WANYFER FASHION SHOW BACKSTAGE

3.11.14

8 done
Počas Košice Fashion Weeku som mala možnosť pomáhať pri príprave prehliadky butiku Wanyfer. Som veľmi rada, že som vďaka Svetlane El Halawany mohla byť súčasťou. Bola to úžasná skúsenosť, z ktorej som si veľa odniesla a opäť som si potvrdila, že v takýchto situáciách je stres môj partner, ale keď ja si neviem pomôcť, všetko tak intenzívne prežívam. Ale bol by zo mňa celkom dobrý manažér, ja tak rada zadeľujem úlohy, lebo jedno z mojich obľúbených hesiel je ,,Pravidlá sú poriadok.". Áno, je to tak. Vďaka svojmu parádnemu smartfónu Samsung K Zoom vám prinášam aj backstage fotky. Ten mobil je vážne zázrak, nemusím so sebou mať ťažkú zrkadlovku a mám kvalitný materiál aj tak. Ako to teda celé prebiehalo?


V stredu 22.10.2014, deň pred prehliadkou sme mali v priestoroch Kulturparku fitting s modelkami. Modeliek bolo 15, outfitov 25, takže niektoré mali na sebe aj 2 looky. Prehliadka Wanyfer patrila medzi tie na looky plodnejšie, a keďže sme mali na náš fitting vyhradenú iba hodinu, išli sme ako na baterky. Našťastie nás bolo dosť a všetko klapalo. Najzložitejšie bolo rozdeliť looky modelkám, kvôli veľkosti nohy, aby im sedeli topánky a následne aby tie, ktoré predvádzajú 2 modely, mali dosť času sa prezliecť. Všetko sa nafotilo a pripravilo na štvrtok.

2 done
1 done
3 done

Vo štvrtok 23.10.2014 sme mali pripravenú tabuľu s jednotlivými lookmi. Cítila som sa ako na veľkej prehliadke, bolo to skvelé! Svetlana pridala ešte jeden look, nádherné defilé v čiernobielej. Prvých 15 modelov sme pripravili, ale veľmi som sa obávala prezliekania. A veruže to bol stres a išli sme rýchlosťou blesku. Takže zatiaľ čo na móle vyzerá všetko dokonale, v backstage je ruch. Atmosféra úžasná. 

2 done
15 done
13 done
5 done
1 collage
10 done
23 done
12 done
3 collage
21 done
20 done
2 collage
19 done
44 done

Prehliadka bola perfektná, jediné, čo ma mrzí je,  že som nemohla byť naraz v backstage aj v hľadisku. Avšak Lucy urobila mojou zrkadlovkou pekné zábery rovno z prvej rady :). Odporúčam vám pozrieť si celú prehliadku na videu, je veselá, hravá a inšpiratívna, Svetlana je jeden z najkreatívnejších ľudí akých poznám, jej stylingy vás budú baviť. Ak ste v Košiciach, určite sa bežte pozrieť na Hlavnú 8!

51 done
49 done
47 done
57 done
58 done
59 done
photos by me (Samsung K Zoom) and Lucy

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Ej, super! Vždycky rád čtu i příběhy a pikošky z backstage, člověku to tak trochu tu celou přehlídku polidští ^_^. A ten outfit s kožíškovou vestou, hmmm, paráda =)
    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úžasné fotky, tá atmosféra musela byť fakt úžasná. Tiež by som si to raz chcela vyskúšať. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten sedy top a biely kabatik je krasny outfit!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ty pani moderátorka, organizátorka!:) Svetlana má super veci, ja by som si určite vybrala...také veselé, farebné, aj pekné stylingy. Potrebujem šaty na bratovu stužkovú!:D isto by som vvybrala dačo u nej.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veru, vyzerá to krásne. :))

    Vladies

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Určite to bol perfektný zážitok :)

    *GIVEAWAY*

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásné kousky, hrozně se mi líbí ta ženskost a fotky jsou parádní :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Musel to byť skvelý zážitok. Skvelé fotky a ako vždy skvelo oblečená ! :)

    accessoriesforbeauty.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krasne kusky, urcite sa tam pojdem pozriet. odkial je prosim ten biely nahrdelnik, ktory mas na sebe v kombinacii s tou sedou mikinou/trickom? je uzasny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. jéj, super, že sme s tebou mohli nahliadnuť do backstagu :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. You young Lady are amazing, you always were and you always will be. Thank you for teaching me all about fashion and I mean ALL lol but true!!! It's true that big things such as lessons in life sometimes comes in small packages only this as in you! are no small package any more. Keep your eyes on God and he will take you to places you've never dreamed of. No one can keep you from your destiny. Pay no attention to negative remarks. We both know where you're heading and that's up my friend.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook