SUNKISS JELLY L´ORÉAL PICNIC

24.4.15

22 done
V polovici apríla zorganizoval L´Oréal pre blogerky piknik pri príležitosti predstavenia farby na vlasy Casting Sunkiss Jelly. Celý piknik sa niesol v duchu summer party, pretože Sunkiss Jelly je určená na vytvorenie prirodzene zosvetleného efektu, ktorý vám spraví slnko pri mori a je ideálna práve na leto. My sme mali príjemné jarné počasie, slnko príliš nesvietilo, takže sme mali dobré podmienky na fotky :D. 

Sunkiss Jelly nie je úplne typická farba na vlasy. Je to zosvetľujúci gél, vhodný pre nefarbené vlasy, ktorý si nanesiete na suché vlasy a necháte ich vyschnúť buď na priamom slnku alebo ich vyfúkate fénom. Celý proces zosvetľovania sa totiž aktivuje teplom. Nečakajte silné zosvetlenie hneď, obzvlášť, ak máte tmavé vlasy ako ja. Ja ich mám dokonca aj farbené, ale farba mi už vybledla, takže si ho podľa inštrukcií kaderníka aplikujem každý druhý-tretí deň. Obsahuje len malé množstvo peroxidu, takže vám vlasy nevysuší ako bežné farby, každopádne teraz ho testujem a onedlho vám budem presne vedieť povedať, ako na mňa pôsobí. Jedno balenie vám navyše vydrží približne mesiac.

Catering na eventoch L´Oréal je pre mňa jeden z najlepších, čo som na blogerských akciách zažila a tentoraz tomu nebolo inak, dokonca by som povedala, že to bolo ešte lepšie ako inokedy! Celkový vizuál, výborné bagetky, domáce limonády, fingerfood....nedokázala som odolať. Fotky outfitu budú na blogu cez víkend :).

18 done
2 done
2 collage
7 done
9 done
16 done
100 done
photo by L´Oréal
3 collage
25 done
15 done
5 done
1 collage

101 done
photo by L´Oréal
3 done
24 done
13 done

Viac fotiek z akcie nájdete TU :).

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Super akce!! Nejvíc jsou ti plameňáci..nevzali jste nám jednoho? =D =D =D

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Uz som cosi o j rbe citala po blogoch,zaujala ma lebo ma krasne prirodzene blond odtiene!!! Co neznasam najviac na vlasoch tak je peroxidova ztla blond. Pride mi to ale ako uplne zbytocny vymysel pre ludi comuz kt nevedia co so sebou,tak bud si vlasy nafarbim ved su aj setrne bezamoniakove farby dnes uz,alebo v lete s vytahanim nie je problem.nacomsi mam vlete umelo zosvetlovat vlasy aby som akoze dosiahla prirodzeny efekt posobenia slnka na farbu vlasoch ked to mozem spravit prirodzene :D. Ked si nechcem tie vlasy znicit farbenim tak si na nie tieto umeliny nedavam vobec..nechapem velmi tento koncept fakt.este ked to musis pravidelne opakovat po par dnoch ako pises.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělé fotky, muselo to být super! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super akce, moc to tobě i holkám na fotkách sluší :)

    Make-up speciál 1.část

    OdpovedaťOdstrániť
  5. L´oreal ma uroven, to ano. Bola som v ich bratislavskej pobocke a to by bola normalne radost pracovat v takych priestoroch :)
    Fotky krasne, uplne ziaris ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. všetko to vyzerá veľmi príjemne hlavne ten piknik :))

    http://miskaholla.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Si na tých fotkách krásna :)

    vikibatalik.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. na té poslední fotce ti to sluší, akce to musela být super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na fotkách vypadáš úplně fantasticky! Skvělý fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Chcela by som sa opytat ci je tento gel vhodny aj pre mna ak mam vlasy tmavohnede, farbene ciernym samponom na vlast, ktory uz ale pomaly zisiel. Chcela by som trosku zosvetlit, ale pocula som ze to pre moje vlasy nie je vhodne, respektive zeby mi to chytilo do cervena. Co si o tom myslis ty, Beka??

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím si, že v tomto prípade by ti to nechytilo, naozaj tento produkt nie je vhodný pre silno farbené vlasy. Radšej skús nejakú šetrnú zosvetľovaciu farbu na vlasy v studenom hnedom odtieni :).

      Odstrániť
  11. Si veľmi pekná!:o nevieš náhodou čo by sa stalo, keby som si to dala na farbené vlasy?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). Neviem ako máš farbené vlasy, ale na čerstvé to nepôjde, ale ak si si už dlhšie nefarbila (a máš svetlé vlasy), tak by to malo ísť :).

      Odstrániť
  12. Ahoj.Chcela som sa opýtať,či si môžem aplikovať produkt na farbené vlasy.Mám svetlú hnedú a chcela by som ešte trošku "povyťahovať" farbu,ale píšu tam,že len na nefarbené vlasy.Ďakujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, myslím si, že by to na svetlohnedé vlasy mohlo vďaka malému množstvu peroxidu fungovať, ale nečakaj zázraky a budeš potrebovať viac aplikácií :).

      Odstrániť

Find me on Facebook