POP UP STORE / KFW 2014

21.10.14

27 done
Ako som včera písala, bola som sa pozrieť v Auparku v POP-UP STORE, ktorý je súčasťou Košice Fashion Weeku. Vlastne som tam strávila dosť dlhý čas, lebo som sa tam cítila v spoločnosti Svetlany El Halawany veľmi dobre. Tento POP-UP STORE je otvorený od 16. do 26.10., takže do konca týždňa a ponúka výnimočné kúsky. Môžete si ich rovno kúpiť alebo si ich choďte aspoň pozrieť a vyskúšať, pretože takéto oblečenie nemáte možnosť vidieť a chytiť každý deň. 

Veľmi sa teším, že vo štvrtok budem mať možnosť pomáhať s prípravou prehliadky Wanyfer na KFW. Takže sa príďte 23.10.2014 o 16.00 pozrieť, bude to veľmi inšpiratívne! :) Lístky kúpite TU.

Pre Košice je samotný fakt, že sa tu organizuje fashion week veľký krok vpred a ja mám z toho radosť. Novú módnu vlnu prináša do Košíc aj Svetlana El Halawany, ktorá vlastní obchod Wanyfer na Hlavnej 8. Popri Jitke Klett a Ide Sandor tu nájdete kúsky aj z Wanyferu. Sú to designer pieces od Miu Miu, Louis Vuittton, Marc Jacobs, Valentino, Gucci a mnoho ďalších. Všetko vybrané priamo Svetlanou, takže čakajte veľa farieb a výnimočných kúskov, ktoré oživia naše Košice. Okrem toho vám Svetlana veľmi rada poradí a pokiaľ by sa vám niečo nepáčilo, v cene produktu máte aj prešitie a prispôsobenie podľa vašich predstáv. Mňa napríklad úplne nadchol kabát od Marca Jacobsa a novými kožušinovými rukávmi! Takže už ani takéto luxusné kúsky nemusia byť pre vás úplne nedostupné :). 

22 done
7 done
1 collage

TIP: Pokiaľ hľadáte šaty na stužkovú, choďte určite do Wanyferu, tam si vyberiete veľmi vkusné, zato hravé a mladistvé šaty, za ktoré sa nebudete o pár rokov hanbiť :). Ja som sa presne o to snažila na svojej stužkovej a dnes môžem povedať, že by som si ich obliekla opäť. Úplne rovnako.

4 done
1 done
2 collage
10 done

Hneď by som si zobrala Gucci Indy bag (a tú by mamka závidela a ja by som si ju závidela tiež, haha), alebo Miu Miu clutch. Zaujali ma aj klobúky od Eleonóry Gaškovej, ako klobúkový maniak som ich fakt obdivovala. U Idy Sandor stoja za to camel kabáty v kombinácii s kožou. Originálne a napriek tomu nadčasové a moderné. Vedela by som takto pokračovať ďalej, ale nič nie je nad osobnú návštevu. 

20 done
15 done
14 done
3 collage
25 done
13 done
photos by me

You Might Also Like

5 komentárov

Find me on Facebook