Cosmetic random X.

27.11.14

2 done
Momentálne idú v telke Nákupné maniačky, a ja mám pre vás pripravení nový článok s kozmetickými novinkami, ktoré sa ku mne tento mesiac dostali. 

Veľkú radosť mám z limitovanej vianočnej edície Yves Rocher. Telové krémy milujem a natieram sa neustále. Vôna černíc, jemná fialová farba a obal ma opantali a teším sa vždy keď ho otvorím. V kúpelni navodzuje vianočnú atmosféru aj sprchový gél s trblietkami. Neviem sa vynadívať na nádherný okrúhli obal, ktorý pripomína ozdobu na stromček. A tá vôňa! Rozmýšľam aj o limitke hruška v karameli, pretože to je taktiež veľmi adventná kombinácia a povedzte, kto by jej odolal? Ja teda nie, veď je potrebné obdarovať aj seba. Alebo niekoho blízkeho, ja by som sa veru potešila.

5 done
Linku na oči používam teraz výnimočne, ale raz za čas sa to stane. Väčšinou keď idem večer von a keď prídem neskoro domov, jediné čo chcem je rýchlo sa odlíčiť a ísť do postele. Odličovače na olejovej báze nemusím, ani žiadne iné odličovače, najradšej používam detské tekuté mydlo, lenže to linku až tak dokonale neodstráni. Zato Mixa odličovač to dokáže a to si oči nemusím vatovým tampónom šúchať. Pekne, jemne, účinne. Mixu som si po vyskúšaní ich micelárnej vody a tohto odličovača fakt obľúbila, takže skúsim aj iné výrobky.

1 done
Konečne, konečne, konečne prišla na trh séria starostlivosti o pleť pre mladé dievčatá, čiže pre 20-ničky! :) Na L´Oréal Skin Perfection som bola nažhavená a tešila som sa až ho vyskúšam! Sérum, očný krém, denný krém a BB krém sú v žiarivej ružovej farbe, ktorá sa mne veľmi páči. 

Sérum používam na noc striedavo s rascovým olejom a pleť mi rozjasní, dokonca naozaj zlepšil jej stav. Je taká sviežejšia a jasnejšia. Séra som si obľúbila po používaní Yves Rocher 7.9, ale tu je výhodou, že toto je naozaj určené na moju mladú a problematickú pleť.

Cez deň si dávam denný krém smiešaný s BB krémom. Alebo rascový olej a BB. Záleží od toho, aký je stav mojej pleti. BB krém pekne stredne kryje, je hustý a mňa príjemne prekvapil. Negatívom však je, že pokiaľ si nanesiem najprv krém a potom BB, na tvári sa mi spravia šupinky, takže sa musím odlíčiť a začať odznova. Teda premiešaním týchto dvoch výrobkov. Stalo sa mi to už aj v iných prípadoch, neviete, čím to bude?

Očný krém kruhy nezakryje, ale očné okolie prejasní vďaka kofeínu a v prípade dlhodobého používania ich môže zmierniť. Príde mi to ako cenovo prijateľnejšia verzia Vichy Idealia, ale v tomto prípade ešte nemám výsledok až tak odskúšaný. Ale ja mám veľké kruhy pod očami, takže bez silne krycieho korektoru nežijem, a to môžem používať akýkoľvek očný krém.

Celkovú radu hodnotím pozitívne, pretože zlepšuje stav pleti a dodá jej život :). Cenovo je taktiež vhodná pre väčšinu mladých študentiek, takže za mňa áno.

3 done
Túto masku na vlasy som vyskúšala vďaka Foly a je tak výborná, že vám o nej musím dať vedieť. Je to Planet Spa z Avonu. Nanesiem si ju po umytí vlasov na končeky, počkám minútu - dve a zmyjem. Vlasy mám už na dotyk krásne hebké, skvelo sa rozčesávajú a sú vyživené. Ak hľadáte dobrú masku na vlasy, určite vyskúšajte práve túto.

7 done
Moja najnovšia závislosť je automatická kulma Babyliss (Curl Secret), o ktorej som vám písala minule. Video pre vás pripravím čoskoro :).

6 done
Od mojej skvelej krstnej mamy som dostala toto kakaové maslo z Avonu. Nádherne vonia a je naozaj ako maslo. Mám radšej hustejšie krémy, a toto je extra husté, baví ma hlavne tá konzistencia a pri natieraní sa dosť bavím :). Foly ho tiež skúšala a ju dostal hlavne tým, ako jej zjemnil pokožku.

photos by me

You Might Also Like

15 komentárov

  1. masku mám a som s ňou veľmi spokojná a a kakaové maslo mi neskutočne vonia :-)
    polishland

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mna celkom zaujima ta automaticka kulma, lebo mam dost nepoddajne vlasy. tak som zvedava na video

    perlaoreneta

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež som zvedavá na video ;)

      http://l0veyourselffirst.blogspot.com

      Odstrániť
  3. Ten trblietkavy sprchovy gel mam aj ja presne s vonou cernic. Je neuveritelny a nadherne vonia. Dokazala by som ho ovoniavat neustale :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na tú vianočnú Yves Rocher kolekciu som minule slintavo hľadela cez výklad. Dala som si zákaz kupovať nadbytočnú kozmetiku a rozmýšľala som, či poruším alebo nie, ale odolala som. Aj keď na druhej strane - z vianočného ešte nemám nič a si myslím, že asi treba, či? :)

    Domka Domková

    OdpovedaťOdstrániť
  5. zaujala ma tá maska na vlasy,kedže ich mam celkom zničené. je važne tak dobra ako hovoríš? lebo rozmýšlam že by som si dopriala ešte aspoň jeden daršek na vianoce:)))) inak poznám ťa z nakupnych maniačok a si fakt moc krasna a máš príjemný ukludňujúci hlas:) tvoj blog je tak isto skvelý,dávam do záložiek;) môj blog je www.victoriaurmin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj Becca,
    aky makeup pouzivas? Na obrazovke vyzeral dokonalo!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, je to mix 3 výrobkov - make - upu Fit Me (Maybelline), BB krému Missha M Perfect Cover a oleja z čiernej rasce :). Kvapka z každého, na prstoch premiešať a hotovo :). Ďakujem!

      Odstrániť
  7. joj keď vidím to kakaové maslo, mňam, hneď by som sa ním celá napatlala:D
    YR sprcháš s trblietkami- však čo viac človek môže chcieť, keď to ešte aj trblietky má?!
    maska zelená nám už došla, ale mám ešte dve od gliss kuru, tiež super, takže vyskúšaš keď prídeš

    OdpovedaťOdstrániť
  8. všetko vyzerá úplne perfektne a normálne by som rada skúsila každú vec :D :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Hodně mě zaujala ta řada pro mladou pleť od L´oréal :) Jinak Planet Spa od Avonu zbožňuju :)

    Victoria´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Zajimave produkty :) Ja mam kakaove maslo od Balei :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mixa odličovač mám moc ráda, a ta L´oreal řada se fakt povedla! oční krém mi též přijde hodně podobný jako ten od Vichy, skvělá alternativa :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook