Must Have Spring/Summer 2015

6.3.15

must have 2015 done
Už sa pomaly blíži jar a tak prišiel čas na moje hlboké zamyslenie - čo by som si chcela zaobstarať, na čom budem fičať počas jari a leta 2015? 

1. leather sneakers : ako milovník kože si viem predstaviť, ako by som využila obyčajné tenisky v koženom či lacnejšom, koženkovom prevedení. Jedny som našla na Zoote, druhé má Esprit.
2. funky bracelets : jar a leto si žiadajú výraznú zaujímavú bižutériu. Mňa už nejaký čas láka talianska značka Ops! Object, ktorá si tento rok otvorila na SR aj prvú predajňu, a to v Košiciach v Optime. Jednoduchý náramok v nude farbe s rose gold detailami si na sebe viem živo predstaviť.
3. vase : keď som na narodeniny od priateľa dostala kyticu, uvedomila som si, že nemáme doma vázu. Obyčajnú sklenenú. Musím urobiť nálet do Ikea a túto si hneď kúpim.
4. satin top : satén bude u mňa na jar a leto jedných z najobľúbenejších materiálov, obzvlášť v svetlých farbách alebo v čiernej. Som hotová z tohto topu so špagetovými ramienkami, so sukňami s vysokým pásom by bol skvelý!
5. face cleansing brush : už dlho obzerám rôzne čistiace kefky na tvár. Ako prvú som videla Clarisonic, ale príde mi príliš drahá. Preto uvažujem nad touto Braun, ktorá má aj epilátor, ten by som ale vôbec nevyužila, takže ešte porozmýšľam. Máte nejaký tip na elektrickú čistiacu kefku?
6. hombre : neviem prečo mám vždy na jeseň potrebu si vlasy stmaviť a na jar/leto ma láka niečo svetlejšie. Navyše s touto tmavou farbou sa cítim tak nejako smutne a prísne, takže isto pôjdem s prvými jarnými lúčmi do niečoho viac sviežeho, cítila som sa tak lepšie.
7. pineapple candle : H&M Home ma očarilo týmito ananásovými sviečkami. Ananás patrí medzi moje obľúbené ovocie a po vyhorení sviečky sa nádobka dá použiť napríklad na šperky. Len sa rozhodnúť, či bielu alebo zlatú....
8. Pavel Berky T-shirt : tvorbu českého návrhára Pavla Berkyho som spoznala na KFW2014 a potom som na Zoote uvidela toto nenormálne skvelé tričko s motívom korzetu, ktoré sa ale v dámskej verzii rozpredalo rýchlosťou blesku :/. Dosť mi to pripomína časy na ortopédii, keď mi robili korzet kvôli skolióze, takže hoci som ho neznášala, toto tričko ma láka. Avšak ešte sú pánske kusy, tak žeby som zobrala jedno v bielej farbe? 
9. satin bomber jacket : ako som spomínala, satén bude top materiálom na jar a leto. Neviem sa dočkať ako vytiahnem svoju DIY vylepšenú krémovú bomberu!
10. gold tattoos : v Californii a už aj u nás už fičia metalické tetovačky a mňa veľmi bavia. Na opálenej pokožke budú vyzerať eňo-ňuňo a predstavte si ich v kombinácii s bielou čipkou, denimom a strapcami! 
11. leather backpack : úplne, ale že úplne som sa zamilovala do ruksakov značky Matt & Nat. Môžem začať šetriť.
12. buckle bangle : ako závislák na arm party a Michael Kors jewelry, pokladám za moju povinnosť vlastniť buckle bangle. Navyše ak po niečom túžite tak dlho (už sa raz v must have zozname objavil), bude to naozaj láska, však? Čakal na mňa posledný na Slevomate (Móda a Styl), čo pokladám za osud.
13. 14. lace triangle bra : už nejaký čas nenosím iné ako nevystužené podprsenky. Najviac mám rada čierne spodné prádlo a teším sa, že výber v obchodoch je konečne široký. Plus keď má podprsenka prekrížené ramienka na chrbte, to je výhra! Kvôli skolióze mi totiž jedno ramienko stále padá...ach, dnes som tú skoliózu, už 2x spomenula, neviem prečo :D. Teraz majú krásne kúsky v H&M, ja už som si svoju vybrala a nejaké si možno aj vyrobím :).
15. geometric tattoo : popri mojich word tetovaniach si na jar chcem dať jedno obrázkové.
16. denim jacket : nechápem, že nemám jednu univerzálnu riflovú bundu a stále si požičiavam Folynu. Takže toto je kúsok, ktorý jednoznačne musím túto sezónu doplniť do šatníka.
17. home decor : túto figúrku sme mali kedysi na výtvarnom krúžku, kam som ako dieťa chodila. Kreslili sme ju v rôznych polohách a mne pripomína toto krásne obdobie. V bielej farba si ju položím na komodu a využijem ju ako držiak šperkov.
18. O bag : na žiadnu dovolenku bez O bag nejdem, navyše včera som videla pani v Palladiu s jednou taškou, čo moju túžbu po tomto kúsku len zvýšilo. Chcela som mintovú, ale keď vidím túto telovú, tak sa neviem rozhodnúť! A áno, je mi úplne jedno, že ju má každý.
19. colorful french manicure : osobne som alergická na klasickú francúzsku manikúru, ale jej farebné verzie sa mi fakt páčia! U mňa vyhráva čierna a tyrkysová.

A aké vychytávky plánujete na jar/leto 2015 vy? 

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Koženkové nebo kožené slip ons bych chtěl taky..
    Ananas máme doma, bílý ^_^
    Kefku bych volil sonickou, je to k pokožce šetrnější než ty levnější rotační
    A Berkyho triko od Zootu, super výběr ^_^

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja chcem toho panaka :D ale vzdy si najdem ine zbytocnosti, ktorym dam prednost. Raz pride na rad aj toto. :D objednavas z netu? Lebo videla som v ke v optime v panta rei za 10€.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Naozaj skvelé veci. Už sa neviem jara dočkať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj ja som dnes robila post tohoto typu. Dnes je na to asi vhodný deň ;) Pekná koláž. Bod číslo 3 sa stal aj mne, máš pravdu , ja som ako trapko mala gladioly v plastovom vedre :D nikam inam sa nezmetili. A O bag milujem <3 :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ahoj prosim ta ta podprsenka c 14 je odkial? :) je uuzasna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Konkrétne tento obrázok je z Pinterestu, išlo mi hlavne o prekrížené ramienka, ktoré momentálne v rôznych podobách nájdeš v H&M :).

      Odstrániť
  6. já si chci obag koupit už rok, ale pořád nejsem schopná si konečně vybrat barvu! líbí se mi jich minimálně 6...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc se mi líbí kabelka O Bag, také bych ji hned brala :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super wishlist. Pokojne by som si väčšinu z toho vedela predstaviť aj u seba :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  9. oh tie ananásiky sú roztomilé, tie by som brala!
    a zlaté tetká chcem tiež- na leto must have

    OdpovedaťOdstrániť
  10. gold tattoo už sa na ne tešííím..:-).. a kefku osobne odporúčam Mary Kay, som s ňou max. spokojná a je asi cenovo najvýhodnejšia.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook