B LIMITED

2.12.14

8 done
Raz za čas vám prinášam tipy na miesta, ktoré sa podľa mňa oplatí navštíviť. V Prahe je ich kopec a veľa si viete vygoogliť, ale v Košiciach je to trochu inak. Preto som vždy veľmi rada, ak objavím kvalitné miesto práve v mojom rodnom meste. A B Limited medzi ne patrí.

Obchod zameraný na outdoor a cyklistiku nie je práve miesto, ktoré by som za bežných okolností vyhľadávala, ale náhody sa dejú a ja som sa práve vďaka takej náhode ocitla v tomto shope. Je totiž na Hlavnej 8, hneď pri Wanyfer a ja som nemala zapaľovač...Zaujal ma priestor, ktorý je veľmi osobitý, dotvára uvoľnenú atmosféru a perfektne sedí k sortimentu a službám, ktoré B Limited ponúka.

2 Collage
4 done

Medzi hlavné značky patrí Fjällräven, a okrem oblečenia tu nájdete veľký výber kultových ruksakov Kanken, ktoré sa vyrábajú už od roku 1978 a odvtedy nezmenili svoj dizajn, akurát sa pridali farby. Retro ako sa patrí a to ja môžem. Keďže som potrebovala na svoje cesty medzi Prahou a Košicami nový ruksak na notebook a iné dôležité veci, hľadala som niečo nadčasové a tiež niečo, čo by vyzeralo dobre aj s mojimi kožuchmi. Počas cesty vlakom som sa 9 hodín pozerala na sivý Kanken môjho spolucestujúceho a úplne som si ho zamilovala. Takže som si ho v Košiciach išla kúpiť a slúži mi aj ako motivácia k písaniu, keďže teraz sedím každý deň v knižnici a dennodenne nosiť notebook v kabelke by bolo na nervy (skúšala som). Pokiaľ by v obchode nemali farbu, ktorú chcete, môžete si z katalógu objednať akúkoľvek inú. Samozrejme, že som mala veľký problém s výberom :D.

Ďalšou značkou, ktorú tu nájdete je Happy Socks. Veselé, farebné ponožky s rôznymi zábavnými motívmi isto poznáte. A v Košiciach si ich v tomto obchode môžete kúpiť.

10 done
5 done
12 done
1 Collage
1 done
20 done

Vidíte, občas je super vybočiť z koľají (uličiek) a zájsť na miesta, ktoré inak obchádzate, pretože aj tam sa skrývajú poklady :). Možno si pri návšteve zamilujete jeden z renovovaných bicyklov, ktoré tu skladajú pod značkou Maugli bikes. Ja o tom rozmýšľam a už sa vidím na jar na retro bicykli s kvetmi (ok, ok, čokoládou a muffinmi) v košíku brázdiť košické ulice. Rozhodne reálnejšia verzia ako ja v aute so stiahnutým okienkom a Edom Sheeranom v rádiu :D.

photos by me

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Na ten hnedý kožený opasok sa asi ulakomím. Nádherný obchodík :)) Zbožňujem atmosféru takýchto rozkošných predajní ♥

    *GIVEAWAY*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tam bych se urcite chtela moc podivat,vypada to uzasne...a Happy Socks <3 Krasne fotky :) Taky bych moc chtela retro bycikl :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. OMG!!! Ty kola!!! <3 <3 <3 Z příští návšetěvy Košic si asi jedno přivezu :3

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kožené sedačky na bicykel sú riadne cool, škoda len, že žiaden bicykel nemám...

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. kankeny ma až tak neberú, ako sú super pekné, ale toľko by som za ne nedala. Som zvedavá, či aspoň čo to vydrží:)
    ale happy socks by som brala všetkyYy!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook