MAKEUP GENIUS iPAD CONTEST

24.2.15

10 done full
Keďže tu dlho nebola žiadna giveaway, mám pre vás jednu skvelú (ojoj, priam honosnú) súťaž, ktorú vám prinášam spolu s L´Oréalom. A výhra nebude hocijaká, môžete vyhrať iPad mini 3 a to už je podľa mňa sila! Presne taký pekný zlatý iPad ako vidíte na obrázku. Ale nebude to také ľahké drahá...akoby zaspieval samotný Richard Müllerale nemusíte sa báť, zas ani pešo na zasnežený Chopok nebudete musieť vyliezť, takže pokojne čítajte ďalej.

Vzhľadom na to, a to mi dáte za pravdu, že iPad je hodnotná cena, nebude to o likovaní FB, Instagramov a komentovaní. Veruže nie, aj keď, poteší každý like, viete ako :). 

Vašou úlohou je:
1. vytvoriť súťažné líčenie, ktoré namaľujete na sebe, pekne sa odfotíte a pošlete mi na styleofbecca@gmail.com fotografiu vášho diela (predmet napíšte Makeup Genius). Najlepší, víťazní look bude zaradený do novej Makeup Genius aplikácie!
2. napísať, aké produkty ste približne pri danom líčení zvolili, čo vás inšpirovalo, poprípade prečo ste si vybrali do sútaže práve dané líčenie.

Líčenie by preto malo byť zaujímavé, popustite uzdu fantázii. Fotka by mala byť fotená na dennom svetle, nech líčenie vynikne čo najviac. Použiť môžete akékoľvek produkty, nielen tie od L´Oréal, takže pre vás neexistujú žiadne limity. Jednoducho sa nalíčte, pre inšpiráciu si pozrite fotky na internete (ako napr. 1, 2, 3, 4...) a pošlite mi vaše nápady :).

Z výsledných lookov vyberiem ja 5 najlepších, ktoré získajú balíček produktov L´Oréal Paris v hodnote 1500 kč. Týchto 5 lookov odošlem odbornej porote, ktorá zvolí ten najlepší, a víťaz získa iPad mini 3 16 GB Wifi Gold a ako som spomínala, líčenie bude súčasťou aplikácie Makeup Genius.

Pre ČR a SR sú v súťaži iPady zvlášť, takže jedna víťazka bude vybraná za ČR a jedna za SR. Pokiaľ viem, za SR prebieha súťaž iba na mojom blogu, preto máte veľkú šancu vyhrať! Teším sa na vaše nápady a fotografie :).

Súťaž končí 12.3.2015 o polnoci!

1 collage done

ipad_mini_3_with_retina_display_wifi_16gb_gold

8 done

2 done
photos by Foly

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Můžu se zúčastnit i když sem z česka?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. K výslednému líčeniu stačí fotka, alebo je potrebné natočiť video?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. K súťažnému líčeniu stačí fotka?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, podmienkou je vytvoriť zaujímavé súťažné líčenie (ktoré by v prípade výhry mohlo byť zaradené do aplikácie Makeup Genius), odfotiť sa pri čo najlepšom svetle a fotku mi poslať na mail :).

      Odstrániť
  4. ako veľký milovník súťaží, nedá mi nezúčastniť sa:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Chcela by som sa opýtať, či je podmienkou aby bolo líčenie odfotené na mne?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, nemusí, môžeš nalíčiť aj inú osobu, ale líčenie musí byť tvojim dielom :).

      Odstrániť
  6. Aaaaah krásna súťaž! Milujem "líčiace" súťaže a skoro mi slzička vypadla, že som túto premeškala, ale videla som na tvojom FB, že je predĺžená do 20.3., takže mi nedá nezapojiť sa! Chcem sa len spýtať, či je možné sa zapojiť len s jedným líčením, alebo ich môžem poslať viac. Ďakujem krásne za odpoveď :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, áno môžeš sa zapojiť aj s viacerými lookmi :). Teším sa na foto!

      Odstrániť

Find me on Facebook