Cosmetic random XII.

13.2.15

2 done

Kozmetický post je tu opäť a s ním aj novinky, ktoré mi v poslednom čase pribudli do beauty sveta. A keď tak na nich pozerám, majú často spoločnú zelenú farbu :). Ja som na víkend na Slovensku, outfit na svadbu, kvôli ktorej sme prišli, som  už vymyslela a nakoniec som zbytočne chodila po obchodoch, pretože všetko som mala v skrini buď ja alebo Foly. Na instagrame vám ukážem výsledok.



Mamka mi na Vianoce kúpila toto Mojito trio z Manufaktury, ktoré vonia prekrásne. Pokojne by som ho aj vypila :D. Sama rada navštevujem Manufakturu, nielen preto, že je to česká (a tak domáca) kozmetika, ale neskutočne sa mi páči ten interiér a atmosféra každej predajne. 

4 done

Medzi L´Oréal novinky patrí maskara Miss Manga Punky. Dajú sa s ňou z mihalníc vytvoriť tzv. ostne, preto ten názov. Jednoducho po nanesení maskary otočíte hrebienok k riasam vertikálne a otáčaním jeho špičky k sebe riasy prilepíte. Poprípade môžete na zlepenie použiť aj pinzetu. Z toho dôvodu je farba trochu lepivá. Ja Manga Punky používam normálne, krok s lepením rias vynechávam, a som s ňou až nadmieru spokojná, pretože robí naozaj pekný objem.

3 done

Najväčší maniak na balzamy na pery, to som ja! Ahojte, teší ma! Yves Rocher má novinku, 7 nových balzamov, ktoré majú nové zloženie, ktoré krásne vyživí pery. Príchute malina (ktorú mám ja), jahoda a čerešňa majú zafarbenie, kokos, makadámia, vanilka a karité sú bezfarebné. Za normálnych okolností by som siahla po kokose alebo makadámii, ale vôňa u ovocných verzií je podľa mňa oveľa lepšia. Ale určite si choďte ovoňať sami, balzamy stoja teraz iba 45 kč a uvidíte ich hneď v každom Yves Rocher výklade.

7 done

Štetce Zoeva mi zmenili život (líčenie). Minule som vám písala o jednotlivých štetcoch, sú to jednoducho moje lásky, bez ktorých sa už nezaobídem. Keď nikam necestujem, je zbytočné ich mať neustále v obale, preto mám radosť z nového brush holderu z kolekcie Rose Golden vol. 2, ktorá bude v predaji od konca februára. Brush holder má na sebe motív francúzskeho kľúča v ružovom zlate a tak pasuje k celej Rose Golden vol.1 sade. Ešte si doň musím dokúpiť číre guličky alebo kamienky, aby sa štetce medzi sebou nedotýkali. 

6 done

Nová linka Smokissime od L´Oréal má za úlohu vytvoriť dymové líčenie očí pomocou mäkkého, hrubšieho penového štetčeka. Na prvý pohľad ma to veľmi zaujalo, ale po vyskúšaní som túto fixku hodila do kozmetického šuflíka a tam ju aj nechám. Možno je to len môj pocit, že aplikátor je príliš hrubý a ja som po nalíčení vyzerala ako by som sa práve rozplakala. Možno sa len neviem líčiť a hrubé čierne linky mi nepristanú. Pozrela som si výsledky iných dievčat, a niektoré z nich si so Smokissime nalíčili krásne dymové oči, takže pokiaľ sa líčite výrazne, môžete to skúsiť, ale pre mňa bohužiaľ nefunguje.

1 done
Perfektný svieži sprchový gél a telové mlieko od Yves Rocher má vôňu zeleného čaju. A veruže vonia prekrásne, jemne, príjemne, no jedna báseň. Ešte som sa rozhodovala medzi orgovánovým kombom z tejto série, pretože orgovány sú moja slabosť, ale zvíťazil zelený čaj. Hoci už teraz viem, že pre tie orgovány sa vrátim. Každá séria má aj svoju toaletnú vodu, ktorá vonia čisto, takže ak ste na jemnučné nenásilné vône, na jar by som ich vyskúšala, ale v tomto prípade sa mi viac páčil zelený čaj ako orgovány.

photos by me

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Krasne novinky :-) Tahle rada od YR se zelenym cajem me moc laka a ty balzamky vypadaji taky skvele, ja bych si poridila makadamii, karite nebo vanilku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hmm, ty štětce vypadají krásně! sama používám real techniques, které jsou skvělé! mají teď kolekci v metalických barvách a hodně se držím, abych si zase nějaký neobjednala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som si kúpila ten makadámiový balzam a je úplne perfektný. Skvele premastí pery a vonia tak jemne orechovo :) Ale všetky vyzerali skvele, takže asi doplním zásoby aj ďalšími :)

    Veronika
    livingbypanicca.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne sa vždy tak veľmi páči ako to nafotíš :) A super tipy, najviac ma zaujalo to mojito trio.

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tie štetce vyzerajú nádherne a už dlho si robím zálusk na túto rosegold verziu ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2015/02/review-bourjois-healthy-balance.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvele novinky.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. na tu řasenku se budu muset mrknout :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten YR balzam vyzerá zaujímavo.

    world-by-lola.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook