AIRBRUSH by MAKEUP GROUP

2.10.14

_DSC7558
S líčením sa stále iba zoznamujem, ale čím ďalej tým viac mám väčší rozhľad. Minulý týždeň som mala v Makeup Group v Prahe skvelú príležitosť objaviť airbrush, čo je technika líčenia ,,sprejovaním". Make up vám vizážista na tvár nanáša bez akýchkoľvek hubiek či štetcov a dotykov, ,,iba" sprejuje a vy si pohodlne hoviete v kresle. 

U nás je táto technika ešte stále neobjavená, ale myslím, že má veľkú budúcnosť. Takéto líčenie vyzerá úplne inak ako to, ktoré sa nanáša klasicky. Je oveľa prirodzenejšie a keďže sú Kett cosmetics make-upy, ktoré sa používajú do airbrush na báze vody, bez akýchkoľvek silikónov a parabénov, tak sú aj neškodné, čo moja citlivá pleť veľmi oceňuje. Celkový prístroj airbrush je veľmi ľahký a skladný, trochu pripomína prístroj pre zubára alebo na tetovanie :D. Pocit pri líčení je príjemný, ale musela som si naň chvíľu zvykať. Je to také jemné fúkanie, až mi na konci bolo ľúto, že sa táto ,,masáž" skončila. Najväčšie prekvapenie make-upu naneseným airbrushom pre mňa je, že zakryje všetky nedokonalosti pleti, ale nevyzerá umelo. Moje začervenania boli preč, nebolo po nich doslova ani stopy. A moje kruhy pod očami, s ktorými stále bojujem tiež. Dokonca dokáže celoplošne zamaskovať aj tetovanie! 

Musím povedať, že som po nalíčení vizážistom bola málokedy spokojná s výsledkom, ale Elena Bassarab ma nalíčila tak, že by som ju chcela mať každý deň doma! Zachovala môj štýl líčenia, na ktorý som zvyknutá, takže som sa v ňom cítila dobre. Takže dokonalé líčenie od vizážistu s tým, že som to bola stále ja. Jemne nalíčené oči a výrazné pery, všetko veľmi prirodzené. Cítila som sa ako princezná a mala som šťastie, že som večer mala dohodnutý drink s kamarátkou, takže som sa takto ukázala aj svetu :). Takýto airbrush prístroj si môžete zadovážiť aj domov, ale líčenie s ním nie je také jednoduché ako sa na prvý pohľad zdá, preto Makeup Group organizuje aj kurzy líčenia

Pokiaľ by ste chceli vidieť na vlastné oči, ako sa airbrush používa, od dnes 2.10. do soboty 4.10. tak môžete urobiť v Bratislave na Interbeauty v Inchebe. Makeup Group tam má vlastný stánok, stretnete tam aj vizážistku Elenu :). 

&Изображение3-1
20140925_152812 done
_DSC7546
_DSC7561
Vizážistka Elena Bassarab ma líči technikou airbrush.

20140925_152824 done
&Изображение17
Vizážistky si skúšajú použitie airbrushu.

_DSC7550
Tiež skúmajú rozdiel pred a po nanesení make-upu týmto spôsobom.

20140925_161759 done
A detailné fotky môjho líčenia :). Bez akýchkoľvek počítačových úprav!

Collage make up group
20140925_170939 done
photos by Filip Velc and me

You Might Also Like

11 komentárov

  1. vyzerá to naozaj prirodzene, ale radšej ani nechcem vedieť, koľko by stálo takéto nalíčenie, resp. prístroj :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prácu s airbrushom som videla už na jednej premene v TV a pripadalo mi to dosť náročné. Nalíčili ťa úžasne, hlavne sa mi páči rúž
    Pozývam Ťa na Little Paris Giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jsi nádherná:) Musela to být skvěla zkušenost a opět krásné fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Teda, to vypadá zajímavě! :)) Krásně tě nalíčili <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekne jemnučko si nalíčená. O airbrush líčení som už počula, ale ešte som to takto nevidela. Vyzerá to pekne. A ten rúž má skvelú farbu.

    www.blondava-potvora.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Už dlho by som líčenie s airbrush chcela skúsiť.Vyzerá to naozaj dokonale :)

    Srdečne ťa pozývam na *GIVEAWAY*

    OdpovedaťOdstrániť
  7. perfektne ti zvýraznila obočie! to mňa, ako obočkoholika, najviac zaujalo:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zas až tak neobjavenou technikou to u nás rozhodne nie je :) ... mňa airbrushom líčila moja vizážistka už na minuloročný vianočný večierok...a absolútne súhlasím s tým, že to bolo dokonalé! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook