February random

7.2.15

9 done
V komentároch ste mi písali, že by to už chcelo random post (to citujem), takže som sa včera dokopala k nafoteniu zvyšku vecí, ktoré som mala v pláne zaznamenať ,,potom" a dnes tu máte krásny nový voňavý článok. Ste mojim najväčším hnacím motorom a za to vám ďakujem :). 

Hodinky sú rovnako ako okuliare a rúže mojou slabosťou, obzvlášť keď príde na značku Michael Kors. Po týchto Lexington som pozerala neskutočne dlho, ale nebola som si istá, či využijem ďalšie zlaté hodinky. Teraz ich mám a áno, využijem ich. Sú elegantnejšie (vďaka ciferníku s rímskymi čislicami a väčšími detailami) ako klasické Chronograph watch, ktoré sú skôr športovejšie, takže ich môžem striedať.

3 done
Klobúky priam zbožňujem, ale väčšinou mám problém s tým, že sú mi všetky veľké. Všade je obvod 56 (M) - 58 (L) cm, ale mne sedí 54 (S). Tá je však veľkou raritou, takže keď som tento hnedý klobúk našla pri rýchlej obhliadke H&M, nemohla som ho tam nechať! A navyše to bolo večer, keď som sa von vybrala bez čiapky a samozrejme som zistila, že to bola veľká chyba, takže to zároveň bol aj prudko praktický a nevyhnutný nákup.

2 done
Odkedy chodím pravidelne do knižnice, cítim sa po rokoch znova ako plnohodnotný študent a to aj vďaka Kankenu na mojom chrbte. Okrem toho ho využívam aj na presuny, zmestí sa mi doň kozmetika, oblečenie, nejaký nákup a samozrejme aj notebook a knižky. Rozhodne jedna z najlepších kúp tohto (vlastne už minulého) roka. Svetlé krémové Conversky sú k nemu skvelým doplnkom. Rovnako ako športovo ich nosím aj k elegantnejším veciam, napríklad k prešívaj kabelke rovnakej farby a to combo veľmi môžem.

8 done
Ešte počas mojej vianočnej návštevy Drážďan som si z Primarku odniesla tento modro-strieborno-žltoneónový (to je slovo!) náhrdelník. Väčšina mojich doplnkov je zlatá, preto som potrebovala trošku zmeny a neónová žltá vyzerá na sivom podklade geniálne!

4 done
Už nikdy nepoviem, že si nebudem kupovať viac sivých mikín, lebo viem, že to nedodržím. Dnes som ale zistila, že nie je sivá ako sivá a každá moja mikina je iná. Líšia sa nielen farbou, ale aj strihom a materiálom. Môj najnovší úlovok je tento kúsok z hmyzom. Je z H&M a videla som ho už v Drážďanoch, ale nechala som ho v obchode. V Košiciach som túto mikinu našla v zľavách a hoci už mali iba veľkosť L, nemohla som bez nej odísť. Milujem hlavne zlato-zelené muchy (či čo to...) a ľutujem, že som kedysi dávno predala svoju zelenú sukničku, ku ktorej by sa perfektne hodili.

1 done
K mojim obľúbeným jednoduchým chelsea boots, ktoré nosím až neprirodzene často (a mám strach, že sa mi zničia a podobné nenájdem) som si pre istotu kúpila ešte jedny, aby som ich mohla striedať. Sú značky Daneris (TU som ich kúpila), kožené a ako vidíte, zdobené, takže ich nosím hlavne s parkou, bordovými nohavicami, a klobúkmi. Pripomínajú mi slávne Chloé Susanna boots a brala by som ich aj v červenom...

5 done
U Lindy som v giveaway vyhrala tento skvelý tyrkysový náhrdelník! Už dlho som nič nevyhrala, preto som sa fakt tešila :). Vyzerá super hlavne s pastelovými vecami a čoskoro ho uvidíte v outfite.

photos by me

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Krasne veci :-) Moc se mi libi hodinky, klobouk a batoh :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta mikina z H&M je naprosto úžasná, kdybych na ni narazila ve slevách u nás tak bych asi taky neodolala a s klobouky mám úplně ten samý problém, taky mi je většina z nich hrozně velká, což je škoda, protože mám klobouky taky moc ráda :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super kousky!
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelý náhrdelník si vyhrala Bekina! Úplne ho na Tebe vidím ;)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. opäť kompozične nádherné fotky, perfektne si naaranžovala vysúťažený náhrdelník ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. och ten primarkovsky nahrdelnik je krasny, sice podla mna nie je neonovozlty ale klasicky sytozlty, ale to je nakoniec jedno, tesim sa na outfity s nim. vlastne aj na tie bezove konverzy:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jooo, Converse!! Já už mám ty svoje taky =D, tak šup sem s jarem a slunečným počasím, ať je můžu provětrat =D..zajdem na sklenku? =D

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ach rebeka mam kokosovy sampon

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásné hodinky a klobouk :) tu "hmyzí" mikinku mám taky a zbožňuju ji :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tie náhrdelníky sú nádherné, hlavne ten tyrkysový :)

    Pozývam na moju giveaway ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  11. skvelé fotky a hrozne sa mi páčia všetky vecičky :) najviac však náhrdelník, klobúk a hodinky ;)

    Na mojom blogu prebieha valentínska giveaway o knižku od Coelha. :) Všetci ste pozvaní!
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. si na tom dobre, a mám hlavu xs - teda obvod 52 cm :-)))) ja sa bohužiaľ k takým klobúkom nedostanem, čiapky tiež len občas nájdem, tak si to užívaj :-))))

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook