Intimissimi, Calzedonia, Tezenis F/W 2014

29.6.14

17 done
V jeden extrémne horúci deň sme sa s Majou vybrali pozrieť si kolekciu Intimissimi, Calzedonia a Tezenis na jeseň a zimu 2014. Vždy sa teším, čo nové prinesú tieto značky, pretože ulietavam hlavne na nákupe podprseniek, ktoré musia vyhovovať mojím kritériám. Najradšej teda mám, keď nemám podprsenku vôbec, ale odkedy som vylúčila väčšinu push-upiek, zistila som, že je niekedy ťažké nájsť pekný kus bez akejkoľvek výstuže. Moja najobľúbenejšia podprsenka (a často sa ma na ňu pýtate) je práve z Tezenis, a tento rok ma svojou kolekciou opäť nesklamal. Okrem basic ,,trojuholníkov" a pásov sú v ponuke aj modely s čipkou, zamatom či saténom, farebne pohybujúce sa na škále čierna, sivá, krémová, ale aj červená. Okrem spodného prádla ma dostalo oblečenie na doma, sivé teplákové mikiny a nohavice s kvietkami, to je must-have pre môj domáci dresscode. Takže ja som si už vybrala a teším sa, keď si tieto kúsky kúpim, pretože okrem toho, že sú veľmi pekné a zaujímavé, tak sú zároveň nositeľné a cenovo prístupné. 

Nádherné, luxusné a prepracované modely má Intimissimi. Jemná čierna čipka vyniká na veľmi netradičných strihoch. Osobne by som si dala kúsky z tejto kolekcie pod šaty, ktoré majú byť skôr (či neskôr) vyzlečené :).

Calzedonia ponúka už tradične veľký výber siloniek, pančušiek a legín. Čo sa týka tohto sortimentu, nie som naň odborník, pretože väčšinou nosím iba obyčajné čierne silonky, ale pokiaľ máte radi vzory, tak si určite vyberiete a spestríte svoj jesenný šatník. Koženkové a aj flitrované legíny majú využitie do vysokých čižiem v kombinácii s dlhým pleteným svetrom. Kombinácia, ktorá v najväčších zimách nikdy nesklame a siahame po nej asi všetky :).

Po akom type podprseniek najčastejšie siahate vy?


1 collage
19 done
14 done
22 done
7 done
3 collage
2 collage
13 done
6 done
11 done
20 done
photos by me and Maja

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Tie čipkované kúsky vyzerajú úžasne! U mňa vedie už dlhé roky značka Skinny, ktorá ako jedna z mála robí bezkosticové modely :)
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ani jeden z těch obchodů nemá podprsenky pro lidi co mají prsa...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. moja rec, ja si tam podprsenku nekupim :-( este tak v intimmi tie basic modely...Tezenis cele zle

      Odstrániť
    2. Pridávam sa. Vyskúšala som akože C-čko podprsenku, trčala mi z nich polovica prsníkov. D-čko samozrejme nemali. Vo vedľajšom obchode mi už stačilo aj C-čko.

      Odstrániť
  3. krásné kousky a fotky! já si vystačím s uplně basic podprsenkami i když nedávno jsme si koupila dvě krásné z kolekce Rosie HW pro Mark&Spencer, ale stále toužím po nějakém skvostu od AP :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tvoj najlepsi clanok pre mna

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som sa vrátila ku starej klasike. Žiadne výstuže, push- up. Iba také, ktoré kopírujú tvar pŕs.
    Aj keď najradšej bez(ale nie vždy sa dá). :)

    lifeloveZAZA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To ramínko plný černých průsvitných věcí <3 :D Akorát je hloupý, že když nemáš ty tři velikosti, kterou konfekční obchody považujou za univerzální, tak máš třeba právě v Tezenisu smůlu.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. keby sa dalo vykúpim celé intimko!!! táto čierne deluxe edícia je fakt super

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook