Cosmetic random XIV.

6.4.15

2 done
Na veľkonočné sviatky som kvôli bakalárke ostala v Prahe, takže idú trošku mimo mňa. Ale čo sa jedla týka, tak sme si s priateľom dopriali, veď sú predsa sviatky! :D Tak ak máte dnes, na Veľkonočný pondelok, maľovaných vajíčok, šalátov a zajačikov dosť, prečítajte si nový kozmetický článok.

Ako prvé vám predstavujem nové quarteto Clinique Chubby Sticks! Túžila som po nich veľmi dlho, pretože som na nich počula samú chválu a nakoniec som ich našla za super cenu v pražskej Fashion Arene v novom obchode The Cosmetics Company Store, kde okrem Clinique nájdete aj značku MAC alebo Bobby Brown.  Krásne ceruzkové balenie, výživa a jemné zafarbenie sú to, čo ma na nich baví. Nečudujem sa, že sú také populárne. Jediné, na čo si neviem zvyknúť je nulové parfumácia, predsa len, všetky balzamy čo mám, nejako voňajú.

10 done
Od Make Up Group som dostala na vyskúšanie make-up americkej značky Bodyography, ktorý je založený na prírodnej báze a používajú ho hviezdy na červený koberec a fotenia. Neobsahuje žiadne oleje, zmatňuje, ale nevysušuje pokožku a nie je potrebné po ňom naniesť púder. Je ideálny aj na tú najcitlivejšiu pokožku, dokonca si ho môžete naniesť aj po čistení pleti, pretože obsahuje vitamíny E a C, ktoré pomáhajú revitalizovať pokožku. Plus naozaj dobre kryje, ale nemám po ňom pocit ťažkej make-upovej vrstvy, pretože je veľmi ľahký a na celú pleť mi stačí naniesť minimum make-upu. Za mňa, ako vlastníka citlivej pokožky so sklonom k začervenaniu skvelý produkt. Je zaujímavé, že Foly má úplne inú pleť, ale vyskúšala ho tiež a nemôže si ho vynachváliť, keď náhodou neviem nájsť flaštičku u mňa, viem, že ju nájdem u nej :).

7 done
Laura mi darovala na narodeniny Manufaktura šampón a sprchový gél s pivom! Túto českú značku začínam mať stále radšej a radšej, okrem krásnych obalov a vôní sa mi páči, že je to domáca prírodná kozmetika. Táto pivová sada sa leskne ako zlato (to je také klišé z reklamy, poznáte) a jej kvality sú známe aj za hranicami republiky. Keď priateľ uvidel túto pivovú sadu, spomenul si na jednu historku, keď prespával u kamaráta v Paríži a po to, čo vyliezol zo sprchy, kde sa umyl práve týmto sprchovým gélom, naňho začal kamarát kričať, že nemal použiť tento sprchový gél, pretože si ho šetrí a priviezol si do zásoby z Česka až 5 flaštičiek. Tak som priateľovi povedala, že teraz sa s tým môže sprchovať koľko chce :D.

5 done
Od Laury som ešte k narodeninám dostala aj tento Yves Rocher jahodový balzam a vonia snáď ešte lepšie ako malinový, ktorý vlastním už dlhšie. Tieto nové YR balzamy ma veľmi bavia, pery hydratujú, vyživujú a tie vône sú čerešničkou na torte. Ako som už spomínala, v tomto prípade u mňa na plnej čiare vyhrávajú ovocné príchute, pritom bežne dávam prednosť kokosovým, mandľovým a iným príchutiam, ale tu sa tie ovocné naozaj vydarili.

4 done
Mojím najnovším miláčikom medzi lakmi na nechty je tento bielo-šedý odtieň L´Oréal s efektom vosku. Najprv som tomu veľmi nechcela veriť, ale po nanesení dvoch vrstiev vyzerá tento lak na nechtoch geniálne, vážne ako vosk, veď posúďte sami, už som ho mala v outfit poste. Akurát, ako pri každom matnom laku, tá matnosť sa časom vytráca hlavne pri špičkách nechtov, ktoré prichádzajú do kontaktu s inými vecami najčastejšie.

3 done
Posledným produktom, alebo teda produktami sú rúžo-lesky od americkej značky Bodyography. Sú z čisto prírodných ingrediencií, extra pigmentované, husté, a pery vďaka prírodným maslám vyživujú a hydratujú. A voňajú ako môj obľúbený ananás! Lesky teda bežne nemusím, ale tieto sa mi páčia, práve vďaka tomu, že to nie sú úplne lesky, ale sú to, dá sa povedať, hybridy, keďže sú skrížené s rúžom. Ich veľkou výhodou je, že sa dajú navzájom krásne kombinovať, čiže si môžete namiešať nekonečné množstvo odtieňov. Kúpite ich na online na makeupgroup.cz alebo v ich kamennej predajni na Karlíne v Prahe.

photos by me

You Might Also Like

19 komentárov

  1. Ahoj, můžu se zeptat, o kolik je ve Fashion aréně ta kosmetika levnější? Díky moc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten balzám od YR jsem si objednavala :)) Tak s ena něj těším :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. rebeka, prosim ta, odkial mas slnecne okuliare z clanku snake booties? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Do Manufaktury tiež rada zavítam, vždy to tam všetko tak krásne vyzerá, na obaloch si dávajú vážne záležať :) A lak od L´Oréal ma teda láka, ten efekt musí byť super!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja len dúfam, že si za ten náhrdelník na prvej fotke nevycálovala milióny, keďže ti už na ňom chýba kamienok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. však to je náš najobľúbenejší!:) prežil už množstvo pádov, ale žije stále

      Odstrániť
    2. aj ja mám taký, len v sivom a tiež mi jeden už stihol vypadnúť, ale našťastie stál len 3 eurá :D

      Odstrániť
  6. Ten make-up mi padl do oka, snad se časem dostanu k tomu si jej pořídit, musí být božský :)

    Jak šetří shopaholici :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne vecičky, ten lak som si tiež kúpila, je neskutočný, akurát presne ako ty vravíš, jeho matnosť sa časom vytráca a začína sa po 1-2 dňoch lesknúť.
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Manufaktura je velmi dobrá, sama od nich mám šampon a jsem velmi spokojená, protože nevysušuje a krásně voní:)

    www.evansonthetop.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vsechny produkty vypadaji lakave, od Manufaktury chci uz dlouho neco vyzkouset :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ten YR balzám môže byť fakt super :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Na ty balzámy od CLINIQUE jsme už koukaly a taky jsme se doost divily, že vůbec nevoní :D
    Trošku nás to vyvedlo z míry a tak jsme je tam nechaly, ale jak to vypadá, asi se pro ně vrátíme :D

    NARA (NAtálie a kláRA) blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Kozmetika zn. Manufaktúra je aj podľa mňa skvelá! Ja osobne ju (momentálne) nepoužívam, no ako dar z ČR je to to najlepšie, čo môže byť!

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to sme radi, ze vieme co nepouzivas .velmi fundovany nazor.Tak ale..nie ze by sme neboli zvyknuti na tvoje Komentare onicom a nasilu pod kazdym jednym clankom.

      Ja som mala pivovy balzam,uplne krasne vonal a zdalo SA mi,ze celkom AJ hydratuje,alwmpraskol mi v oblasti aplikatora,a rozlieval sa po kabelke,co mi je luto,lebo ten balzam nepatri k lacnym drogerkovskym smejdom,a predsa no

      Odstrániť
  13. Z Manufaktury jsem nadšená a nikdy mě nezklamala... proto se divím, že ji blogeři tak trochu opomíjejí, asi nedávají tolik věcí zadarmo jako jiné značky :) Miluju vinnou řadu a krásné puntíkované hrnečky!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Super věci! Clinique Chubby Sticks určo musím mít!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Chubby Sticks mě zaujaly nejvíce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Super tipy ! :) len tak ďalej

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook