CURL SECRET

23.11.14

13 done
Pokiaľ ma sledujete pravidelne, určite ste zaregistrovali, že si veľmi rada nosím vlnité vlasy. Je to popri rovných príjemná zmena, pôsobia žensky, trochu romanticky a vlasy mi natočené vydržia aj dva dni. Samozrejme, že  ten prvý deň je to vždy lepšie ako ten druhý, ale funguje to aj tak. Mnohé z vás sa ma pýtali, ako si tie vlny robím. Doteraz to bolo žehličkou. Chvíľu mi trvalo, kým som sa to naučila, ale dnes už mám skill a vlasy si natočím za 10 minút. Avšak tieto vlny nie sú až také precízne a pri vlhkom počasí ani dlho nevydržia, čo iste pozná každá z vás. Teraz som vyskúšala skvelú mašinku, ktorá dokáže vytvoriť neuveriteľne prirodzené vlny a to veľmi jednoducho.


Možno ste už počuli o automatickej kulme na vlasy Babyliss Curl Secret. V poslednom čase som sa stretla s viacerými ženami, ktoré tento na prvý pohľad strašidelný prístroj používajú a tvrdia, že odkedy ho majú, nedajú naňho dopustiť. Priznám sa, bola som veľmi zvedavá. Na začiatku som sa bála, či mi vlasy nebude ťahať, predsa len nevidím čo sa deje vo vnútri hlavice. Po preštudovaní manuálu som sa v očakávaním pustila do realizácie.

1 collage

Bola, som a aj budem nadšená! A nielen ja, ale aj moja mamka, ktorá mi Babyliss vytrhávala z ruky. Celý proces natáčania je veľmi pohodlný a jednoduchý, čiže žiadne spálené prsty ani nič podobné. Jediné na čo si musíte dávať pozor je správna strana kulmy, do ktorej vkladáte vlas. Mne sa pri natáčaní stalo, že som vložila z nesprávnej strany a samozrejme výsledok nebol žiadny. Inak vás kulma sama upozorní, keď vložíte príliš hrubý prameň vlasov a taktiež pípa ak je niečo nesprávne. Vždy je lepšie, ak si natáčate trošku tenší prameň. Môžete si vybrať z dvoch tepelných úrovní a z troch možností/veľkostí kučier. Ja mám na obrázku tú najmenšiu, ale po natočení som si vlasy prečesala prstami a výsledok som si zamilovala. Vlasy majú objem a kučery sú prirodzené. Nedá sa to porovnať s mojim pôvodným natáčaním žehličkou, s ktorou by som tento výsledok nedosiahla. 

18 done

Určite pre vás pripravím aj video, v ktorom vám názorne ukážem proces natáčania, lebo niet nad vizuálnu prednášku, všakže. Vyskúšali ste už / poznáte Babyliss? Stojí v priemere 110 eur a nájdete ho v rôznych e-shopoch a obchodoch s elektronikou. 

16 done
photos by me

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Aj ja mám veľmi rada vlny a ako ty vravíš, je to príjemná zmena, keď celý čas nosí človek len rovné vlasy. Vlny ti pristanú a tá "mašinka" vyzerá fakt skvelo !

    accessoriesforbeauty.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá fakt dobře! Že bych o ní napsala Ježíškovi? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od značky Babyliss mám žehličku a neviem si ju vynachváliť! Určite začnem šporiť aj na kulmu pekný článok ! http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/2014/11/babyliss-pro-straighteners-2654nte.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja neviem,mozno je to len tou fotkou,ale mne pride,ze to az take uzasne vlny nerobi a este za tolke peniaze. Ale ked si ty spokojna :-) Pekny den :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzerá to zaujímavo, ale radšej by som sa pozrela aj na video, neviem si to presne predstaviť ako to funguje. Ja som momentálne spokojná s mojimi žehličkami Remington :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vím z videí, jak pracuje a že závidět se nemá, tak závidím :-D Musí být skvělá!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vlasy si nakrúcat nebudu =D, ale za tu poslední fotku tady tleskám, jaj..taková funny a strašně pozitivní je..víš jak já jsem na tyhle věci =D
    Tak ať ti to vydrží..
    Mišo
    PS: ode dneška sledujem too...no, vieš..maniačky =D
    www.ontheleaf.net / facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj vlny su super a v maniackach si dnes bola super tiež :) strasne pozitivna energia ide z teba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krásne strapaté vlny - milujem look a la práve som sa zobudila!

    http://l0veyourselffirst.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásné vlny! Tyhle přirozené mam nejradeji :)) jen si opravdu neumim představit, jak to funguje! Budu muset kuknout na nějaké video :D :))

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook