INNOCENT

8.11.14

10 done
Málo je skvelých obchodov v Košiciach, preto sa teším každému, ktorý má štýl, nápad a ponúka kvalitný tovar. Jedným z nich je aj Innocent store, ktorý si môžete pamätať z nášho blogerského bazáru. Ich kamenná predajňa sa nachádza na Vojvodskej 12, čo je hneď pri Kulturparku a pokiaľ ste (nielen) Apple maniak, mali by ste tam zájsť. 


Obchod je v prvom rade zameraný na príslušenstvo k Apple výrobkom, nájdete tu obaly na iPhone od Michael Kors, Guess, Little Marcel, Gant, Converse a mnoho ďalších, mne sa veľmi páčia aj tie od Agent18. Ale nediskriminujú sa tu ani iné značky telefónov. Ja mám napríklad Samsung a našla som tam preňho krásny obal, do ktorého si môžem dať aj karty či peniaze. Multifunkčný obal, rovnako ako ten môj telefón.

Ďalej tu máte rôzne fólie na obrazovku, nabíjačky a vôbec všetko, čo potrebujete pre váš telefón. Ale aj tablet či notebook. Mať tak tablet, tak tomuto obalu neodolám a na Vianoce si vypýtam od Ježiška tento. Lebo koža, lebo Michael. Mimochodom, Michael, viete, že Innocent je jediný kamenný obchod v Košiciach, kde si môžete kúpiť Michael Kors kabelku? Dostupné sú jednoduché modely Jet Set v rôznych farbách. 

Všetok tovar si môžete pozrieť a objednať na ich e-shope, ale osobnú návštevu neoľutujete aj kvôli designovým priestorom a milým ľuďom, ktorí vám/vašej technike vždy pomôžu, ak si sami neviete rady.

5 done
15 done
21 done
1 collage
4 done
7 done
0 done
3 done
photos by me and Lubka

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Ja som si práve nedávno zaobstaral nové jablko a teraz ako besný preklikávam každý deň weby a hľadám kryty, ktoré raz isto budem mať :D

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hmm...zišiel by sa nový obal na mobil. Vďaka za tip :)

    http://livingbypanicca.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to som nevedela, pojdem pozriet! ake su ceny kabeliek?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že som vám ukázala niečo nové :). Ceny sú od 299 - 349 eur.

      Odstrániť
  4. Pro MK mám slabost - ty kabelky a ten první kryt - krása ♥
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ceny kabeliek by zaujímali aj mna :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jemine tie puzdra su dokonale! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ty máš iphone 6? :O wwoooow

    OdpovedaťOdstrániť
  8. aaach, škoda že nebydlím na Slovensku :) ty kabelky MK jsou nádherný ♥
    beautylook.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Viete nahodou ci su ine obchody v KE kde ponukaju kabelky od inych designerov???Hladam na nete ale neviem nic najst-;(((Dakujem vopred za odpoved xxx

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook