Cosmetic random VIII.

21.9.14

4 done
Kozmetické randomy sa stali natoľko obľúbenými, že vám ich prinášam každý mesiac. A veľmi sa z toho teším, pretože viem, že ich máte rady a ja vám rada napíšem o kvalitných produktoch. Tentoraz budú v presile vône a vychytávky na pery :).

Pre všetky z vás, ktoré hľadajú svoj ideálny odtieň červeného rúžu ale aj pre tie, ktoré jednoducho milujú výrazné pery je tu nová exkluzívna kolekcia rúžov Pure Reds od L´Oréal. Ja patrím do tej druhej skupiny a ako skúsený používateľ rúžov som z tejto kolekcie nadšená! Nielen z odtieňov (na SR a ČR sa dostane 6 z nich), ale hlavne zo samotnej kvality týchto rúžov. Všetky sú matné, intenzívne s vysokým obsahom pigmentov a obsahujú jojobový olej, takže napriek tomu, že sa vôbec nelesknú, pery vôbec nevysušujú. Na perách vyzerajú nádherne zamatovo a ja ich oficiálne milujem. Dokonca mi neprekáža ani typická vôňa rúžu, ktorá tu v tomto prípade je, pretože ju zacláňa dlhá výdrž. Za celý deň mi stačilo si pery premaľovať 2x. Krásny luxusný obal, ktorý kopíruje štruktúru kože (I´m a huge leather lover) so zlatým jadrom a podpisom celebritnej ambasádorky L´Oréal je len ďalším bodom, ktorý robí túto kolekciu výnimočnou. Každý odtieň rúžu je navyše doplnený o lak na nechty. Ja som si zamilovala hlavne rubínový červený odtieň JLo. Ale krásna klasická čistá červená od Blake Lively je takisto skvelá. Voľným okom som pôvodne medzi týmito dvoma odtieňmi nevidela rozdiel, ale na perách už áno. Podľa mňa sú to jedny z najkrajších a najkvalitnejších rúžov, ktoré sa dajú zohnať v drogérii za prijateľnú cenu. Kolekcia sa do predaja dostane v novembri a rúže budú stáť 290 kč/ cca 9,35 eur a laky 99 kč/ cca 3,75 eur.

1 done
Nová zvodná vôňa Agent Provocateur Fatale Pink krásne vystihuje túto značku. Veď kto by nechcel mať doma niečo od AP, však? :) Je určená sebavedomým ženám, vonia po mandarinkách, perlovej kvetine či pižme. Je to parfémová voda, takže vydrží naozaj dlho, ale patrí medzi tie jemnejšie vône, vhodné na každodenné nosenie, a úplne ju vystihuje táto svetloružová farba. Stále je však veľmi ženská a intenzívna, flakón je inšpirovaný hollywoodskymi femme fatale, akoby brúsené sklo sa nádherne vyníma na poličke a vždy poteší moje oko. Rada používam túto vôňu hlavne vtedy, ak nie som oblečená príliš sexi (čo ja nie som skoro nikdy), ale práve táto parfémová voda (a rúž!) mi dodá tú potrebnú ženskú bodku :).

9 done
O maskare Lancôme Grandiôse som vám rozprávala už vo videu, ale nedá mi nespomenúť ju ešte raz. Som z nej totiž úplne nadšená. Je navrhnutá tak, aby ste si vedeli precízne a pohodlne zároveň, nalíčiť každú časť mihalníc, či už vo na okraji alebo v kútiku oka. Takže narozdiel od iných zahnutých a rôzne potočených aplikátorov má tento naozaj svoj význam a líči sa mi s ním úžasne. Na internete som našla od iných používateliek takisto iba samú chválu, čomu sa nečudujem, pretože je to maskara, ktorá na trhu od ostatných vyniká, a to je nádherný obal iba jedným z mnohých bodov. Taktiež kefka vytvorí mihalnice dlhšie a hustejšie už po pár ťahoch. A tým myslím naozaj po pár, lebo v porovnaní s maskarami, ktoré som mala doteraz a niektoré z nich som považovala za skvelé, stačí s touto maskarou prejsť po mihalniciach menej ráz. Pre mňa je toto jeden z objavov roka.

10 done
To viete, že ja som na tetovania. Pokiaľ sa vy nemôžete rozhodnúť, či do toho ísť alebo nie, poprípade máte chuť mať ,,ozajstné" tetko iba na chvíľu, skvelý výber majú na Tatuu.cz. Vyskúšala by som hneď aj všetky, ale zatiaľ som si dala iba jedny z týchto troch. Ak chcete vedieť ktoré, pozrite sa na FB! Ale čoskoro vyskúšam aj ostatné, len musím nájsť správnu lokalitu. Tetovačky sa nanášajú klasicky s navlhčenou hubičkou, tento postup isto všetci poznáte z tetovačiek zo žuvačiek a vydržia tak 2-3 dni, záleží od toho, čo robíte a na akom mieste ich máte. Podľa mňa super zábavné oživenie na party, poprípade ak chcete vystrašiť (starých) rodičov :D.

11 done
Počas mojej krátkej návštevy Bratislavy v lete som tam natrafila na, pre mňa doteraz nepoznanú, verziu mojej obľúbenej Innamorata vône od Blumarine. Táto je jej jemnejšia verzia s vôňou ruží. Milujem ten flakón a hoci sa za normálnych okolností vyhýbam ružovým vôňam (ružové sviečky a pod.), táto ma dostala a nemohla som odolať. Už moja krstná ma namotala na Chloé Roses, takže som k ružiam začala mať pozitívny vzťah, ak sú pravda, v dobrom zložení. Jediná vec, ktorá mi v tomto prípade trochu prekáža je, že je to toaletná voda a nie parfém, ktorá má navyše pomerne krátku výdrž. Ale aj tak z nej mám radosť a vonia prenádherne.

6 done
Ombré je síce super a páči sa mi, ale už ho mám dlho a na jeseň uprednostňujem tmavšiu farbu vlasov. Mám v pláne vyskúšať jednu z hnedých L´Oréal Casting Créme Gloss, ktoré sú k vlasom veľmi šetrné a vyživia ich. Presne to teraz potrebujem.

7 done
Na československý trh sa dostanú aj úžasné, voňavé a farebné balzamy na pery BabyLips Maybelline! Takto odfotené zhora vyzerajú ako lentilky :). Budete si môcť vybrať zo šiestich odtieňov, teda Pink Punch, Intense Care, Cherry Me, Peach Kiss, Hydrate a Mint Fresh. Mne sa najviac páči práve Pink Punch. A 3 z vás si môžu vyskúšať všetkých 6 BabyLips, ak sa zapojíte do GIVEAWAY, ktorý práve prebieha! :)

photos  by me

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Super fotky!! Na tie Loreal rúže sa už veľmi teším :))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na ty rtěnky se moc těším, v listopadu mám narozeniny, tak si možná jednu koupím jako dárek sama pro sebe :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lancome řasenka mě také láká, Baby lips mám doma dva, a jsou boží. určitě přikoupím další :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ach, čo fotka, to skvost ♥ Casting Creme Gloss plánujem zajtra vyskúšať. Počula som na túto farbu iba samú chválu, tak som už riadne nedočkavá :)

    Srdečne ťa pozývam na *GIVEAWAY*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta řasenka vypadá skvěle :) Mě právě jedna od Lancome došla, tak bych se vůbec nezlobila, kdybych ji mohla vyměnit za tuhle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné fotky! :_))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na tie tetovacky som sa uz divala, podarene su :)) ale konci leto, ze..zas sa zacnem viac zahalovat..a v praci by moju novu fejkovu kerku aj tak nikto neocenil :D Inak paradne fotky, ty mas stale take super :)
    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Casting creme gloss farbu používam už viac ako rok a môžem konštatovať že je to super farba setrna k vlasom. Mam citlivú pokožku ale vôbec mi táto farba nejako neuskodila práve naopak su lesklejsie, hladsie a hlavne vyzerá prirodzenejsie ako iné ktoré som vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na BabyLips sa teším keď už budú aj u nás, pretože jeden už vlastním a mám ho veľmi rada.. Tie tetovanie vyzerajú tiež dobre:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. nie je to parfém, ale parfémovaná voda, za parfém by si sa nedoplatila a parfémy sa rozhodne nevyrábajú z takých vodičiek ako AP napr. ;)

    http://parfumy.heureka.sk/poradna/co-je-parfum-toaletna-voda-a-kolinska-voda-/?gclid=CIbXz6ar88ACFUjHtAodL2sARg - tu máš vysvetlivky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, máš pravdu. Keď sa bežne s niekým rozprávam, označujem parfémovú vodu za parfém a každému je to jasné, tak sa ospravedlňujem, idem to opraviť :).

      Odstrániť
  11. Veľmi pekný článok a krásne fotky ;) všeobecne tieto kozmetické randomy patria k mojim najobľúbenejším u teba, takže si ma týmto článkom veľmi potešila ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Moc pěkné fotky! Ta řasenka vypadá prapodivně skvěle! :O

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook