LIPSTICK TALK VIDEO

3.10.14

Dnes mám pre vás ďalšie video, tentokrát naozaj dlhé, pretože je o mojich rúžoch. A ja ich mám ako poriadny rúžový maniak veľa, to viete. Trvalo mi asi 2 dni kým sa mi ho konečne podarilo nahrať na Youtube, takže som rada, že ho teraz môžete vidieť :). Moje schopnosti v úprave videí sa  stále zlepšujú, veď pozrite a uvidíte :D. Nebuďte prekvapení, ak zrazu zmením farbu vlasov. Video som točila na dvakrát a nakoniec som sa rozhodla zmixovať tie najlepšie scény. Ombre nemám asi tak týždeň a konečne nemám také suché končeky. Konieckoncov na jeseň si vždy dávam tmavšie vlasy. Prajem vám pekný piatok :).


video by me
music: Jedward - Lipstick

You Might Also Like

20 komentárov

  1. Skvelé video Becca! Teraz mám obdobie, že sa mi začali páčiť rúže a plánujem si ísť nejaké kúpiť a po tvojom videu už budem vedieť aké. Ďakujem ! :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prosím ťa cez aký program upravuješ videá ? Super video :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). Upravujem v Camtasii a tiež v Movie Maker.

      Odstrániť
  3. Som nadšená, že si urobila video práve na tému mojich milovaných rúžov!!! Úplne si ma navnadila na kúpu nových! :-D A dík za tip na Follyin rúž od Flormar - chodím okolo Flormar obchodu každý deň a nikdy som ešte nevošla dovnútra! Musím tam skočiť!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak v tomto by sme si úplne rozumeli :D Ja milujem produkty na pery a pomád mam tiež milión a vždy musím mať pri sebe nejakú, takže v tomto ťa totálne chápem. Síce preferujem iné značky a farby. Škoda, že mne červená veľmi nepristane narozdiel od teba ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/10/my-very-short-career-as-model.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veľmi pekné video a veľmi pekné rúže :) ten nude čo máš v časti, kde máš už tmavé vlasy ti veľmi pristane ;) tvoj občas východniarsky prízvuk mi je strašne sympatický, keďže sama som košičanka :D si zlatá, pokračuj vo videách :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Máš super videa, já mám nejradší rtěnky od Rimmel :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  7. http://www.youtube.com/watch?v=6x77sOUQhZU
    z tohto videa umrem :D :D :D
    ale tvoje je super!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. boze ako to robis ze mas take pekne biele zuby?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach, ďakujem, ale iba čistím, nebielim ani nič :D.

      Odstrániť
  9. Haluz, ja to mám tiež tak, milujem rúže a som závislá na balzamoch, už aj priateľ mi za to nadáva, že či ho musím mať všade so sebou :D ja sa len smejem-moje naj sú labello shine pearls a medový vitalos ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. vydarene video, si v nom velmi zlata a je super, ze davas aj negativne hodnotenie a povies preco

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj :) viem, že to bude trochu odveci otázka, keďže sa netýka rúžov, ale už si párkrát spomínala, že máš trošku problematickejšiu pleť,čo sa týka vyrážok, tak som sa ťa chcela spýtať, či nemáš nejakú radu na dobrú čistiacu vodu? ďakujem, D. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si pleť čistím gélom Effaclar od La Roche Posay :).

      Odstrániť
  12. perfektne videjko, rada ta pocuvam. Natacaj viac :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Video je úžasne!!! Mam otázočku, ceruzky na pery nepouzivas? Ja som začala ruže používať len v júni, mam ich zatial tri ale ku každému mam aj ceruzku :D a co si myslíš o ružoch Mac?dakujem :) B.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Jsi moc příjemná a máš krásné oči! Hezky se na tebe kouká :) Chci se zeptat, odkud máš tu náušnici/piercing na záběrech s tmavýma vlasama? (PS: Tmavé vlasy ti seknou, víc než ombré!!)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. z kade mas tie pomady huraw?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, mám ich z bangbag.sk - http://www.bangbag.sk/10-balzamy-hurraw :)

      Odstrániť

Find me on Facebook