October random

22.10.14

2 done
Október je (alebo bol?) poväčšine veľmi krásny, čo sa počasia týka a síce moja nálada až taká dobrá nebola, vždy mi ju vylepšili materiálne veci. A čokoláda. A víno. Veď viete. Túžila som hlavne po nových statement náhrdelníkoch, ktoré nosím veľmi rada a už mám doma krásne kúsky. To, že na otázku ,,Kabelky alebo topánky?" by som rozhodne odpovedala ,,Kabelky." je jasná vec. Musím vymyslieť nový spôsob ich skladovania, lebo sa mi už pomaly prepĺňa ich pôvodné miesto. Ale neviem si pomôcť milujem ich.

Jeden z mojich najnovších úlovkov je táto fuchsiová prešívaná kabelka Carla Ferreri zo Slevomatu (Móda a Styl). Najprv som si nebola istá tou výraznou farbou, ale inšpirovala ma Barbie prehliadka Moschino SS2015, ktorá sa mi sama osebe až tak nepáči, ale tie farby vo mne zanechali veľký dojem. Až taký, že som si pár dní po prehliadke kúpila túto kabelku. Klasický ,,chanelovský" tvar v kombinácii s touto farbou, no je to láska, čo vám budem hovoriť.

13 done
Nádherný biely náhrdelník s kamienkami je úplne úžasným doplnkom na zimu. Mne pripomína sneh a ľad, k mojej bielej kožušine bude dokonalý. Alebo ho budem kombinovať s obyčajným ,,perlovým" náhrdelníkom, pretože vrstvenie doplnkov ma teraz veľmi baví.

4 done
Keďže nosím väčšinou zlaté doplnky, slúchatká HappyPlugs sa ku mne výborne hodia :). A sú zaujímavejšie ako tie klasické biele. Na výber sú rôzne farby aj motívy, takže si každý nájde tie svoje.

14 done
Na modrej som začala popri ružovej taktiež trochu závisláčiť. Veď nemusí byť všetko čierne či sivé, hoci tieto farby mám veľmi rada, doplky nech look oživia. Dlho som túžila po kašmírovom šále a konečne ho mám! Je zo 70% kašmíru a 30% hodvábu, takže je tak jemný, ako si len viete predstaviť. Mám ho z kasmir.sk, kde ich majú hádam vo všetkých farbách sveta!

5 done
Prehliadky Dolce&Gabanna ma vždy dostanú, takže síce nie som na veľké náušnice, týmto ručne vyrobeným som neodolala. Sú dokonalé a priamo z nich srší sicílsky vibe. V outfite som ich skombinovala s čipkou a tmavým rúžom - veľmi dramatické!

1 done
Jedno čo nemám rada je dážď, ale odkedy mám gumáky, už mi nerobí taký problém chodiť vonku, keď prší. Tieto gumové Converse sú úplne nová forma gumákov a mňa veľmi bavia. Navyše viete, čo som písala o červených topánkach - je to must have. Tieto kúpite napríklad na footshop.sk.

12 done
Áno, milujem ružové kabelky. Sú tak dievčenské, hodia sa k mojim oversized outfitom, ktorým dodajú jemnosť, idú k sivej, bielej, k denimu...a výborne si k nim dolaďujú rúže. Už nejaký čas si kupujem výhradne kožené kabelky a táto ružová s citrónovými bokmi je taktiež kožená. A v ideálnej veľkosti, zmestí sa mi do nej peňaženka, moje dva mobily, rúže a kľúče. Nič viac mi ani netreba, preto inklinujem presne k takýmto crossbody kabelkým menšej veľkosti.

6 done
Ďalší statement náhrdelník do mojej zbierky som si zaobstarala v Lindexe. Zaujal ma hádam všetkým a iste bude mnohým z vás pripadať gýčový, ale mne sa nehorázne páči! Priznám sa však, že mám trochu problém ho kombinovať, myslím, že to nechám na niečo čo najviac jednoduché.

photos by me

You Might Also Like

18 komentárov

  1. tie náušnice a náhrdelník sú TOP
    tíško v dobrom závidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne krásne! Najviac ma zaujal ten kašmírový šál, o stránke kasmir.sk som doteraz nevedela. Ďakujem za tip
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné věci, hlavně ty kabelky :))) <3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty HappyPlugs!!
    Btw., ty knihy máš v Praze? Na příští návštěvě bych si některé rád prolistoval O:-)
    Mišo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veci sú super ! :) Jediné čo by som si asi nekúpila je ten posledný náhrdelník a tie náušnice. :)

    leuslifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tieto nausnice su uplne dokonale :) a musim sa priznat, ze aj ta ruzova kabelka mi imponuje

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie zlaté sluchátka sú božské! <3

    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherné úlovky. Každou ďalšou fotkou si ma prekvapila. Úžasné. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krasne vecicky,
    na blogu mam novy post :)

    www.fashionvisionsss.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. a este som zabudla ta ruzovo citronova kabelka je wow wow prenadhernaaa

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásne vecičky! tie kabelky sú super :))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  12. úžasné veci, hlavne prvý náhrdelník a kabelka!!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Wow, nedokážu určit co se mi líbí nejvíc, všechny ty věci jsou naprosto super! :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  14. oooh tá kabelka z jejka je fakt super!! už sa teším keď ju donesieš do práágy:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. kasmir.sk, aj si si ten šál zaplatila? lebo ako pozerám, idem si z tých cien oči vyočiť, aj keby som mala 3 brigády, tak si ako študentka, tento šál nemôžem dovoliť, ale ako vidím, ty stíhaš všetko

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Všechno je super, ale ten poslední náhrdelník se mi teda hrozně líbí :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook