VICHY BLOGGER SATURDAY

8.6.14

13 done
Prednedávnom sa konala ďalšia skvelá akcia v sídle L´Oréal - 1. blogerské stretnutie Vichy. Ja prinášam fotky a článok zo všetkých zúčastnených asi ako posledná, ale nevadí, veď niekto by to miesto aj tak musel obsadiť a tentoraz som to ja. Predstavená nám bola značka Vichy komplexne a detailne sme sa venovali 3 novinkám. Konkrétne hydratačnej rade Aqualia Thermal, očnému krému Idealia a ochrannému spreju na leto Capital Soleil. Dni ako táto sobota mám veľmi rada, bolo skvele a rada som videla dievčatá a blogerské kolegyne, s ktorými sme super pokecali.

1 done
6 done
Rada Aqualia Thermal obsahuje sérum a 2 krémy, jeden ľahší pre normálnu a zmiešanú pleť, ktorý sme dostali aj na testovanie a jeden hutnejší pre suchú pleť. Výnimočné na tejto rade je to, že hydratuje pleť rovnomerne, čiže sa postará sa o rovnomerné rozmiestenie vody na vašej tvári až po dobu 48 hodín. Tých 48 hodín som doteraz neskúšala, iba 24 hodín. Odkedy ho mám, používam ho denne a moja pleť je skutočne hydratovaná, suché miesta, s ktorými mám problm sú redukované a postupne miznú. 

9 done
V L´Oréali je vždy, naozaj vždy dokonalý catering, jeden z najlepších, ak nie rovno najlepší, s akým som sa na eventoch stretla. Takže je tu trochu viac foodie fotiek, ale zas netvárme sa, že vás to nezaujíma :D. Lebo ja viem,že áno! Niekedy, keď je mi smutno, myslím na to úžasné tiramisu v mini pohárikoch.

4 done
Očný krém z rady Idealia je produkt, o ktorý som sa zaujímala najviac, keďže moje kruhy pod očami sú problém, ktorý riešim neustále. Má krásnu svetloružovú farbu a silikónový aplikátor. Vyhladzuje jemné očné vrásky, redukuje tmavé kruhy a prejasňuje očné okolie. Ja si ho pod oči v klepkávam prstami, pretože tak mi to vyhovuje najviac a tiež ho používam každý deň, takže som zvedavá na výsledky pravidelného používania. Doteraz najviac vidím vyhladenie vrások :).

12 done
16 done
Spoločná fotka je už akousi tradíciou :).

11 done
17 done
S Foly sme mali skvelý deň!

19 done
Letnou novinkou je opaľovací sprej Capital Soleil. Vybrať si môžete verziu so SPF30 alebo SPF50. Neobsahuje alkohol ani ethanol, výborne sa nanáša, pretože vďaka spreju ho nanesiete všade rovnomerne a skvele sa vstrebáva. Navyše božsky vonia! Pre deti je tu zas zábavná oranžová pena, ktorá je vodeodolná a s faktorom SPF50. Tá vonia tiež dokonale, ale až tak, že by som ju najradšej zjedla :D.

10 done
3 done
O všetkých týchto novinkách pre vás pripravím špeciálny kozmetický článok, kde vám o nich napíšem podrobnejšie už tento mesiac.

photos by me and Foly

You Might Also Like

13 komentárov

  1. já prostě musím obdivovat to jídlo!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné fotky :) A řekla bych, že máš ze všech nejlepší otfit! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. akce byla vážně skvělá, a na fotky jídla se vždy koukám nejraději :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Vichy ma naposledy zaujala rada Liftactive, hlavne očný krém, keďže už postupne začínam badať jemné vrásky, ale Aqualia tiež vyzerá dobre, teším sa na recenzie :) Bol to určite skvelý deň, tieto stretká majú veľa do seba :) Missy
    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mnaaaam to jedlo <3 ja sa vobec netvarim ze ma to nezaujima, mna to uplne okato zaujima najviac :DD
    Som zvedava na tvoje skusenosti s Idealiou. Sama som skusila krem aj BB-cko. Ocny sice nie, ale moj aktualny z Clinique sa aj tak asi neda beatnut..:P
    Krasny den!
    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Prosím, kde odkud máš ten úžasný náhrdelník? :)) Díky, B.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z Ebay alebo Aliexpress, už si presne nepamätám :).

      Odstrániť
  7. To musela být vážně super akce!! A ten náhrdelník:O tak velký:O je úžasný!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook