SWIMWEAR 2014

26.7.14

13 done
Včera ráno som prišla do Prahy a hneď ako sa Foly zobudila, začali sme pri kávičke s prezeraním last minute dovolenkových pobytov. Našli sme ich pár, ktoré vyhovovali našim kritériám a tak sme sa vybrali do cestovnej kancelárie dovolenku kúpiť. Ale viete ako to býva, naše zájazdy síce boli voľné, ale letenky už nie, takže sme museli zvoliť inú alternatívu. Našťastie, naozaj skvelú! V pondelok v skorých ranných hodinách letíme do Bulharska na Slnečné pobrežie na celých 12 dní! Máme all inclusive a už sa veľmi tešíme. Ja som v Bulharsku nikdy nebola a ako krajina ma ani nikdy nelákala, ale teším sa, že objavím niečo nové a navyše vo výbornej spoločnosti tej najlepšej (nielen) dovolenkovej parťáčky. 

Celý predchádzajúci mesiac som poctivo nakupovala plavky a neviem sa dočkať, ako ich všetky využijem. Natešená z noviniek som vám včera nafotila tento ,,plavkový špeciál", ku ktorému ma inšpirovala krásna Košičanka Lenka. Niektoré plavky sú nové, iné mám z predchádzajúcich sezón, všetky som však pekne doladila a predstavovala si, ako v týchto kombináciách odchádzam na pláž. Celkom mi to pomohlo pri balení, ale aj tak mám v izbe momentálne hrozný neporiadok. Nevadí, do pondelka zmizne aj s kufrom na Slnečné pobrežie :D. Ktorá kombinácia či plavky sa vám páčia najviac? 

A aké plavky budú in v roku 2018? Mrknite na výber tých naj na PlavkyDvoudilne.cz.


bikini - Timo / denim shorts - second hand / hat - H&M / sandals - Mel / sunglasses - Ray Ban Clubmaster / beach bag - Calzedonia / 

3 done
bikini - Lindex / cap - Ebay / sandals - Deichmann / sunglasses - Gate + DIY / watch - Michael Kors

21 done
bikini - Tezenis / hat - H&M / sunglasses, watch - Michael Kors / denim backpack - C&A / sandals - Papillio + DIY

24 done
bikini - Calzedonia / snapback cap - H&M kids / sandals - Mel / denim backpack - C&A / sunglasses - Ray Ban Clubmaster

7 done
bikini top - Lindex / bikini bottom - Calzedonia / snapback cap - Mr. Gugu & Miss Go / sunglasses - Ray Ban Aviator / tee - vintage / beach bag - Calzedonia

28 done
swimsuit - H&M / hat - unknown / leather sandals - Papillio + DIY / beach bag - Calzedonia

18 done
bikini top - Atmosphere / bikini bottom - Calzedonia / snapback cap - Mr. Gugu & Miss Go / sandals - Mel / sunglasses - Ebay

26 done
bikini - Calzedonia / cap - Ebay / sunglasses - H&M / mesh tee - vintage / sandals - Deichmann

photos by me

You Might Also Like

30 komentárov

  1. Páni!! Všechny plavky jsou skvělé!!!
    Do bulharska jsem letos letěla taky :-) a moc se mi tam líbilo ... šťastnou cestu a ať se ti tam líbí

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wooow, to tam beries tolko kombinacii? a 5 beach tasiek? no budu vam kufre praska vo svikoch :-D ale skvele vecicky, mne sa pacia tie pestre bikiny z Lindexu.
    Tak si to uzite, pekne si oddychnite, aj ked som dufala, ze vyrazite do mojho milovaneho Grecka. ale mozno svojimi postami zmenis moj nazor na Bulharsko - dovolenku v socializme :-D
    enjoy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Beriem si tam všetky tieto plavky, mám rada, keď môžem kombinovať a mám na výber. Ideme tam až na 12 dní a to je dosť :D. A navyše, máme v pláne fotiť na blogy, takže aspoň mám výhovorku, ale ja som mala vždy veľa plaviek, akurát, že teraz je to ešte viac :D.

      Ja som na Bulharsko tiež mala taký názor, ale nikdy som tam nebola, takže zas nemôžem súdiť a kamaráti, čo tam boli si ho len chvália.

      Odstrániť
  3. koukám že máš nejnovější vydání Elle. jaká je? Tvůj názor bych si rád přečetl...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo, ja si Elle už kupujem veľmi výnimočne, toto vydanie si kúpila spolubývajúca a som rada, že sa mi dostalo do rúk, keď sa o ňom už toľko hovorí. Len ja by som si určite vybrala titulku, kde sú obaja. Zatiaľ som ho len prelistovala, takže na články ti názor nepoviem, ale čo sa Dary a Patrika týka, áno. Viem, že mnohým ľuďom ide D. (a aj P.) na nervy a nevedia ich vystáť. Lenže Dara dokáže predať. Seba a všetko do čoho sa zapojí. Má názor, vyžarovanie a vlastný štýl, ktorý možno nie je vždy úplne podľa môjho gusta, páči sa mi jej individualita a odvaha prísť na našu scénu s niečím novým. Nebojí sa, ide si svojou cestou. A keď sa to niekomu nepáči, nevadí, aj negatívna reklama je reklama. Hovorí sa o nej, či už pozitívne alebo negatívne, ale hovorí. Sledujem ju na FB a páči sa mi, čo píše, že sa fanúšikom venuje a je osobná. Jej hudbu fakt nemusím, ale ako človek je mi sympatická, práve kvôli tej ľudskosti, ktorá z nej ide.

      Aby som sa vyjadrila konkrétne k tomuto číslu. Titulka sa mi nepáči. Určite nie na Elle. Práve sa na ňu pozerám a mám pocit, že mám pred sebou číslo nejakého pubertiackeho časopisu, Rytmus v kožuchu v kombinácii s tými farbami...za mňa nie, ako som už povedala, kúpila by som si číslo s titulkou, kde sú obaja, ale to preto, že sú mi sympatickí, inak sa mi najviac páči titulka z 3x Dara.

      No a photostory v osade. Nápad podľa mňa vážne super, je to zaujímavé, originálne, je to niečo, čo nikto predtým neurobil a nakoniec, či chceme alebo nie, takéto osady sú dnes súčasťou oboch našich krajín. Je to surové, nápadné a za nápad, ktorý ako som čítala, bol Patrikov, dávam palec hore. Prevedenie sa mi až tak nepáči, teda nie všetky foto. Styling má D. dobrý, kožuchy ja môžem, ale P. to je podľa mňa zlé, hoci je mi jasné, že asi chceli outfity dopasovať do prostredia.

      Tak, to je všetko, čo zatiaľ môžem povedať, idem si ešte polistovať a niečo prečítať :).

      Odstrániť
  4. v Bulharsku ti bude určite super, tohto roku idem už 4 krát a stále je tam skvelo :) plavky máš krásne, hlavne tie modré s volánikmi sa mi páčia :) užívaj dovolenku ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je nádhera! Já nejsem schopná to takhle nasládat, ale koukám, že ty jsi mistr! :O

    OdpovedaťOdstrániť
  6. takéto články su naj mne sa najviac páčia tie poslendé a tretie z dola :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hned první kombinace je úžasná. Červená je prostě tvoje barva! Užijte si dovolenou:)
    www.lucieswlife.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tiež som bola minulý rok na Slnečnom pobreží a bolo tam super! :) do akého hotelu idete?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. uau tak toto je dokonale ^^ nevedela by som si vybrat :)) ja zhanam take so sortkovym spodkom, ale nikde take nemaju :(( tesim sa na plazove outfitiky, dufam, ze budu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. skvelý článok! veľmi sa mi páči, ako si to všetko vyfotila a máš toľko úžasných plaviek! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jeeej, možno som ťa inšpirovala, ale uplne si ma dala dole:DD krasne fotky a plavky!:) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Všechno je povedené! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. super kombinácie :)

    www.beautiful-savage.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Choďte určite, my sme túto pecku veľmi výhodne mali! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ani ja si neviem vybrat, mam rada taketo clanky, vela inspiracie naraz :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. určitě bych to neodsuzovala předem jenom proto, že je to bulharsko...já v bulharsku strávila krásnou dovolenou (jen bych se ted v sezoně bála přeplněných pláží, ale záleží, kde budete)....pěkně si to užijte=)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. jezus, men sa plavky velmi tazko kupuju, ziadne ziadne sa mi nikdy nepacia, bud mi vadi farba alebo mi vadi nieco na vrchu plaviek alebo na spodku, preto mam iba jedny plavky ktore som si kupovala ako celok, a potom par topov a bikin ktore som si kupovala samostatne, ktore ladim tak cirkusantsky, frajerovi sa to strasne nepaci ale kazdopadne je to krativnejsie plazove obliekanie :)
    ten biely bikini spodok mas skoro taky isty z tezenisu a z calznieedo, ako sa ti stalo:D.
    bloggerska vanitas vanitatum?
    alica

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie nie, to bolo tak, že som si pred dvoma rokmi zabudla doma v Košiciach pred dovolenkou do Grécka biely spodok z Tezenisu, tak som si na poslednú chvíľu kúpila rýchlo jeden biely z Calzedonie, nech mám k podprsenke :D. Preto sú skoro rovnaké.

      Odstrániť
    2. haha, no vidis, este ze sa tie obchody navzajom tak kopcia

      Odstrániť
  18. kráásne fotky ty šikovník jeden!:) a na pláži budeme mať normálne predvádzacie mólo deň čo deň:D

    OdpovedaťOdstrániť
  19. omg toľko plaviek, ja som minulý rok bola v Chorvátsku a mala som tam také tie moje "záhradné"
    čierny spodok (hádam aj 6-7 ročný) a druhý tiež čierny a k tomu asi tri vršky - všetky podšité trojuholníčky, lebo nič iné si kvôli mojej veľkosti (kdeničtunič) nemôžem dať :o) no vyzerala som ako tínedžerka (v hornom obvode), ALE vôbec mi to nevadilo užila som si tam krásnu dovolenku :o)
    tento rok som aj ja plánovala dovolenku - tiež BLG ale žiaľ, chcela som ísť sama a keď mi vyrátali cenu tak za to by som aj do Egypta resp. Tunisu mohla :o(
    Ináč ELLE mám aj ja tú, kde sú obaja a netvrdím, že absolútne zlá, ale zas nejaká pecka to tiež nie je. Ale mám z nej pekný lak a šatku (trebárs aj na plavky)
    Užívajte dovolenku.
    Ľubi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak určite radšej do Bulharska ako do Egypta alebo Tunisu.

      Odstrániť
    2. ja mám 3-ky prsia a nosím iba trojuholníkové bikini - iné sa mi na mne jednoducho nepáčia - a sú aj najpraktickejšie (podľa mňa)... ale 5-6 mi na 12 dní stačí :-))

      Odstrániť
  20. Všetky veci sú krásne :)

    http://lifebyteenboy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Krásna inšpirácia! S veľa kúskami si sa mi trafila do vkusu :) Inak mne sa v Bulharsku páčilo, tiež som bola na Slnečnom a možno pôjdem znova aj tento rok.. V akom hoteli presne si? :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook