Cosmetic random XIII.

12.3.15

4 done
Kozmetický post, na ktorý ste sa mali tešiť (a ja som sa tiež tešila) je konečne tu! Plný mojich najnovších kozmetických prírastkov, o ktorých vám chcem dať vedieť, pretože mi zlepšili alebo rozjasnili život :).


Každé veľké dievča by malo mať aspoň jeden naozaj luxusný rúž a ja som svoj prvý dostala k 22. narodeninám od mojej Foly. Úplne ma tým dojala, pretože je to proste niečo, na čo si budem vždy pamätať a tento YSL kúsok s istou pýchou vyťahujem z kabelky. Je to pre mňa nejakým zvláštnym spôsobom symbol vstupu do dospelosti, ja viem, je to len rúž, ale ako malá som si taký vždy priala, neskôr som si však sama nikdy žiadny nekúpila a teraz som ho dostala od Foly. Na perách vyzerá napriek výraznej farbe veľmi prirodzene a dokonca hydratuje, čo by som vôbec nečakala. Proste je to láska. 

1 done
Novú kozmetickú taštičku som zháňala pomerne dlho a nakoniec som jednu dostala k narodeninám od priateľovej mamky. Mám z nej veľkú radosť, lebo je jednoduchá, s čiernymi glittrami a v ideálnej veľkosti. A navyše Victoria´s Secret :). Keď som ju uvidela, hneď som si spomenula na Lenku, ktorá všetko s VS priam zbožňuje a dokonca v Londýne počas konania tejto fashion show aj bola :).

3 done
Značka Sleek je pre mňa nový objav! Má krásne, čisté jednoduché obaly a za nízke ceny urobí skvelú službu. Konkrétne táto paletka na oči a líčka je na stayunique.sk jedným z najpredávanejších produktov. Ani sa nečudujem, je úžasná! Okrem praktického zrkadielka a štetčekov pre každý prípad v obale ma najviac dostala kvalita tieňov. Vôbec sa neprášia, sú ideálne na tieňovanie a majú výbornú pigmentáciu, líčiť sa s nimi je radosť. Tejto paletke nemôžem vytknúť ani jednu vec, zloženie farieb mi vyhovuje, konečne využívam každý jeden odtieň, čo sa mi doteraz ešte so žiadnou paletkou nestalo. 

6 done
Novinku od Vichy, Pureté Thermale testujem už asi 3 týždne. Celá rada je ideálna hlavne pre tých, ktorí si tvár často čistia vodou. To je presne môj prípad, vatové tampóny používam výnimočne a všetok make-up si umývam gélmi alebo detským mydlom určeným na tú najcitlivejšiu pokožku. Gél Pureté Thermale má klasickú gélovitú konzistenciu a veľmi praktický pumpičkový aplikátor. Je teda ideálny na odličovanie pod tečúcou vodou, keď máte zatvorené oči a potrebujete viac gélu. Pleť dokonale zbaví nečistôt a prachu. Dokonca po ňom nemám pocit stiahnutej pokožky, čo je veľké pozitívum. Čo však úplne zbožňujem je čistiaca pena Pureté Thermale. Pena obsahuje prírodný extrakt z karité, ktorý pôsobí prosti znečisteniu, pleť rozjasňuje, osviežuje a po umytí mám pocit úplne čistej pokožky. Je veľmi ľahká a jemná, plus ma veľmi baví to, že vo vnútri je voda, ale po vytlačení z pumpičky vyjde tá najjemnejšia pena. Ak používate Vichy, tak túto vychytávku určite poznáte, no mňa zakaždým pobaví. 

Musím však podotknúť, že teraz podstupujem taký experiment a snažím sa neodličovať si tvár vodou úplne každý deň, kvôli tomu, že mám dosť suchú pokožku. Zatiaľ to má pozitívne účinky, pleť si udržuje svoj prirodzený maz. Akurát spotreba vatových tampónov rapídne stúpla a aj napriek tomu, že použijem 3 tampóny, bez tej vody a gélu nemám ten pocit dokonale čistej pokožky, ale učím sa s tým žiť. Gél alebo penu tak používam každý druhý deň :).

8 done
Parfém/parfémovaná voda Ralph Lauren s prudko romantickým názvom Romance (Always Yours) som dostala od přítele na narodeniny :). Pre mňa patrí táto vôňa medzi tie silnejšie a elegantnejšie preto ju preferujem na večer a vtedy ocením aj jej dlhú výdrž, takže si parfém nemusím so sebou brať do kabelky.  

2 done
Veľmi špecifickými kúskami v mojej rúžovej zbierke sú tieto matné lesky na pery. Sú od značky Sleek a mám ich zo stayunique.sk. Rôzne make-up videá na Instagrame, kde si ženy líčili pery práve takýmito leskami ma nalákali ich vyskúšať. Sú v 6 odtieňoch, ja mám žiarivý červený Riora Red a neónový ružový Brink Pink, ktorý ste na mne mohli vidieť v outfit poste. Lesky bežne vôbec nepoužívam, lebo nemám rada, ako sa lepia, ale tieto sú vysoko pigmentované a po nanesení uschnú, takže vytvoria na perách úplne matnú vrstvu, ktorú nedokáže spraviť žiaden rúž. Vyzerajú fakt perfekne, ale ich nevýhodou je, že pery vysušujú a pri jedení a pití viac-menej hneď zídu, takže pokiaľ cez deň jete a pijete (čo predpokladám, že robíte), tak majú nízku výdrž a musíte ich stále nanovo nanášať. Mňa bavia, hoci ich nepoužívam každý deň a stále ma fascinuje tá dokonalá matnosť! Plus cena je veľmi priaznivá, stoja iba 6,20 eur.

5 done
Na moju vysušenú pleť som si po tom, čo som skúsila mamkin arganový olej v Košiciach objednala jeden na Slevomate. Je od rovnakej značky ako môj milovaný olej z čiernej rasce. Vyhovuje mi na ňom, že je v rozprašovači a pleť mám po ňom hladkú a spevnenú. Nanášam si ho teraz hlavne na večer a pokojne aj hrubšiu vrstvu. Ráno sa zobudím a pleť mám bez suchých šupiniek a ani po nanesení BB krému nie sú viditeľné suché miesta. Takže odporúčam, ak máte rovnaký problém ako ja. Arganový olej je okrem toho dobrý aj na suché končeky vlasov, na nechty a pomáha aj pri celulitíde.

7 done
Tieto laky sme dostali na prehliadke a uvedení línie Adidas Stella Sport a ja som sa do všetkých odtieňov zamilovala. Červeno-oranžovú (alebo povedzme, paprikovú) som už aj vyskúšala a určite som ju nemala na nechtoch naposledy. Ďalším obľúbeným lakom je tyrkysovo-mintový Miss Sporty. Odkedy prestali predávať svetlomodrý Rimmel Rita Ora, tak hľadám náhradu. Túto farbu často používa aj Foly, takže je u nás v byte dosť populárny.

photos by me

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Samé proudkty s krásnými obaly :)
    Ta taštička VS je moc pěkná a matné lesky od Sleeku se mi hodně líbí

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne vecičky, produkty na pery vyzerajú skvelo ;) Hlavne som zvedavá, ako na tebe vyzerá ten YSL, tak dúfam, že ho v niektorom outfit poste uvidíme ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super post a veľmi zaujímavý :) ak obľubujes matné ruže a lesky tak odporúčam od Nyx soft matte lip cream, ktorý po nanesení ani necítiš a vydrží, aspoň mne, donekonečna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na ten tvůj nevěřícný výraz, když jsi tu YSL rozbalila, si moc dobře pamatuju ^_^, Foly se dokonale trefila =)

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherné věci, jedna krásnější než druhá. Taštička VS je super, úplně tuto značku miluji a rtěnka YSL od Foly je pecková, nedivím se, že tě dojala :)

    New in: February 2015 + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja používam na noc kokosový alej a vyhvuje mi oveľa viac ako arganový. Vichy novinky plánujem vyskúšať majú na ne akciu v lekarni DR. Max, tak sa asi nechám zlákať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Rúž vyzerá fantasticky a ten lak od Miss Sporty mám aj ja - a strašne ho ľúbim! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krasne novinky :-) Jednou si chci taky poridit nejakou drahou rtenku, hodne me laka MAC, ted si nevzpomenu na nazev odstinu, ale je to takova tmava bordo barva :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sleek má skvelé najsamlepšie očné paletky tieňov, odkedy som ich objavila už ani iné nepoužívam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Miluju obaly od YSL, vypadají božsky! :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Páni, Adidas laky?? vypadají úžasně! :) A také se mi moc líbí ta paletku od Sleeku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Pri tom YSL rúži presne viem o čom hovoríš ;) Svoj som dostala v poslednom ročníku na strednej na Vianoce od maminy. Tak strašne som chcela svoj prvý červený rúž a keď som ho našla pod stromčekom bola som nadšená.

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  13. oba produkty od Vichy mám taky a jsou super ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook