FASHION BLOGGER BAZAAR PRAGUE EDITION

17.3.15

blog
Po úspechu prvého blogerského bazáru v Košiciach sme sa tentoraz v trochu inej zostave rozhodli, že zorganizujeme bazár aj v Prahe. Takže bude Fashion Blogger Bazaar Prague Edition, juchuchuuu! Predsa len, bývame tu a mne by sa teraz do Košíc všetky veci nosiť nechcelo. Spoločne s MišomPaťomFoly a Laurou sme vytriedili naše šatníky a teraz si kopec našich nenosených vecí môžete zobrať za skvelé ceny vy. Tie sa budú u mňa pohybovať od 50 do 400kč, s výnimkou pár špeciálnych kúskov ako napríklad kožené šaty (ktoré vidíte aj vo videu) alebo Diesel boyfriend jeans. Sledujte udalosť na Facebooku, kde budeme postupne pridávať kúsky, ktoré vás budú čakať na pripravených štendroch. 

Sponzorom bazáru je opäť Innocent store, ktorý ponúka výber tých najlepších značkových obalov na vaše (nielen) iPhony. Na Instagrame chystáme súťaž, tak nás sledujte aj tam, pretože môžete vyhrať zaujímavé ceny!

Tešíme sa na vás 28.3.2015 od 11.00 do 16.00 v kaviarni Moment na Slezskej 62 na Vinohradoch (zastávka tramvaje Vinohradská vodárna 10 a 16 alebo metro A Jiřího z Poděbrad), kde si môžete pochutnať aj na výbornom chai latte, ktoré ja osobne milujem, a rôznych vegánskych koláčikoch. 



Pozrite si aj našu veselú videopozvánku:

POSTER_BW

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Super nápad, věci, co ukazujete vypadají fakt skvěle :)

    www.lettetomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie biele šaty by som hneď kúpila škoda že bývam ďaleko od Prahy :( Deni

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Škoda že je to v Prahe určite by som si od teba niečo kúpila :( :( Deni

    OdpovedaťOdstrániť
  4. škoda, že už nebývam v Prahe , inak by som tam bola ako na koni :( :( :(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Najviac sa mi páči hláška na konci, že rozhodli sme sa založiť skupinu, to mi príde také vtipnomilé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jsem strašně ráda, že toto někdo konečně zorganizoval i u nás v Praze...bloggerkých marketů je tu čím dál tím víc, ale o tomhle jsem slyšela, že měl hodně dobrých ohlasů, když se konal v Košicích. Mimochodem mám sice Košice cca 900 kilometrů vzdálené, ale byla jsem tam a moc se mi tam líbilo !!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook