September random

12.9.14

1 done
September je pre mňa symbolom akéhosi nového začiatku. Začiatku jesene, zabehanej rutiny. Začiatku depresívnych večerov a nových sérií obľúbených seriálov. Samozrejme toto moje vnímanie je z čias povinnej školskej dochádzky, keď tento mesiac jednoducho symbolizoval školu. Teraz to už síce nie je iba o škole, ale aj o iných veciach, čo september nerobí o nič príťažlivejším, ale na druhej strane všetko má svoje čaro a toto obdobie tiež. Napríklad tentokrát je pre mňa september technický. Mám niekoľko nových vychytávok, ktoré sa učím naplno využívať. Budem ich striedať s knihami, lebo niet nad staré voňavé knihy plné slovných pokladov. 

Moja momentálne najobľúbenejšia Belle&Bloom baby blue kožená kabelka, ktorá mi vyčarí úsmev vždy, keď sa na ňu pozerám. Najradšej by som s ňou aj spala a neustále ju hladkala. V mestskej hromadnej to občas aj robím. Ak ma tak uvidíte, nemyslite si, že som sa zbláznila. Ale to kvalitné prevedenie, koža a púdrová farba k tomu lákajú. Pokiaľ by ste ju chceli aj vy, teraz si ju môžete kúpiť tu! :)

6 done
Do rúk sa mi dostal nový Samsung K Zoom v krásnej azúrovej modrej. Ale farba je len jeho bočné pozitívum, pretože tento mobil, to je blogerské požehnanie. Má 20,7 megapixelový fotoaparát, ktorý robí naozaj výborné fotky. Vďaka tomuto zázraku už nemusím na rôzne akcie ťahať ťažkú zrkadlovku. A fotky si môžem upraviť rovno v mobile a potom ich už iba nahrám do počítača. Pre mňa fakt niečo, čo mi uľahčuje život, a pritom som pred pol rokom ešte nemala vôbec smartfón.

5 done
Čierny klobúk mi v mojej klobúkovej zbierke chýbal, pretože mám malú hlavu a všetky sú mi veľké. Na moje prekvapenie bol v košickom H&M jeden, ktorý mi bol o niečo menej väčší ako ostatné, dokonca by som povedala, že aj sedí, ale keď zafúka vietor, tak to pravdaže aj tak nie je najlepšia situácia. Napriek tomu mám obrovskú radosť! :)

4 done
Blízko nášho domu máme taký menší antikvariát. A ja tam stále musím zájsť, hľadať básnické zbierky o láske. Väčšinou stále nájdem a už ma tam poznajú. Mladý chlapec čo tam pracuje raz kvôli mne otvoril v sobotu a minulý týždeň mi vytriedil knihy, ktoré by ma mohli zaujímať. Neskutočne ma to potešilo, to iste chápete. Raz som sa tak obzerala a vravím si, že by som chcela nájsť Mníšku, pretože tá kniha je pre mňa jednou z najlepších aké som kedy čítala a predstavte si, že o 30 sekúnd na to mi padol zrak na túto knihu! Sila myšlienok je neskutočná.

9 done
Čierne okuliare sú must, ale mne doteraz chýbali. Teda mám svoje obľúbené Ray Ban Clubmaster, ale hľadala som elegantnejší model. Michael Kors ma nakoniec opäť nesklamal. Perfektný klasický tvar so zlatými detailami je presne ten, ktorý som hľadala, našla, a ktorý vydrží roky.

2 done
Od nagyiky a papiho som na meniny dostala malú skladnú Toshiba kameru, aby som pre vás mohla veselo natáčať videá! Máte nejaký tip na program, kde sa dajú videá kvalitne, jednoducho a štýlovo upraviť? Ak áno, dajte mi vedieť prosím! :)

7 done
Moja najnovšia zlatá radosť! Slúchadlá Frends zo Slevomatu (Móda a Styl), ktoré ste už videli v minulom článku. Niekto mi v komentároch vyčítal, že som nenapísala nič o kvalite zvuku. No nenapísala, pretože sa necítim ako osoba kompetentná tejto činnosti. Neviem podľa čoho ju mám hodnotiť a ako ženu ma zaujíma viac obal, nebudem klamať :D. A ten je nádherný, biela koža v kombinácii so zlatou, ach, srdce mi plesá. Plus ovládanie na kábli mi tiež veľmi vyhovuje, pretože nemusím iPod vyberať z vrecka, keď chcem zmeniť pieseň.

1 done
Tí z vás, čo ma sledujú na FB už vedia, ale ja to chcem mať aj na blogu. V septembrovom vydaní EMMA magazínu som mala vlastnú dvojstránku! Ďakujem Bronke H. za tento článok, som veľmi šťastná a vďačná :).

10 done
Dostala som na meniny od mojej Klaudiky tento nádherny statement náhrdelník! Je z novej Orsay kolekcie a budem ho nosiť aj s potlačami, nielen s jednoduchými topmi :).

photos by me

You Might Also Like

22 komentárov

  1. Skvělý článek, tu malou kameru ti teda fakt závidím, je super a moc se mi líbí fotka těch knížek, taky miluju návštěvy antikvariátu, je tam taková skvělá atmosféra :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článek, ty máš ta randomy tak čtivé a krásně nafocené <3 paráda!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Love the bag!

    Have a great Friday :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dokonalá fotka s tím klobouk, zamilovala jsem se do tvých fotek! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. skvelý článok:) Gratulujem ku kúpe klobúka, ja hľadám nejaký burgundy, ale zatiaľ márne...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. teda, ty se máš, samý supr věci! :) na kabelku se nemůžu vynadívat, je vážně krásná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kamera vypadá skvěle, jinak musí být super pocit číst takhle o sobě! :D :) Gratuluju! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja mam presne ten isty problem s klobukmi a tiez hladkam svoju kabelku. obcas sa potom na tom aj smejem :D no co uz...

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovedaťOdstrániť
  9. mna by zaujimalo, kde davas vsetky tie nove veci... neber to v zlom, prave naopak, nechces urobit nejaky clanok ako skladujes kabelky/sperky? :) Jacka Kerouaca schvalujem, Na ceste je moja oblubena kniha :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, dobrý nápad, tak ja o tom v najbližšej dobe spravím článok :).

      Odstrániť
  10. fiha, pekna zbierka veci...najlepsi je klobuk v kombinacii s pasikavym trickom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ach Becca <3 kdo v dnešní době kupuje básně v antikvariátu? jsi tak dokonale stylová a vintage.. geniální :) tvoje randomy miluju

    OdpovedaťOdstrániť
  12. krásné fotky, úžasné věci.. a ta kabelka je božská <3

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Super článok !! :) Tieto randomy zbožňujem :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tie sunnies sú skvelé! Klasické, ale nie nudné. A blahoželám k článku v EMME ;) Ja som s Bronkou spolupracovala na článku o mojom foodblogu a super sme si to užili. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Klobouk máme asi stejný a ten mobil je super typ!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Krásné věci, super článek:) Ty sluchátka a klobouk♥

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Klobúčik a okuliare ♥ Okrem toho pekný článok, zhltla som ho celý a hneď :3 So lovely ♥

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.
    Swimwear giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  18. nehovor nikomu, ale ten mobil Ti silno závidím!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook