
4 done
Dlho som pozerala po týchto Michael Kors 5556 hodinkách. Je to môj jediný model, ktorý nie je Chronograph, ale jedná sa o model Lexington. Líši sa hlavne remienkom a rímskymi číslicami, a má úplne iný štýl ako moje ostatné MK hodinky. Najprv som si nebola istá, či ich využijem (to, či ich potrebujem, nie je potrebné dvakrát rozoberať...), ale rozmýšľala som o nich dosť dlho a túžba po nich ma neprešla, tak som si ich nakoniec kúpila. A som za to veľmi rada, pretože ich milujem a nosím spolu s MK 5055 najčastejšie. Pravdou je, že momentálne mám na muške ešte jedny MK zlaté hodinky, ale s ich kúpou ešte čakám. Aj tento model má idelux.sk za výhodnú cenu.

5 done
12 done
Posledným kúskom, ktorý vlastním, sú moje prvé hodinky MK (model 5145, takisto Chronograph), a prvé naozajstné hodinky vôbec. Už som vám ich spomínala, dostala som ich na 18-ste narodeniny, a kto sleduje môj blog dlhšie si ich isto pamätá. Dnes ich nosím už len zriedka, ale mám k nim silný citový vzťah a spomienky. Biela guma nebola práve ideálna, pretože sa ľahko zašpinila, ale snažila som sa na ne dávať veľký pozor, čo je aj vidieť. Teraz by som pri výbere bielych hodiniek zvolila ľahký plast alebo drahšiu keramiku. Pekné plastové kúsky sú napríklad tu, tu alebo tu.

13 done
photos by Foly

Verím, že sa vám tento článok páčil a inšpiroval vás. Ak si chcete kúpiť hodinky práve z idelux.sk, nezabudnite, že máte do 18.4. zľavu 15 eur po zadaní kódu 679340707 do kolónky pod adresu pri objednávke! 

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Veľmi dobrý článok.Náramky dodávajú hodinkám šmrnc a tie fotky! Preklikla som si na článok o okuliaroch a jednoducho, diametrálny rozdiel:) Ja sa cítim lepšie s iným typom hodiniek- u mňa vyhrávajú klasické DW. Ale vždy obdivujem, ako vie niekto nosiť najmä tieto zlaté a mám potom hneď chuť zadovážiť si podobné.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám podobnou posedlost..:) Krásné hodinky, nej jsou ty druhé.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja by som predala všetky hodinky a išla by som na cestu okolo sveta za tie peniaze :D Alebo aspoň na dvojtýždňovú all inclusive dovolenku na Seychelly.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na stránku určite pozriem, hlavne pre inšpiráciu :) Nad kúpou kvalitných hodiniek už dlho uvažujem, ale najväčšiu dilemu mám práve s farbou, keďže mám rada zlatú aj striebronú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. máš krásnu zbierku hodiniek :) aj ja plánujem jedny od MK, sú nutnosť

    http://miskaholla.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mne sa najviac páči ten guličkový náramok :)
    na hodinky moc nie som, vždy sa bojím, ž ich rozbijem. ale ak náhodou nejaké tak úplne jednouché, kožený remienok a úplne minimalistický ciferník.
    a pekne nafotené ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. MK sú fajn, ale ako píšeš v článku, ja som jednoznačne za Fossil. Už aj na stránkach idelux som si vybrala jedny zlato-biele čo by mi pasovali:D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nepacia SA mi ani jedny,vsetky su take stetkoidne,ako cela znacka MK,ako kedysi kazda pipkanosila Guess,teraz urobili upgrade a zas su vsetky rovnake a lahko identifikovatelne. Nemam vseobecne rada ked znacka stavia na tom, ze Pläne na produktmeno ktore svieti z piatIch metrov miesto specifickeho dizajnu, ktory Musik clovek za prve poznat a z frühe v Produkte identifikovat, cize to nie je take prvoplanove.Mk je koncentrovana Juda,ktora SA tlacenimnavsetkych blogoch dostava masovo do ulic

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Všechny hodinky jsou krásný a moc se mi líbí lak na nehty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. máš nádhernú zbierku! úplne si ma navnadila na nové hodinky. Ja mám jedny staršie strieborno-čierne od Morrelato a novšie zlaté od Guess. Ale brala by som strieborné Jacobsky ... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja si na hodinky skoro vôbec nepotrpím, ale tie tvoje sú veľmi pekné :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj, neuveris, ale prave u teba som videla moje prve MK hodinky 5145 a musela som ich mat! Velmi sa mi zapacili a doteraz ich rada nosim, tiez sa o ten biely remienok staram a az tak sa mi nespini. Musim povedat, ze zo vsetkych mojich hodiniek kazdeho zaujmu prave tieto a chvalia ich najma chlapi:-)) Ked sa stetnem s niekym novym, tiez prvy pohlad na ne:-) Momentalne mam ruzovozlaty model Bradshaw Mini Chronograph Watch 5799 a....laska :-)

    k anonymovi - 7:43 - vela znaciek ma vo svojom portfoliu aj stetkoidne modely (3 druhy kamenov, lesk blesk), myslim vsak, ze to nie je pripad ziadnych Bekinych hodiniek. Navyse, u MK hodiniek logo nekrici, je velmi male a nevyrazne. Porovnavanie s Guessom a D&G, kde logo vypaluje zrak nie je myslim na mieste.

    Katka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Katka, tak to mám veľkú radosť, že práve u mňa si videla tieto hodinky :). Tiež musím povedať, že ich chválila hlavne chlapi, čo sa mi často nestáva, že by si tieto veci všímali.

      Inak súhlasím s tvojim názorom, prirovnanie značky Guess a D&G k MK nie je úplne namieste :).

      Odstrániť
  13. Krásna zbierka hodiniek. Ja osobne mám len jedny. Hodinky som vždy dostala k nejakému významnému sviatku, takže majú pre mňa vždy hlbší význam, preto ich nenosím len ako módny doplnok. Najskôr som dlhé roky nosila Diesel s koženým remienkom a teraz mám Dyrberg/Kern BMC 2S2 z chirurgickej ocele.

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  14. chystam sa kupit priatelovi hodinky k narodeninam, ale neviem sa rozhodnut, ci kozeny alebo kovovy remienok, rady?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To záleží od toho, ako sa oblieka tvoj priateľ, mne osobne sa viac páčia hodinky s koženým/látkovým remienkom, ale k športovejším typom sedí viac kovový remienok. Poprípade, veľmi zaujímavé sú podľa mňa čierne oceľové hodinky, pre pánov, ktorý práve nemusia kovy (http://www.delux.cz/panske-hodinky/michael-kors/MK8320).

      Odstrániť
  15. hodinky su moja vasen.z tvojej zbierky ma oslovili Yonger&Bresson. kedze som minimalistka, kozeny remienok musi byt a k tomu cifernik najlepsie bez cislic :) inak vlastnim hodinky prevazne znacky esprit roznych tvarov a farieb, ale najdu sa aj nejake ocelove strieborne alebo kovove.vlastnim aj hodinky znacky cacharel, pierre cardin, coccinelle, najstarsie uz mam 15 rokov, takze investicia sa urcite oplati. preto nosim nadcasove hodinky, momentalne trendy ma v tejto oblasti vobec neovplyvnuju.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook