Cosmetic random V.

2.7.14

12 done
Po nejakom čase sa mi nahromadili kozmetické novinky, o ktorých vám teraz napíšem viac, aby ste vedeli, čo sa oplatí vyskúšať a čo vám spestrí leto. Mne leto spestrí aj Maybelline New York, pretože s touto značkou idem tento rok na festival Pohoda (10.-12.7.)! Budem tam spolu s Luckou z Get the Louk robiť Fashion Police, teda vyberať štýlovo oblečené baby, ktoré potom získajú 50% zľavu do DM drogerie a darčeky Maybelline. Veľmi sa teším, toto bude môj prvý festival vôbec a budem rada, keď sa stretnem s niektorými z vás. Takže, kto ide na Pohodu? :)

Hydratačný krém Vichy Aqualia Thermal je na moju zmiešanú suchú pleť ako pohladenie. Pleť hydratuje rovnomerne a celý deň, pri pravidelnom používaní sa u mňa zmiernil výskyt suchých miest, čo už dlho žiadny krém nedokázal, takže za mňa jeden z najlepších produktov za posledný čas. Preto uvažujem, že by som si kúpila aj sérum, pre ešte lepší účinok.

3 done
Keď som uvidela, ako Foly za 2-3 mesiace používania séra Realash narástli riasy, objednala som si ho aj ja. Som zvedavá na výsledky, aplikujem si ho ako linku každý večer pred spaním.

2 done
Ako milovník manga som neodolala sprchovému gélu Dermacol, ktorý vonia prenádherne, naozaj ako sladké mango! Aj by som ho zjedla...Výborné sú aj vône belgická čokoláda a jahoda+rebarbora. Keď sa po sprche natriem kokosovým olejom, je zo mňa jeden karibský voňavý sen :D.

11 done
Mám v pláne spotrebovať všetky svoje telové mlieka a definitívne prejsť iba na tento bio kokosový olej. Alebo kokosový zázrak. Už som si musela v DM drogerie kúpiť veľké 200 ml balenie, pretože ho používam aj na varenie a celkom rýchlo sa mi spotrebuje. Väčšie balenie je aj cenovo výhodnejšie.

1 collage
Ako ste si mohli všimnúť, mám znova ombré. Použila som farby od L´Oréal - Wild Ombrés, pretože u nich mám stopercentnú istotu, že mi vlasy naozaj pekne zosvetlia. Musela som tentoraz použiť 2 farby s odstupom 2 týždňov, keďže som mala dosť tmavé vlasy. 

16 done
Ako maniakovi na rúže mi do mojej zbierky pribudol coralový rúž prírodnej kozmetiky Yves Rocher. Je to odtieň Tangerine, pigmentácia je stredná, skôr by som ho označila za jemný, záleží vždy od toho, koľko vrstiev si nanesiem. Príjemná letná záležitosť aj vďaka vôni a hydratačným účinkom vďaka mastným kyselinám omega 6 a 9.

4 done
5 done
Garnier spojil BB cream s formulou Pure Active, takže teraz má už aj liečivé účinky, bojuje proti akné, čiernym bodkám, nadmernému lesku a nedokonalostiam pleti. Plus má antibakteriálne účinky. Pekne sa rozotiera a vstrebáva, dokonca aj dobre kryje (tak prirodzene stredne). Jediné, čo mi zatiaľ nesedí je odtieň, ktorý je síce Light, ale na mňa stále tmavý, takže si ho miešam s druhým BB krémom alebo hydratačným krémom. Ale keď sa opálim, budem ho využívať samostatne.

2 collage
Moje kruhy a vačky pod očami sú kapitola sama o sebe, preto som rada, že som mohla vyskúšať Vichy Idéaliu očnú. Má silikónový aplikátor, vďaka ktorému netreba krém vklepávať pod oči prstami, ale ja sa priznám, že na záver stále použijem aj prsty, asi je to už (zlo)zvyk. Nemá veľmi krycie účinky, ale obsahuje pigmenty, ktoré krásne odrážajú svetlo a tak je očné okolie rozjasnené. Okrem toho vyplňuje vrásky, ktoré sú pri pravidelnom používaní jemnejšie a aj tmavé kruhy sú svetlejšie. 

7 done
Moje najobľúbenejšie laky na nechty sú Rimmel a kolekcia Rita Ora má super pastelové odtiene! Dostal ma hlavne bledomodrý, na nechtov vyzerá  prekrásne, nehovoriac o tom, že tieto laky rýchlo schnú a dlho vydržia.

15 done
Svieži broskyňový sprchový gél s peelingom Yves Rocher vonia nádherne a toto leto bude patriť aj jemu! Obsahuje ovocné zrniečka a väčšina inrediecií je prírodných. V zime si kúpim vanilkovú verziu, ale na horúce dni sa viac hodí táto :).

photos by me

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Koľko stáli tie laky? :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. z toho krému na oči jsem úplně nadšená. nevěřila bych tomu, ale jemné vrásečky mi opravdu celkem výrazně vyhladil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ooo výborne, vidíme sa na Pohode!! Mohla by si inak urobiť nejaký špeciál, alebo aspoň poradiť čo si tam berieš. Nejaký taký rýchly guideline pre nás ostatné :) Dosť by to pomohlo.
    Btw. kokosový olej a realash si asi zadovážim aj ja.Naozaj samé dobré ohlasy na to sú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som aj urobila taký post, ale sama neviem, čo si mám brať, keďže idem na festival prvýkrát v živote :D. A bohužiaľ mám teraz hrozne nabitý program a nestíhala by som ho pripraviť, takže možno po Pohode alebo nabudúce :).

      Odstrániť
  4. Realash je velice super! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. denní hydratační Vichy krém je pro mě taky zázrak :) a Rimmelky Rita Ora jsou super, už mám snad všechny :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten kokosový olej už mě strašně dlouho láká

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Můžu se zeptat, co je to za makeup ten na pravé straně tvé ruky? Děkuji

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to Missha Perfect Cover http://www.styleofbecca.com/2012/07/missha-perfect-cover.html

      Odstrániť
  8. Super článok! Naozaj :) Kokosový olej testujem aj ja a podarilo sa mi zohnať 400ml v zľave za 5€ a nejaké drobné!!! A čo si vziať na festival? Platí pravidlo: čím míň, tím líp :D Mám to odskúšané. Chcela som byť ,,vždypripravená'' a ,,vždypekná'' ale skutočne je to k ničomu :D Vždy sa nájde čosi,čo ťa prekvapí, a to je ono! :) Dúfam,že si užiješ, ako sa patrí a festivaly sa ti dostanú pod kožu tak,ako mne! :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. presne ten kokosovy olej mozem len chvalit...je uplne skvely, jemna vona a koza je po nom ako bejby ach

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj, s akym hydratacnym kremom si miesas ten BB krem?? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak sa dobre pamätám, tak som ho vtedy miešala práve s Vichy :).

      Odstrániť

Find me on Facebook