VICHY AND LA ROCHE-POSAY BREAKFAST

18.4.15

2 done
Minulý týždeň pre nás, blogerov, usporiadali Vichy a La Roche-Posay skvelé raňajky v MOOo apartments. Och, taký byt ako bol ten, kde sme boli, si veru viem predstaviť. Pokojne aj polovicu z neho. Aj tretinu. Plus ešte keby sa tam servírovali stále také raňajky, veru, nedbala by som :D. V príjemnej domáckej atmosfére sme sa dozvedeli o novinkách, čistení pokožky, starostlivosti o pleť v lete a aj o prevencii.

1 done
6 done
Produkty do apartmánu doslova sadli :).

7 done
Kompletná rada Idéalia od Vichy je konečne dostupná aj u nás. Vyskúšala som Idéaliu očnú, ktorá mi, až na ten dávkovač, veľmi vyhovuje, pri jej pravidelnom používaní som dokonca zbadala vyhladenie očných vrások, takže za mňa je to jeden z tých produktov, ktoré som si obľúbila, aj napriek tomu, že očné kruhy neprekryje, ale rozjasní očné okolie. Momentálne som začala používať Idéaliu nočnú. Pokožka potrebuje oddych a najviac sa jej ráta čas medzi 23:00 až 01:00, kedy sa regeneruje. Konečne som nemala pocit, že som stará, keď o jedenástej zvyknem už dávno spať, ale naopak, bola som na seba pyšná, haha :D.

0 collage
5 done
Naberám! :D

3 done
1 collage
11 done
Novinky sú aj v rade Soleil, určenej na opaľovanie. Jedná sa o hydratačný sprej optimalizujúci opálenie, čo v našej reči znamená, že podporuje opálenie, ale nemýľte si ho so samoopalovákom. Je zabalený v hermetickom obale a dávkuje sa sprejom, ktorý zavriete a otvoríte pomocou tlačítka a nemusíte sa tak báť, že sa vám roztečie v taške. A najlepšie na ňom je, že si ho môžete sprejovať pod akýmkoľvek uhlom (máte na výber tých slávnych 360°)!

Inak neviem ako vás, ale nás mamka už od detstva stále krémovala. Išlo nám to s bratom na nervy, ale dnes som rada, pretože to vo mne ostalo tak, že na slnko bez krému nejdem. Dôležité je sa krémovať niekoľkokrát za deň, hlavne ak absolvujete proces more/bazén - piesok - voda - osuška niekoľkokrát za sebou. Žiaden krém vám nevydrží celý deň. Sama som na to doplatila, keď som bola pohodlná sa pretrieť, pretože sa mi ležalo taaaak dobre....inak ľudia, ktorí neboli v detstve krémovaní sú náchylnejší na melanóm!

12 done
photos by me and Foly

Vedeli ste, že rakovina kože je jediná rakovina viditeľná voľným okom? To znamená, že k jej odhaleniu a kontrole môžete prispieť aj vy! La Roche-Posay momentálne šíri osvetu kampaňou Skin Checker, ktorým sa môžete stať aj vy! Melanóm sa šíri veľmi rýchlo, preto je dôležité jeho včasné rozpoznanie. Dodnes sa pamätám, ako som rôzne tvary melanómov skúmala v čakárni u kožnej v puberte. Ja našťastie nemám takmer žiadne znamienka, ale u svojich blízkych by som si to všimla hneď, lebo ja som skin checker nielen na znamienka :D. Ak ste teda typ, ktorý ich má nespočetné množstvo, nechajte, nech vás niekto poobzerá a potom to urobte aj vy :).

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Nádherné fotky, muselo to být moc fajn .)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Muselo být skvěle :))


    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rada Idealia vypada vazne lakave :-) Ja se musim mazat pokazde, mam casto tendenci se spis spalit nez opalit :-D Ale taky se mi casto vubec nechce :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak apartmán vyzerá skutočne krásne! A s krémovaním súhlasím, tiež si na to dávam veľký pozor a upozorňujem aj svoje okolie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To museli byť moc krásne a príjemná raňajky :) A tá nová rada od Vichy sa mi tiež moc páči.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook