WITH(OUT) CASE

18.7.14

10 done 2
Mám veľmi rada prudko osobné veci. Knižky, ktoré dostávam do daru musia mať venovanie, rovnako ako všetko, čo darujem ja. Nejaký kus originality a jedinečnosti, aby bolo jasné, že daná vec patrí jednej výnimočnej osobe. Kedysi dávno som si vyrobila vlastný kožený obal na zrkadlovku, iPod aj notebook. Ten na zrkadlovku používam dodnes, obal na notebook som prednedávnom vymenila za čiernobielu verziu s bledomodrým zipsom od CASEABLE.

Nad tým, čo si na obal dám som až tak dlho nepremýšľala. Samozrejme, že niečo, čo ma bude vystihovať, takže jednoduchá ,,nasty" fotka s provokatívnym nápisom a logom blogu bola jasná voľba. Viem, že pre niektorých z vás je to ťažký kaliber, ale kým sa nenarodil môj malý brat Sebastian, mala som samú seba aj na tapete mobilu. To som proste ja. Na druhú stranu som dala fotku svojho tetovania. Celé to spolu pekne ladí, ako farebne, tak aj významovo. Nepredpokladám teda, že tento obal uvidí naživo nejaké väčšie publikum, ale v prípade, že áno, môže to byť zaujímavý začiatok rozhovoru. Keď sa tak stane, dám vám vedieť :D.

Chcela som fotky s týmto obalom nafotiť zaujímavo a inak, preto mi napadla myšlienka ,,BEZ OBALU", a teda bez oblečenia, ktoré nemám ani na hlavnom obrázku casu. Zároveň som však zakrytá samotným obalom na notebook :).

EŠTE STÁLE SI BEZ OBALU?

Caseable ponúka možnosť vyrobiť si obal na notebooky, smartfóny, tablety aj čítačky, takže ak sa vám nápad s vytvorením personal casu páči, odporúčam vám objednať si jeden do konca mesiaca (do 31.7.2014), pretože máte pri nákupe nad 20 eur zľavový kupón na 10 eur! Stačí zadať kód styleofbecca. Tak už viete, čo si dáte na obal vy?

4 done ps
16 done
photos by Martin

You Might Also Like

15 komentárov

  1. No tak to je úžasný. Jen tak dál. :)
    Přeji super den.
    EJNET

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fúha, máš pravdu, na mňa je toto ťažký kaliber. Netušila som, že si až taký veľký narcis :D Avšak 100 ľudí, 100 chutí, a keď si to ty tak chcela, tak je to fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. šlapky musia byť...nosím aj ja doma, tie isté, ale čierne:D mamkine prezúvky:)

    mne sa páči ten obal na časáky.pekne to vyzerá takto spolu

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tvůj obal je super, klidně bych si ho i koupila, vidět ho v obchodě :D Ale člověk, co mívá svoji fotku na tapetě mobilu, už musí být extrémní narcis. To mi prostě hlava nebere. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ..ten obal je perfektní (minimálně teda to, co je na něm ^_^), neuvažuješ o vlastní kolekci? =D

    PS: Jen těch birkenstock shoes už začíná být všude moc =/, a píšeš bez obalu, takže ani na nohou je nakonec nebylo třeba, no ne? =P

    http://onthatleaf.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ak sa ti to páči v pohode, ale na ten obal minimálne bez okuliarov - tak si okrem pŕs, zakrývaš aj oči, ako by si sa hanbila a ja by som sa odfotila takto asi s inou postavou, ale to je len môj názor, neviem, či sa mi to páči, alebo nie :/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Za mě teda palec nahoru, mně se to moc líbí a na tom obalu to vůbec nevypadá vůlgarně (což je to hlavní), naopak, je to originální, v uměleckém duchu a osobní. A nemyslím si, že bychom pořád měli jako bubáci a shazovat nebo pomlouvat lidi, kteří dokáží pochválit sami sebe, nebo kteří prostě a jednoduše znají svou hodnotu a mají rádi sami sebe, což je podle mě tvůj příběh a rozhodně nepřekračuješ žádné meze únosnosti :)
    http://www.lucieswlife.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. pre mňa je to príliš veľký zásah do intimity :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Podla mna to je super, a dokonca ani vlastna foto na mobile nie je podla mna prehnane :D ja som tiez velky narcis takze mam pochopenie ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Joj, silne kafe, ale paci sa mi to. Fandim odvahe a vysledok je velmi profi. Viac sa mi pacia naked fotky s puzdrom ako tvoja fotka na samotnom puzdre, myslim, ze si si mohla vybrat daku lichotivejsiu. Bodaj by som aj ja bola spokojna sama so sebou ako ty!Pracujem na tom.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tak to je mega! hrozně super a proč jako ne? :D kámoška měla sebe na tapetě v ntb a tehdy mi to přišlo trochu wtf, ale tohle není jen fotka. to je prostě umění, protože ty jsi umělec, tak proč jako ne? mě se to vážně líbí :) a líbí se mi i tvoje tetování a vůbec. je to boží :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. cim dalej tym viac mi je sympaticka tvoja osobnost

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook