WINTER CRAVINGS

20.1.15

winter must have done
Moje narodeniny sa blížia a aj keby sa neblížili, tak je vždy pár vecí, po ktorých moja duša túži, a ktorými si z nejakého dôvodu môžem spraviť radosť alebo sa odmeniť. V mnohých prípadoch je to napríklad úspešne zvládnutie skúškového, zhodenie dvoch vianočných kíl alebo napísanie seminárky. U mňa je zatiaľ jediný dôvod ten narodeninový, ale nevadí...za čo by ste sa teraz obdarovali vy?


Toto 1. klasické čierne sako mám doma a nosím ho dosť často, takže ho odporúčam aj vám. Sadne perfektne a má najlepší akoby teplákový materiál. Ale keďže mám rada aj športové veci a hlavne bombery, rozmýšľam nad nejakou čiernou (lebo takú ešte nemám) a do oka mi padla 4. táto s kvietkovanými rukávmi

Aby nebolo všetko iba čierne ako môj študentský život, treba si dopriať aj trochu farby. Mňa stále priťahujú pastely. A kožušiny. Hypnotizujem 5. túto ružovú chlpatú bundičku, ktorá ma dostala, ale nie som si úplne istá, či ju naozaj potrebujem. Lebo viem, že nie, ale túžim po nej už dosť dlho a to je predsa dôvod, nie? Ale kožušín mám už dosť, páči sa mi aj toto 10. oversized pastelové sako Vero Moda, ktoré je aj cenovo výhodnejšie. 

Síce si kupujem iba kožené kabelky, pri tejto 2. holografickej by som urobila výnimku. Predstavte si ju s all white, all black outfitom, alebo práve s tým ružovým sakom! Veľmi zábavný kúsok, ktorý mi pripomína detstvo :). A sú tu ešte jedny tašky, ktoré mi víria hlavou. Sú to (teraz už populárne) O Bags. Prvýkrát som videla 15. mintovú s lanovými uškami na jednej pani vo fitku v šatni, tak som sa jej utekala spýtať, aká je to značka. Táto taška sa mi tak vryla do pamäte, že by som si sama vybrala rovnakú kombináciu. Ale páči sa mi aj 14. jemná ružová, lebo na nej teraz trochu závisláčim. Ak si jednu objednám, tak pôjdem do mini verzie, keďže klasická je na mňa zbytočne veľká. Predstavte si, ako výborne vyzerá na pláži alebo keď idete na nákup či práve do fitka. V týchto prípadoch je aj praktická!

Všetky dobre vieme, že nový pár topánok urobí radosť za každých okolností. Baťa má teraz zľavy a 16. jednoduché ale zaujímavé čierne kotníkové čižmy sa vynosia vždy. A ak nie chlpaté, tak 17. kožená klasika je vítaná tiež. Ja však zbožňujem aj tenisky a už dlhšie pokukujem po týchto 8. ružových Nike Air Force. Teraz sú navyše v zľave, juchuchuuuu. Odkedy vyšiel zlatý model Air Maxov, túžim po zlatých teniskách. Tieto 7. zlaté Nike sú skvelé, jedine si nie som úplne istá tou vysokou podrážkou. Najviac ma však láka biela klasika, ale kožená! 9. Biele kožené conversky sú podľa mňa dokonalé, ale 6. kožené Nike Janoski tiež stoja za to.

Ako okuliarový maniak som našla nový objekt svojej túžby. Sú to okuliare Ops!Objects. Značku registrujem už dlhšie, ale myslela som, že vyrábajú iba náramky, prstene a náhrdelníky. V Košiciach v Optime nedávno otvorili Ops!Objects stánok, tak sa pozrite, čo všetko majú. Mňa dostali hlavne okuliare. Model Kitti má presne ten cat-eye tvar, ktorý som dlho hľadala. Neviem na nich prestať myslieť, už sa len rozhodnúť či zvoliť 11. mintovú alebo 12. cyklamenovú farbu. Nádhera! 

Na jar by som si rada zadovážila novú voňavku (parfémovú/toaletnú vodu). Pri výbere u mňa vždy zohráva rolu aj obal. Ten konieckoncov zaujme ako prvý a podľa neho si vyberám, ktorú vôňu vyskúšam. Veľmi sa mi páči 18. Dolce od Dolce&Gabbana. Vône od Chloé sú už takou klasikou, ktorá sa páči väčšine žien, ale na tom predsa nie je nič zlé. 20. Love Story má nielen krásny obal, ale aj názov :). Musím vám ešte raz odporučiť tento 19. BB cream od Estée Lauder. Má SPF35, výborne sadne a moja mamka mi ho doma ,,nenápadne" kradne z kozmetickej taštičky. Patrí medzi tie drahšie, ale moja mamka po jeho používaní spozorovala zlepšenie jej pleti, ktorá je zrazu hebkejšia a hydratovanejšia (slová mojej mamky).

A na záver sú tu potešenia na dennodenné využitie. Bez 3. zlatých HappyPlugs nevychádzam z domu, ladia k mojim doplnkom a vyzerajú lepšie ako obyčajný biely kábel. Nedávno som si objednala 13. KeepCup a radosť z neho je veľmi veľká, keď naňho pozerám, myslím na to, že aj ja by som mohla vymyslieť podobnú ,,blbosť", ktorú by všetci chceli, predávala by sa ako teplé rožky a ja by som bola milionár. Nielen ekologický, ale aj motivačný hrnček.

Čo by ste si z môjho zoznamu vybrali vy?

collage by me

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Bílé Conversky, sice jen plátěné, mám konečně doma..moje první Conversky v životě =D, tradááá, takže jaro, rychle sem, chci si je obout a prošmejdit v nich Prahu =D.
    Stříbrné HP bych si taky nechal líbit.. No a KeepCup..tak dlouho už po něm koukám, ten skleněný s korkem <3 <3 <3

    Tak koukej příblzné a kamarády pořádně masírovat, že se ty narozky fakt blíží a že máš fakt super seznam přání =D a třeba se něco někde od někoho ... ;)

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som minuly rok chcela velmi holograficku kabelku, ale nepodarilo sa mi zohnat moju vysnivanu. a mozno je to aj dobre. biele tenisku su klasika, na jar si chcem zadovazit nove (teda vlastne aby som uz nemusela kradnut mamine :D )

    perlaoreneta

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A kdy začneš být originální?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ach <3 Chci to všechno, ale nejvíc asi ty tenisky, hlavně Converse, to je takový základ, který mi momentálně v botníku chybí.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kožíšek je krásný a přesně pro tebe, nikomu snad tyhle kožešinky tolik nesluší jako tobě :)) Ale to růžové sako je taky moc krásné, takové by se líbilo i mě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Conversky mám na wishliste takisto, dokonca sú tiež biele! Tento mesiac ich kupujem a dúfam, že ten budúci ich už budem nosiť :)

    Btw, úplne si ťa viem v tých okuliaroch predstaviť! :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nuda... vsetko uplne predvidatelne .....

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super výber. Ja už som od priateľa dostala Chloé Love story a je naozaj úžasná, tak ako všetky ich voňavky :)
    theVanda’sDiary

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zaujali ma OBags...a velmi rychlo zase odradila cena....zvysok uz nie je moja "salka kavy". Urcite ale inspirujes inych :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook