Cosmetic random VII. VIDEO

28.8.14

IMG_0316 done
Po menšej blogovej (a vlastne celosociálnosieťovej) odmlke som späť a mám pre vás toľko sľubované video! Mám z neho radosť, čo teda hovorím aj v samotnom videu a som zvedavá na vaše reakcie. Priam horím zvedavosťou, aby som pravdu povedala. Vzhľadom na to, že je to moje prvé video, občas sa mi stalo, že som zmenila slovosled vo vete alebo viackrát použila jedno slovo, ale natáčať len tak sama s kamerou pre mňa nebolo úplne jednoduché. Ale zas myslela som, že budem točiť dlhšie. Čo však vo videu nespomínam je samotné spracovanie nahrávok. V editovaní fotiek som už doma a dovolím si tvrdiť, že celkom macher, ale strihanie videa je pre mňa španielska dedina a aj tento amatérsky počin, ktorý vzhliadnete mi dal poriadne zabrať. Ale chce to hlavne prax, chcem sa zlepšovať. Hey hou, let´s go!


P.S.: V tomto cosmetic randome, rovnako ako v každom, prezentujem čisto svoje názory na produkty a svoje kozmetické vychytávky a tipy, ktoré mi (ne)vyhovujú v období, keď publikujem článok.



photo and video by me

Vo videu sú spomenuté tieto produkty:
Skinoren krém
Maybelline Fit me make up
olej z čiernej rasce 
L´Oréal True Match Minerals púder (ktorý u nás zoženiete už iba v inom balení)
Lancôme Grandiôse maskara
L´occitane telové mlieko čerešňový kvet
Rimmel lak na nechty Rita Ora (Breakfast in Bed)
L´Oréal Nude Magique Eau de Teint make up
Maybelline Affinimat púder

You Might Also Like

31 komentárov

  1. perfektneee. som rada, ze si sa odhodlala, takze odteraz uz len videa cakame. si zlaticko a ako po vychodniarsky zatahujes:-))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tato maskara robi zazraky pre ake riasy konkretne? lebo typov rias je vela a kazdym vyhovuje nieco ine. mala by si pre buducnost povedat, ze dany produkt ti vyvovuje preto, lebo mas taku a taku plet/mihalnice/nechty, a robi ti s nou/nimi to a to. aby sme vedeli ci je to uzitocny produkt aj pre nas, vzhladom na nasu vlastnu typologiu. :) video je zlate, mas stale vychodniarsky prizvuk:) dufam ze sa rubrika video stane pravidelnou

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och vidíš, na toto som zabudla, mne totiž príde prirodzené, akú mám pleť atď., ale dopĺňam info :). Moje riasy sú stredne dlhé, tmavé so svetlými končekmi a priemerne husté. Maskara Grandiôse ich zahustí a predĺži už po prvom ťahu a vďaka zatočenému aplikátoru sa dostanem do každého kúta oka a dokážem sa nalíčiť veľmi precízne.

      Pleť mám veľmi svetlú, zmiešanú, citlivú so sklonom k začervenaniu, T zóna je mastná, ale napríklad líčka pod okom mávam začervenané a často suché a citlivé. Po používaní oleja z čiernej rasce a kvalitných krémoch sa moja pleť výrazne zlepšila, nemám suché miesta na tvári a začervenanie sa taktiež zlepšilo a vďaka tomu mi sadne viac make-upov či púdrov ako kedysi.

      Odstrániť
  3. ahoj becca, aj ked je to tvoj prve video , je podla mna velmi vydarene (a to som velky youtube fanusik :D , cize ich mam napozeranych stovky). Mna vobec nic nerusilo, ziadne slovo ani gestika. Prave naopak, posobis velmi sympaticky a milo. Ja osobne by som rada videla lookbook lebo je to troska zivsie ako fotodoumentacia outfitov. Ale ani nejaka challenge s Foly by neurazila :D ....drzim palce, len pokracuj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Video je informatívne fajn, trošku treba vychytať vyjadrovanie. Napr. čím menej tlačím.. Zvláštne :D Čo mi veeeľmi vadí, je ten prízvuk. Snažíš sa ho skryť, no nejde to! Inak dobrý začiatok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. si zlatá, celkovo sa mi ťa dobre počúva :) len volako často si prehrabuješ vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super, ráda se občas kouknu na videa u každé blogerky :) Přízvuk nepoznám ale jinak mluvíš prostě úplně normálně, jsi (rozto)milá. Určitě v tom pokračuj.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. náhodou ja mám rada tvoj prízvuk a suhlasím s druhym anonymom to tam chýba (mas taku a taku plet/mihalnice/nechty, a robi ti s nou/nimi to a to)
    ešte by boli super detaily na produkty a prijala by som video bf does my make up (samozrejme to može byť nejaky kamoš mužskeho pohlavia) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super, určite pokračuj. Rada budem chodiť i na dalšie videá. Držím palce :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. mne ten východniarsky prízvuk nevadí, je predsa z Košíc, takže je to časť jej osobitosti :)
    a celkovo sa mi páči, že pôsobíš prirodzene a milo, navyše máš pekný hlas, taký zaujímavý. (v dobrom) a tiež súhlasím s anonymous 12:58, že by si nabudúce mohla vravieť, pre aký typ pleti je ten-ktorý produkt dobrý a pod. bude to určite veľmi užitočné, aj keď budeš hovoriť o vlasovej kozmetike a iných radôstkach. veľa šťastia!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. pôsobíš veľmi milo a príjemne :) ako ďalšie video by som uvítala tvoju zbierku rúžov (myslím, že tie sú pre tvoje líčenie typické) alebo nejaký everyday makeup tutorial :) btw. tvoj blog sa skvele číta :) Katka

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Si super Becca :)
    Video bolo fajn,si prirodzená, milá a určite časom prídeš na svoj štýl pri robení tých ďalších.
    Čo sa vylepšení týka, skús byť možno nabudúce bližšie ku kamere, ukáž na kameru produkty ktoré si si aplikovala na ruku (make-up,púder, atď.).
    Veci ako gestikulácia či prízvuk by som vôbec neriešila. Ako Košičanka mám prízvuk taktiež a nevidím dôvod ho skrývať, je to súčasťou teba a toho odkiaľ si, takže what´s the point ?
    Držím ti palce Becca a teším sa na ďalšie videové pokusy:)
    Btw, aké sérum, ktoré spomínaš vo videu používaš na rast mihalníc ?

    Bibiána

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práve som videla video v ktorom slečna hovorí že ricínový olej treba zmiešať s kokosovým olejom a s vitamínom E z kapsuly keďže samotný ricínový olej je dosť hustý, a že po 2 týždňoch môžeme zbadať viditeľnú zmenu :) (možno aj toto Ti pomôže,ja som to ešte neskúsila)

      Odstrániť
  12. Mně se video velmi líbí... a ten klobouk ti neskutečně sluší !!! Chtěla jsem se zeptat, jaký podlak a nadlak používáš. Děkuju :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tak já musím říct, že tvůj blog jsem vždycky nějak přehlížela, až poslední dobou jsem sem občas zabloudila. Teď už chodím pravidelně, ale tím videem jsi mě dostala úplně. Jsi hrozně milá a sympatická!:) srší z tebe krásná pozitivní energie. Tak jen tak dál! Hezký den, Míša:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Jsi krásná na videu a celkově se ti video moc povedlo :) Jsi velmi sympatická a máš hezký hlas :)
    Produkty se mi líbí, moc se mi líbila řasenka od Lancome a přemýšlím nad makeupem od L'oreal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Jé, to video je úplně super, myslím že ti to jde moc dobře. Podle mě ti půjdou i vlogy a jinak bych ráda viděla třeba OOTD, nebo lookbook :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  16. super videjko Bekina! A popravde podľa mňa prízvuk až tak nepočuť. Bolo aj horšie:D
    mne minule mamina povedala, že mám už česko, maďarsko, východniarsky prízvuk- už mi treba dať iba tri facky cez pusu:D

    a videá ti začnem natáčať vo veľkom- lebo ja vždy tvrdím- video to je biznis!:D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. sledujem tvoj blok už tiež dlhšie a teda dve veci mi trošičku kazili dojem, a to priznávam trochu prízvuk, ale nič v zlom, to asi preto že som zo západu Slovenska :D a potom teda vec, kvôli ktorej som nedopozerala video boli tie vlasy ako si si ich stále naprávala, bolo to veľmi rušivé :D ale inak vpohode, určite vychytáš všetky muchy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Becca skvelé, teším sa na ďalšie videá :) Čítam tu, že sa trochu rieši prízvuk, jasné, aj ja som počula, ale určite to nie je prekážka ani nič podobné . A prosím, prosím, odkiaľ máš klobúk? Nutne taký potrebujem ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. téda, ty jsi sympatická, Becca:)) Ne že by jsi z fotek nebyla, ale čekala jsem hlas malé holčičky a ty jsi energická a horzně ti to sluší:)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Juu.. Až dnes som prvykrat na tvojom blogu a mám vážne radosť :) si vážne skvelá, nielen čo sa tyka videa, ale celkovo tvoje prispevky <3 určite v tom pokračuj. Prízvuk mi absolútne nevadí, veď to je úplne normálne, gestá sú dobré a i produkty vyzerajú zaujímavo.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Na videu působíš moc mile, sluší ti to :) A na to, že je to první video, tak bych řekla, že se ani moc neopakuješ a není to nijak rozpačité, gestikulace mi nevadí, je to přirozené :) Těším se na další!

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Strašně milá, hrozně dobře se posloucháš! prosím pokračuj:))

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Ďakujem vám krásne za komentáre! :) Toľko pozitívnych a dokonca pozitívnych anonymov som nečakala. Mám veľkú radosť a už som si objednala kameru, s ktorou bude kvalita videa lepšia :). Naozaj ďakujem, aj za poznámky, už viem na čo sa mám do budúcna viac sústrediť a vďaka kladným názorom ma bude točenie ďalšieho videa hneď baviť ešte viac a budem sa ho snažiť natočiť čo najskôr :).

    OdpovedaťOdstrániť
  24. waaa to je super!! :) určite v tom pokračuj <3

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Ten minerální pudr od Lor je úplně skvělý!!! Ale jen v tom balení, jak býval. Ten nový je o ničem :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Je to veľmi milé ako začínaš :-) držím ti palce! Inak ako ďalšie video by ma potešilo tvoje každodenné líčenie.
    (Lenka)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. jeej parádne video, zlatá si tam bola určite by som nejaké prijala aj častejšie :) mne sa páči keď je to také prirodzené, ciže ti nemám ani čo vytknúť.. si pekná, sebavedomá a milá baba..ale predsa lednu otázku mám čo by ma dosť zaujímala, aké sérum na rast mihalníc si používala? už som to zvažovala ale neviem akú značku zvoliť, ďakujem :) Zuzka

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook