BABY LIPS GIVEAWAY + VIDEO

18.9.14

babylips giveaway done
Wuuuaaa, mám pre vás skvelú farebnú voňavú giveaway. Až 3 z vás (slovom tri!) môžu vyhrať túto sadu 6 balzamov na pery Baby Lips od Maybelline! No ja osobne by som sa po....la  padla do kolien z takejto sútaže, lebo balzamy a rúže, to je moje :D. Z týchto skvelých nových, na česko-slovenskom trhu zatiaľ nedostupných pomád mám najradšej ružovú, pretože vonia ako detstvo, žuvačka a gumové cukríky v jednom, plus veľmi jemne ružovo farbí pery. Ale najradšej ich mám pokope, pretože sú krásne farebné. Tak ako, chceli by ste ich mať všetky?


Baby Lips ma tak bavia, že som pre vás k tejto giveaway natočila aj krátke video. Aby ste mali šancu vyhrať, tiež budete musieť pohnúť riťkou, teda perami :). Ako?


1. FOTO. Najdôležitejšia vec, ktorú musíte urobiť je hodiť foto na Instagram s pusou/našpúlenými perami, akoby ste niekomu dávali bozk :). Ak budú pery farebné, o to lepšie. K fotke pripojte #styleofbeccababylipsaby som vedela, kto sa do súťaže zapojil. Pokiaľ nemáte Instagram, fotky mi posielajte na email styleofbecca@gmail.com, alebo na Facebook Style of Becca

Pri vyhlásení giveaway zverejním všetky fotky na blogu.

2. LIKE. pre Maybelline a SoB na Facebook a kto dáva foto na Instagram (styleofbecca), tak tam.


Troch šťastných výhercov vyberiem a vyhlásim 1.10.2014! 
Teším sa na vaše bozky :).

photos by me

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Super giveaway, půjdu vyhrabat foťák a rtěnku :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prosim ta becca podla coho vyberieš tri vyherkyne? Náhodne alebo podla osobných preferencii? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moj koment sa asi niekde stratil cestou k tebe :D Ako to budes hodnotiť? Podla coho vyberieš víťazky??

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nestratil sa koment, ale objavil sa asi neskôr, neviem prečo :D. Víťazky vyberiem ja, vzhľadom na podmienky súťaže (teda instagram, mail a FB) by sa nedali vybrať náhodne, aj keď možno priradím každej zo zapojených číslo a podľa toho vylosujem.

      Odstrániť

Find me on Facebook