KOŠICE FASHION BLOGGER BAZAAR

26.9.14

DSC_5499
Po dlhšom čase vám prinášam report z nášho 1. košického bazáru blogeriek, ktorý sa konal 4. septembra v obľúbenej Raňajkárni Rozprávka. Náš bazár podporil aj Innocent Store, ktorý sa špecializuje na doplnky k Apple produktom. Síce prešli už 3 týždne, keď sa na tento event pozriem spätne, som stále plná dojmov. 

Stálo nás veľa námahy celý bazár zorganizovať, človeku na začiatku ani nenapadne, aké podstatné sú detaily, na ktorých to potom celé stojí. Nápad priniesť do Košíc takúto akciu mi v hlave zasvietil ako taká žiarovka, keď som si v Prahe triedila skriňu a nechcelo sa mi všetky veci hádzať na internet. Navyše v Prahe sa takáto eventy konajú bežne, tak prečo nie aj u nás? Preto som oslovila moju kamarátku Lauru, ktorá má takisto nadbytok oblečenia a tiež blogerky Lenku a Dominiku. S radosťou do toho šli so mnou, z čoho som sa veľmi tešila. Čo sa týka miesta, Rozprávka bola pre mňa od začiatku jasná voľba, páčia sa mi priestory a celková atmosféra. 

IMG_0320 done

Večer pred bazárom mi moja zlatá mamka ešte pomáhala žehliť oblečenie a tiež piecť koláče. Všetky sme napiekli dobroty, ktorým sa len ťažko odolávalo, dokonca nemám ani poriadnu fotku, ale Lenka stihla zachytiť tie šmaky ešte nedotknuté :D. Pochutnať ste si mohli napríklad na bábovke, perníku, tvarohovom koláčiku s pomarančom či cupcakoch s arašidovým maslom. 

DSC_5068
IMG_0329 done
DSC_5007

V deň bazáru som bola nervózna opica, v žalúdku som mala kameň, chcela som, aby všetko klapalo. Taktiež sme sa báli, že nikto nepríde, hoci na Facebooku to vyzeralo na hojnú účasť. Nakoniec pár minút pred otvorením boli na chodbe rady! To som vôbec nečakala a bola som fakt veľmi šťastná. Prvé dve hodiny sa v miestnosti, kde bazár prebiehal takmer nedalo hýbať, toľko vás prišlo :). Nabudúce budeme musieť nájsť väčšie priestory. Ale na druhej strane, kým ste čakali, mohli ste si vychutnať kávičku vedľa :).

IMG_0324 done
DSC_5016

Taktiež ste si mohli pozrieť produkty Innocent store, ktorý bol sponzorom nášho bazáru a zakúpiť si obaly na vašu (nielen) Apple techniku s 10% zľavou. Je to firma z Košíc a osobne sa u nich môžete zastaviť na Vojvodskej 12, v parku Kulturparku. Sama som tam nedávno fotila tento outfit :). Súťaž, ktorá s Innocent Store prebiehala vyhrali Barbara Denciová a Eva Prokopičová. Srdečne im gratulujeme (túto frázu by som najradšej povedala v hlavnom vysielacom čase v televízii :D).

IMG_0319 done
DSC_5191
DSC_5030
DSC_5019

Chcem vám všetkým veľmi pekne poďakovať, že ste prišli a tiež, že ste u nás nakúpili. Účasť bola nad moje očakávania a mám obrovskú radosť, že sa vám akcia páčila. Fakt som veľmi vďačná, neviem to ani poriadne napísať. Určite chystáme aj bazaar vol. 2, tak vám o ňom dám včas vedieť :).

DSC_5005
photos by Tibi (follow on FB) and Denis

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Joj veľká škoda, že som aj ja nemohla dojsť. :/ Snáď na budúci rok to vyjde. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné oblečení! A dostala jsem chuť na bábovku :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Celý bazár vyzerá užasne, len škoda, že to mám do Košíc tak ďaleko, inak by som sa šla určite pozrieť. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To muselo být super:) Škoda, že jsem z Čech. Krásné fotky!:))

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook