Cosmetic random XI.

21.12.14

8 done
Na tento cosmetic random som sa obzvlášť tešila, pretože sú v ňom produkty, ktoré už teraz patria medzi mojich favoritov všetkých čias!



Viete čo som už dlhšie zháňala? Kvalitné štetce na líčenie očí. Odkedy som si začala dávať linku štetčekom, na klasickú linku ani nepomyslím, pretože výsledok aj práca je o niečom úplne inom. Zoeva ma dostala svojou novinkou v ružovom zlate kombinovou s čokoládovou farbou. Sada 12-tich štetcov, na ktorých máte aj označené, na aký typ líčenia očí sú určené je niečo, na čo sa nielen výborne pozerá, ale aj sa s nimi výborne robí. Nie som žiadny profesionál, ale tieto štetce mi líčenie s tieňmi uľahčili a vďaka nim teraz aj viac skúšam a objavujem. Skvelá kvalita ručne vyrobených štetcov sa s mojimi staršími ,,začiatočníkmi" nedá porovnať a mám z nej veľkú radosť.

4 done
Na obočí si veľmi zakladám, nemám problém ísť z domu s nenalíčenými očami, popravde nemám problém ísť celkovo von nenalíčená, ale keby som si už mala vybrať, či si namaľovať oči alebo obočie, tak určite vyberiem obočie. Koľkokrát aj idem von iba so zvýrazneným obočím a rúžom. Už predtým ste sa ma viacerí pýtali na to, ako si líčim obočie, ale odkedy používam túto paletku, tak túto otázku dostávam takmer neustále. Takže tajomstvo odhalené - používam paletku na úpravu obočia od Make Up Revolution. Ja mám tú pre tmavšie vlasy, ale dostupná je aj pre svetlejšie. Som z nej naozaj nadšená a na líčenie obočia sa doslova teším. Na začiatku mi to s touto paletkou trvalo trošku dlhšie, predsa len, je rozdiel medzi týmto a ceruzkou, ale za týždeň som sa vycvičila a už mi to ide raz dva. Paletka má zrkadlo, super pinzetu, vosk a to najdôležitejšie, mini štetček, s ktorým si dokážem spraviť naozaj precízne ,,obo". Navyše stojí iba 109 kč / cca 4 eurá, ale pre mňa je hodnota tejto malej krabičky vyššia, úplne ju milujem.

6 done
Tento Tecni art sprej je z profesionálnej rady L´Oréal a je určený na fixáciu kučeravých vlasov. Používam ho teda práve vtedy, keď si vlasy natočím, a ako bonus im ešte aj dodáva objem. Príjemná zmena po lakoch, ktoré dosť smrdia, veď to poznáte. A vlny s ním držia naozaj skvele!

5 done
Pamätám si, keď som pred rokmi objavila farebné rúže Lime Crime, ale dať 18 dolárov za rúž bláznivej farby mi prišlo zbytočné, takže som to nechala tak. O to viac som sa potešila, keď som našla takéto rúže na Make Up Revolution! Tyrkysová, tmavozelená a tmavofialová sú presne tie farby, ktoré bežne nekúpite a hlavne ich bežne ani nenosíte. Ale pre mňa, ako rúžového maniaka a blogera zároveň sú úžasnými kúskami do mojej zbierky, ktoré využijem hlavne pri photoshootoch. A ten fialový sa mi páči tak veľmi, že ho nosím aj na normálne von.

1 done
Viete čo ma teraz dennodenne štve? Moje vlasy. Už s nimi musím niečo robiť, objem majú prvých 20 minút po vyfúkaní a potom to s nimi ide dole vodou. Navyše mi dosť vypadávajú, neviem, či je to stres, zima alebo nejaká obnova, keďže mi rastú nové vlasy, ale som z toho nervózna. Garnier Fructis má teraz novú radu Densify, ktorá už podľa názvu napovedá, že ide o produkty, ktoré vlasy na pohľad a dotyk zhustia a dodajú objem. Krásna ružová farba a vôňa sú veľkým plus :).

9 done
Zima, to je pre moju pleť ťažké obdobie. Navyše mám problém dodržovať pitný režim, takže mám často na tvári suché miesta, ktoré vidno hlavne po nanesení make-upu / BB krému. Bola som prekvapená, že pri BB kréme Estée Lauder tieto suché miesta nemám. Nanášam si pod neho tenkú vrstvu rascového oleja (ako pod každý make-up / BB krém). Má hustejšiu, ale ľahkú konzistenciu, sviežu vôňu a po nanesení krásne splynie s pleťou, takže vyzerá veľmi prirodzene. Dostala som ho ako darček a som s ním nadmieru spokojná.

2 done
Lucka z Get the Louk mi vyčítala, že nepoužívam pod tiene podkladovú bázu a tak sa mi očné tiene rýchlo dostanú do očných vrások. Takže som si jednu objednala z Make Up Revolution. Vďaka nej sú tiene výraznejšie (báza, nude tieň a potom hnedý) a vydržia mi na očiach dlhšie, ale celý deň to v mojom prípade proste nedrží, ale to mi bolo jasné hneď :D. Fixátor make-upu sa môže zdať ako hlúposť, ale ak ste celý deň na nohách, poprípade v kancelárii a vaša pleť je namáhaná a nemáte čas sa ani prepudrovať, tak spraví perfektnú službu. Alebo na párty. Tancujte koľko chcete a všetko bude držať ako má! Vyskúšané na celodennom výlete :).

photos by me

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Garnier chci také vyzkoušet :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. rúže by si si mala z kaťdej farb zobrať, lebo to perfektné na šúty!
    a ružová garnier sada, to už len vyzerá dobre takto na poličke

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kde si kupovala tú paletku na obočko? či to sa dá objednať iba cez net?
    ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ahoj, také by mě zajímalo, zda paletka na obočí je dostupná pouze na netu ? díky moc za odpoved a preji krasne svatky!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojte, odpoviem vám naraz :). Paletka sa dá objednať iba cez internet, ale posielajú rovnako ako do ČR aj na SR, takže nie je problém :).

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook