March random

2.3.15

4 done
Na zverejnenie tohto random postu som sa veľmi tešila! Je v ňom podľa môjho názoru veľa pekných fotiek a tiež pekných vecí :). Samozrejme, vo veľkom je ovplyvnený mojimi februárovými narodeninami, ale keďže mesačne zverejňujem iba jeden random post, tento s pokladmi z môjho obľúbeného mesiaca prichádza na rad teraz, na začiatku marca. A dopredu vám prezradím, že sa môžete tešiť aj na kozmetický článok!


Milujem, keď mi na poštu príde balíček. O to viac ma teší, keď je krásnom obale. Nádherný farebný náhrdelník z fashionableme.sk prišiel precízne zabalený v hnedej metalickej krabičke. A v bielej previazanej zlatou mašľou je jeden náhrdelník pre vás! Giveaway môžete čakať už čoskoro :).

2 done
Vyrobila som si jednoduchý, ale o to efektnejší rámik na fotografie. Oblepila som ho samolepiacimi perličkami, ktoré som kúpila v Gynka v Košiciach. V tom veľkosklade majú neskutočné veci a za super nízke ceny! Rozmýšľam ešte o bielej verzii s dvoma radmi perál.

3 done
Dostala som na narodeniny od priateľa krásnu veľkú kyticu, ktorá mi ešte aj ladila s interiérom izby a rozvoniavala mi v nej celý týždeň. Kvety úplne zmenia atmosféru v miestnosti, na jar si musím zaobstarať aj tulipány.

1 done
Sladkostiiii. Rozžiaria deň plný učenia, čo si budeme klamať. Raw handmade čokošku som dostala od spolubývajúcej a bola to úplne nová chuť, plus som z nej nemala až také výčitky svedomia.

6 done

K narodeninám som od priateľa dostala krásny zlato-lososový náramok Coach. Opäť sa mi trafil do vkusu, keď ho videla Foly, povedala ,,to si čistá ty" a mala úplnú pravdu :). So zlatými hodinkami a doplnkami, ktoré už mám, vyzerá skvele, takže to je môj nový everyday kúsok. 

5 done
Od krstnej a krstného som k narodeninám dostala báseň do mojej zbierky :). K tejto je aj audio CD, čo je pre mňa úplná novinka.

10 done
Poznávací znak našej kuchyne, zlatá hlava býka, má na rohoch nové ozdoby. 

7 done
Mám rada slovenské magazíny, ktoré si kupujem už roky. Ten pokoj a relax s nimi spojený, keď si urobím čaj, kávu a zapálim si sviečku, to je jedna z mojich obľúbených chvíľ. Škoda len, že mám na takéto seansy teraz hrozne málo času. Kedysi som magazín mala prečítaný za deň - dva, dnes ich čítam aj celý mesiac, pomaly, raz jeden článok, inokedy ďalší. A v tejto EMME ma tento mesiac nájdete, rozprávam v nej o Škole stylu Backstage a ich Kurze stylingu

12 done
Chlapci Paťo a Mišo vedia, že vínko je radosť, preto prispeli k zbierke našich hesiel ďalším :). Ešte by sme ho mohli doplniť, že ,,Život je príliš krátky na to, aby sme nepili víno." :D Má čestné miesto u nás v kuchyni a ako vidíte, aj kaktus sa dobre drží!

9 done
Krstná mi po mojich neustálych pripomienkach vyrobila obraz s mojim obľúbeným mottom (to slovo sa už asi nepoužíva, ale išlo o vystihnutie významu). Ešte mu musím nájsť vhodné miesto, takže to bude chcieť trochu presúvania doplnkov v mojej izbe :).

11 done
Od Foly som dostala k narodeninám tento diár, pretože najprv ho mala ona a ja som z neho bola nadšená. Je dosť veľký, takže v kabelke ho nosiť nebudem, ale vďaka miestu k denným poznámkam mi bude slúžiť ako denník, do ktorého si budem zapisovať myšlienky a dôležité či vtipné životné udalosti :).

photos by me

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Máš pravdu, krásne fotky a krásne vecičky! Tvoje randomy mám najradšej! <3
    Najviac sa mi zapáčil ten diár, aj by som si poň zabehla, ale mám ich už toľko, že do nich ani nemám čo písať :D A kvety sú tiež krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ano ano, bejkovi nové ozdoby moc sluší =D.

    Jsem si tak říkal, že na naší další seanci u televize =D si každý připraví jednu básničku k recitaci, hmmm? ;) Po flaše vína to půjde samo =D

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. milujem tieto doslovne hlúpe a trápne eshopy ako hore spomenutý, cacky.sk, a pod. a ty ich ešte podporuješ, keď je očividné, že to objednajú z aliexpressu, kde ten náhrdelník stál max. 5 eur a ony ho predávajú za 22,2!!! iné slovo ako zdieračstvo pre ne nepoznám.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. keby z ich stránky nikto nekupoval, tak by asi nefungovali..takže tieto stránky len využili čo trh ponúka:)

      Odstrániť
  4. Tieto tvoje randomy ma nikdy neprestanú baviť :) Moc krásne fotky, a máš šikovnú krstnú :)

    Fairytale Tea♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekné fotky :)

    vikibatalik.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám rada takéto fotky pekných detailov. Ten perličkový rámik vyzerá super, musím si tiež taký vyrobiť! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nádherné kúsky. Priateľ ma skvelý vkus. Či už na darčeky, alebo kvetiny ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. krásne darčeky! v byte to máte úplne úžasné.
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veľmi pekné fotky! :) Páči sa mi nápad využitia diára od Foly :))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten fotorámik je super a páči sa mi aj tá hlava býka, je to také netradičné a zaujímavé :D
    Btw krásne fotky ako vždy.

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Na prvý pohľad mi príde ten náhrdelník na mňa až príliš farebný, ale skombinovaný s basic vecami v neutrálnych farbách ako si mala v predošlom poste vyzerá úplne že wau :) krásne doplní obyčajný outfit a pritom zas tá obyčajnosť farieb potlačí tú veľkú farebnosť náhrdelníka a vyvážené to je dokonale :) Určite si musím podobný zohnať. A rámik sa ti tiež vydaril, škoda, že ten veľkosklad je odo mňa tak ďaleko podľa ich stránky tam majú super veci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nadherne fotky :-) Ten ramecek jsi dobre vylepsila :-) A darky jsou taky moc pekne, ale ta zlata hlava byka je paradni :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. býk má teraz oveľa väčšie grády- aj sink!:) už fakt ja si iba zrobím nejaký ezoterický kurz, a ty budeš dávať masáže a máme biznis ako sviňa

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook