January random

5.1.15

7 done
Tento januárový článok bude samozrejme ovplyvnený Vianocami, ale nebojte sa, sú tam aj iné veci, ktoré mi v poslednom čase urobili radosť. Čisto z materiálneho hľadiska, lebo aj túto stranu treba uspokojiť pre pokoj duše. 


Náramok Coach som dostala ako vianočný darček z Ameriky. Náramky mám veľmi rada, kombinujem ich navzájom a na ruke mám vždy aspoň jeden. A tento je špeciálny, mám z neho obrovskú radosť, pretože som ho vôbec nečakala a osoba, ktorá mi ho doniesla je pre mňa každým dňom viac. 

3 done
Evidentne neodolám žiadnej peknej podprsenke bez výstuže. Už som si nechcela kupovať ďalšiu, ale táto z H&M ma dostala aj preto, že sa dá vzadu spojiť ramienkami a tak mi konečne nepadajú, ako obvykle.

1 done
Po tejto bundičke som túžila od momentu, ako som ju uvidela. Chcela som ju dostať pod stromček, ale nebola som si istá, či ju v Košiciach budú mať, tak som si povedala, že ju kúpim v Prahe. A rovno pred mojimi očami ju precenenú, zlacnenú viac ako o polovicu dávala predavačka v H&M na stenu. Moja radosť bola obrovská, viete si predstaviť.

10 done
Milujem poéziu, básne o láske, to je moje. Mám dosť českých zbierok z môjho pražského antikvariátu, preto ma veľmi potešila zbierka od Jána Štrassera, ktorý napísal napríklad aj Tlakovú níž.

12 done
Môj kamarát Ady ma namotal na tieto ezoterické náramky, pretože on ich má na ruke stále a veľmi sa mi zapáčili. Tak mi jeden zo Slovenska doniesol. Je to amazonit (lebo milujem tyrkysovú) a podporuje psychickú rovnováhu, kreativitu a intelekt. Ďalej zmenšuje obavy, strach a úzkosť, posilňuje intuíciu, pomáha v rozhodovaní. Vraj si človek zvykne vybrať taký kameň, aký práve potrebuje, bez toho, aby vedel, na čo sú určené. U mňa to veľmi dobre sedí.

11 done
Keep Cup isto všetci poznáte a ja som po ňom pokukovala pekne dlhú dobu. Milujem rôzne poháre a fľašky. Keďže sa chystám tento mesiac do Tatier, kde si myslím, že sa Keep Cup bude hodiť (na nákup potrebujem vždy nejaký dôvod, aj umelo vytvorený sa počíta), tak som objednala dva na ZOOTe. Dlho som rozmýšľala nad farbami, je predsa skvelé, keď si môžete vybrať, ale toľko možností, to ma mnohokrát ničí. Ale s náramkom od Adyho som to zvládla ľahšie :D. Objednala som ich v stredu okolo 13.00 a pred 17.00 som si ich už mohla ísť vyzdvihnúť. Mega rýchlosť, tak sa mi to páči!

13 done
Diár mám každý rok z magazínu Eva a vyhovuje mi. Vždy si ho prispôsobím, takže je viac osobný už od začiatku. A tá biela sa mi veľmi páči. Škoda len, že v ňom nie je miesto aj na pero.

8 done
Ružovú nosím na doplnkoch, ale inak v mojom šatníku nemá takmer žiadne zastúpenie. Pritom mám ružovú rada. Táto bundička má nádhernú ružovú farbu (lebo nie je ružová ako ružová) a už sa teším, ako si ju oblečiem, len musím počkať na teplejšiu zimu, lebo toto, čo je teraz vonku je hrôza.

9 done
Čelenky som vo veľkom nosila keď som mala 11 - 12 rokov, potom som mala dlhú pauzu a teraz ma opäť začínajú baviť. Tieto som si kúpila počas Nákupných Maniačok v Bijou Brigitte a nosím ich vždy spolu. Cítim sa s nimi veľmi jemne a romanticky, čo sa až tak často nestáva.

photos by me

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Já nevím, pod pojmem článkem random si představím spíš náhodné fotky z daného období a ne jen fotky nových věcí...nic proti takovému článku nemám, jen bych ho třeba nazvala spíš jako new-in nebo goodies. Jen říkám svůj názor, jinak to máš hezky nafocené.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš vždy ty nejkrásnější fotky!
    V maniačkách jsi byla úžasná. I článek je super. Líbí se mi, jak si vždy hravá. Ta růžová bundička, náramek od kamaráda, keep cups,.. <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kaktusu od nás se daří!! To rád vidím =D.
    Obě bundy jsou super, těším se na outfit posty s nimi.
    No a tu knížku poezie, si prosím, rezervujeme na zapůjčeni <3. Děkujeme ;)
    PS: Po KeepCup koukám už hrozně dlouho..líbí se mi ty nové skleněné s korkem <3

    Mišo
    www.ontheleaf.net / facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bundičku z HáeM mám taktéž a vlastně i podobný příběh k ní :D Je úžasná, článek a ostatní tvé věci také))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sakra, ta podprsenka je super a za nic nemůžu podobnou v "našem" HM sehnat.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak ten náramek by mi také seděl :) A podprsenka je nádherná!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. z kaktusu sa stáva blogová hviezda:))
    Náramok si aj ja musím kúpiť, ale asi všetci vieme akú farbu si vyberiem..modrá..ehm:D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. žeru tu růžovou bundičku, diář a čelenky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ty čelenky! taky kolem 10-12 jsem měla období čelenek, skoro každodenní, jiné barvy atd. Tak k těmhle bych se taky vrátila!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook