FAUX FUR COAT INSPO

4.11.14

faux fur coats 2014 done
Keďže som veľký kožušinový maniak a milujem všetko chlpaté a mäkkučké, pripravila som pre vás veľký kožušinový špeciál, v ktorom nájdete nielen tipy na nákupy ale aj inšpiráciu, ako ich nosiť. 

black & white     1. / 2.3. / 4. 
  extravagant           5. / 6. / 7. / 8. 
baby pink      9. / 10. / 11. / 12. 
brown          13. / 14. / 15. / 16. 

Zatiaľ mám len umelé kožušiny, ale raz si kúpim aj pravý kožuch, ktorý sa bude dediť z generácie na generáciu. Nejaký univerzálny, viete. Túto sezónu sú najviac trendy výrazné kožušiny, najlepšie v červenej, cyklamenovej, zelenej či fialovej farbe, ale nie každý na ne má odvahu. Avšak ak by ste predsa len chceli vyniknúť, môžete skúsiť farebný kožušinový šál alebo vestu. 

faux fur collage

Ja som pre vás vybrala niekoľko kabátov, s ktorými túto zimu prežijete nielen v teple, ale aj maximálne štýlovo. Najlepšie na týchto kúskoch je, že vyzdvihnú aj ten najjednoduchší outfit, ba priam si ho žiadajú, a všetky veľmi dobre vieme, že v studených mesiacoch sa nám pred odchodom do školy či práce mnohokrát nechce nič špeciálne vymýšľať. Basic kúsky sa budú fakt hodiť. Taký all black look alebo denim look sú v kombinácii s kožušinovým kabátom, výrazným rúžom a okuliarmi či klobúkom bezkonkurenčné! Tým, že samotná kožušina pôsobí luxusným dojmom, výborne s ňou ladia kontrastné kúsky ako roztrhané rifle a akoby vyblednuté tričká. Mne sa páči aj kombo koženkových nohavíc/legín, vlneného svetra a kožušinového kabátu. 

faux fur collage 2
faux fur collage 1

Nebojte sa ani oversized modelov, schováte pod ne hrubý sveter a s úzkymi nohavicami a vysokými čižmami tvoria perfektnú partiu. Taktiež nemusíte voliť iba hnedé či čierne modely, v bielej budete žiariť ako snehové kráľovné, bordová je dramatická a jemná ružová zas dievčenská a ťažkej kožušine dáva ľahkosť. Ak však patríte medzi tie, ktoré rady pútajú pozornosť, poprípade už s kožušinami máte skúsenosť, vyberte si napríklad leopardí, pásikavý či viacfarebný model.

faux fur collage 3
faux fur collage 5

Avšak je tu pár vecí, ktoré by som pri kombinovaní s kožušinou nerobila. Vyhla by som sa výraznej bižutérii, hlavne žiadne zlaté či strieborné reťaze, nie ste predsa žiadny raper, a výsledok by pôsobil lacno. Ak sa bižutérie neviete vzdať, voľte skôr jemné retiazky, ktoré navrstvíte. Taktiež by som to nepreháňala s make-upom, zvýrazniť  riasy a rúž (ak je to naozaj iba basic základ) budú stačiť. Obtiahnuté minisukne a bodycon šaty nemusím ani spomínať, však?

faux fur collage 0
faux fur 6

Kúpu kožušinového kabátu neoľutujete, vyzdvihne každý outfit, dodá potrebnú bodku a s doplnkami pri ňom takisto nemusíte príliš preháňať. Využijete ho nielen na deň, ale aj na večer, keď vám dá glamour a noblesu.

P.S.: Ako poslednú pridávam aj koláž zo svojich kožušinových lookov :).

faux fur collage 6

photos from different sources, all on my Pinterest
collages by me

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Skvely clanek, vypada to fakt skvele, uplne me to nalakalo si nejaky koupit :))))
    Style by Eliza

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hmm, Becca, co chlapi a kožich? Jaký je tvůj názor v této otázce? ^_^
    Dík,
    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa záleží od konkrétnej situácie chlapi a kožuchy..napr. podľa mňa sa na tom príjemne leží- pri krbe..to by určite ocenili všetci chlapi:D

      ale inak som fanúšik kožuchov, však už mám jeden fejk svetrový kožuch:D

      Odstrániť
    2. :D :D Foly to dokonale vystihla :D.

      Odstrániť
    3. Fajn. A je to zasa v ... pretože čo? Pretože chcem krb. Sh*t. Dikyčko baby
      =B

      Odstrániť
    4. Aj nám by sa hodil, ale kto by nám nosil drevo? :D

      Odstrániť
    5. však sa neopúštajte- Mišo krb sa dá doladiť a to tým, že dáš kožušinu k radiátoru ktorý pôjde naplno a na notebooku si dáte tapetu ohňa:)
      Beka drevo by nosil ten, čo cche na kožuchu ležať s tebou:D

      Odstrániť
    6. Hmmm, okay =D, tak něco takového připravíme a pak nám to zhodnotíš..
      PS: Beka, to dřevo ti donesu i já, když mě u toho krbu chvíli necháš =D

      Odstrániť
  3. skvělej článek! kožichy jsou super, co nejdřív si chci taky jeden pořídit :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Všechny outfity vypadají perfektně! Také mám jeden krásný kožíšek vyhlídnutý a tohle mě zase o kousek postrčilo ke koupi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja uz ten svuj letosni ulovila, je cerny, obrovsky s kapucou a hrozne se na nej tesim!!! Hezky clanek!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na ten kožich z Lindexu (co se krývá pod číslem 8) si dělám zálusk, viděla jsem ho na jedné slečně a šíleně jí to slušelo. No doufám že na mě zbyde v povánočních vyýprodejích :D

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mám krásny čierny - only - kúpila som na zootu a ani ma nestál majland :-))) som veľmi spokojná...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. pekne si vybrala!

    www.donnaiveh.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. dala by si sem prosim odkaz na tu 2.ku cierny kozusok odkaz nefunguje, dik :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, tu je, vďaka za upozornenie :). http://www.hm.com/cz/product/52797?article=52797-A&piaDept=Subdepartment_ladies&piaType=Large_picture

      Odstrániť

Find me on Facebook