HEY MAMA

22.6.14

12 done
S Folinou si dávame raz za čas spoločné shooty a keďže sme z dôvodu mojej neprítomnosti v Prahe tento rok vynechali klasickú Valentínsku edíciu (škoda, veru), tak tu máme tieto funky neon fotky! Berte ich samozrejme ako srandu a zábavu, hneď ako sme uvideli tieto podprsenky a ladiace kabelky, vedeli sme, že budú použité čisto pre tieto účely. Určite by sme sa takto medzi ľudí do mesta nevybrali. Po prvé, chýba nám odvaha, po druhé, máme rozum a po tretie, ja nemám ešte úplne vymakané brucho tak, ako by som chcela. Ale na pláž alebo v nejakom dovolenkovom rezorte by som sa týmto outfitom vôbec nebránila :D.

Dnešný článok sa však chcem venovať naším mamám. Chcela som túto tému vytiahnuť už dlhšie, ale teraz je na to tá správna príležitosť. Blogovanie ovplyvňuje všetkých okolo blogera. Či už kamarátov alebo rodinu. Našich najbližších nútime fotiť naše outfity a pýtame sa na ich názory. Špeciálnu funkciu má mama blogerky. A aj jej názor má pre nás inú (väčšiu) hodnotu. Už ako mama je špeciálna sama o sebe, ale ako mama blogerky je fakt dôležitá. A my ako dcéry si to uvedomujeme, preto z lásky naše mamy obdarúvame rôznymi darmi, a z ich radosti sa potom tešíme. Tým im dáme najavo našu lásku a priamo tým potvrdíme ich pozíciu. Po rokoch blogovania sú naše mamy dosť zasvätené do tejto sféry (alebo sa tak aspoň cítia) a preto majú potrebu, ba priam považujú za nutnosť nám zdeliť ich názor na naše outfity a články. Niekedy je to super, niekedy ani nie, ale každopádne je to vždy vtipné. 


,,Čauko, len ti volám, že som čítala článok a máš tam pár chýb (konkretizuje), takže si ich oprav :). Vieš, radšej ti to poviem ja ako nejaký anonym. Pááá."

,,Počúvaj moja, už si 2 týždne doma a ešte si nenafotila žiadny outfit, máš ešte čo pridávať na blog?" 
,,Áno mami, mám pripravených niekoľko fotiek z Prahy, nechcem ťa s tým teraz zaťažovať, keď máš kopec roboty s malým." 
,,Ale prosimťa, malého dáme postrážiť Martinovi (starší brat) alebo ho vezmeme zo sebou, ja ťa odfotím, keď budeš chcieť, veď blog musí fičať!"

,,Čo písali na fotky, páčili sa im, pochválil ma niekto?" keď publikujem fotky, ktoré fotila.

,,Ty máš 11 skúšok? Čože? To stíhaš? Som čítala na blogu všetko. Inak šaty super, aj s tou kabelkou, prines ich potom domov, oblečiem si to aj ja."

,,Super vyzeráš na tých fotkách, dobré brucho. Alebo počkaj...si sa vyretušovala?"

,,No už vidím aj ja, že cvičíš, nohy, ruky paráda, aj zadok dobrý, ale na ten ešte cvič, to ti stále hovorím, len takto pekne pokračuj a bude super. A aj v tvári si taká pekná, naozaj, keď si mala tie kilá navyše, to nebolo ono."
,,Mami, ďakujem, ale tú poslednú časť si mohla vynechať :D."

,,Toto si nedávaj, to ťa budú na blogu kritizovať. Keď ti to ja poviem, tak je to pravda."

,,Som videla, že si si kúpila Air Maxy, ako sa v nich chodí, som počula, že skvele, aj farebná kombinácia sa mi páči, pekné si si vybrala. Ja si také tiež chcem kúpiť!"
,,Wow mami, som nevedela, že vieš, čo sú to Air Maxy a už vôbec som si nemyslela, že sa ti budú páčiť."
,,Pch, jasné, že viem, som pozerala na maďaroch program o celebritách a Shakira má tiež tieto tenisky ale zlaté. Takže super, to sú veľmi populárne."

Takto by som mohla pokračovať donekonečna a ešte ďalej. Ľúbime naše mamy, lebo sú vtipné, úprimné a sú nám v mnohom vzorom. Takže ďakujeme, pokračujte, berieme si k srdcu slová, čo poviete, často sa na nich zasmejeme a samozrejme uznáme, že hej, máte pravdu. 

Aké sú vaše mamky? Máte nejaké veselé situácie na zdelenie? Sem s nimi! :)

4 done
14 done
13 done
3 done
16 done
photos by Kika

Outfits: neon bras, white jeans, neon bags - Tally Weijl / denim shorts - DIY / denim shirt - second hand / sneakers - Converse

You Might Also Like

33 komentárov

  1. haha vy ste jake superky :3! a tie komentáre tvojej mamky pobavili :D

    http://child-of-dreams.blogspot.sk/2014/06/nostalgic.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mamka pobavila, smejem sa :D a už som to písala aj na folynom blogu, ale musím zopakovať - naozaj vyzeráte skvelo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. bože to je krásne, ako to tá tvoja mamka všetko zhodnotila :)) fotky sa mi lubia, taketo farbičky možem!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Máte super mamky :D Kto iný by nemal byť úprimný a priamy, keď nie mama! ;) Tento článok ma naozaj pobavil a fotky tiež. Ste super. A k svojej mame len toľko, že je úžasná, pretože má veľa trpezlivosti so mnou, čo sa týka fotenia na blog. :D A tiež si jej názor vážim a beriem k srdcu, je to asi najdôležitejší názor, ako to všetko okolo blogu vníma. :)

    http://vladiesblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. kokooos, to su hlasky :-))) ale ze ake kila navyse si ty mala? Bekina mama, to sa dceram nehovori!:-D
    superske ste

    OdpovedaťOdstrániť
  6. roztomile fotky :-) velmi som sa pobavila na vyrokoch maminy :-) ja niekedy dokonca nechvam citat mamine clanky este pred uverejnenim.. nikdy by som nepovedala, ze tam najde tolko chyb :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super fotky! A také hezky napsaný text :) Je to hrozně hezké jak tě maminka podporuje a pomáhá ti s blogem! .)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. to je super nápad! tie conversky máte teda najkrajšie :3
    tvoja mamka je zlatá a to s tými air maxami ma teda (milo) prekvapilo :D
    http://petrakomarova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ach rebeka, mat ja take brucho... klubuk dolu fakt!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Becca skvelý článok! :D veľmi som sa pobavila, mama je super :D odteraz si asi budem viac všímať fotky, ktoré fotila ona :D a brucho máš super, fakt vidieť, že cvičíš a asi aj zdravo ješ a takm takže môžeš byť hrdá na seba:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tak tohle :D:D uzasnej clanek, jeden z nejlepsich (zase! :D) Tvoji mamku zdravím a neřekla bych, že takhle to má každá blogerka... já jsem sice v téhle sféře teprve začátečník, ale mamku se do toho přesto snažím zasvětit, ale dost marně. Nechápe to, přijde jí to divný, hloupý a akorát-si-budeš-pořád-kupovat-další-a-další-hadry ...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. teda Becca! krásný břicho máš, krásný ! :) jsi vážně inspirace! a tvoje mamka vypadá extra super :))) a ty vaše converse taky žeru, fakt že nemít wishlist až do nebe, tak si je snad taky musím koupit (protože pastelový converse <3)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. WOW! Holky, fotky jsou fakt boží a nemůžu se na ně vynadívat! Je to jak někde z Californie.. :) Oběma vám to neskutečně sekne!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ♥ najlepší článok vôbec a pozdravujem obe maminy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. jeees maminy majú 5 minút slávy. ale sú super, však čo by sme bez nich a ich skvelých rád robili?:D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. :D tak toto je skvělý článek, pobavilo! pozdravuj obě maminy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. B. super fotky, si tam inak top;)

    a aky mas novy mobil?:) vyzera ako dotykovka blackberry

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Toto je aky roztomily clanok :)) Ja som mamu do blogu zasvatila az nedavno pri takej specialnej prilezitosti..volali sme si a vravim ze "Vies, mami, co som ti spominala, ze pisem take ..ehm..recenzie na kozmetiku..tak asi mam ..ehm..clanok v Eve..'
    Tak sa potesila ale nijak inak to neriesi..co zase neviem, ci tomu som rada alebo nie :D

    OdpovedaťOdstrániť
  19. maminy su super, a co povedia musi byt vzdy pravda :)) velmi vam to spolu sekni na tych fotkach, spravne uletene, paci sa mi aj keby ste to mysleli vazne

    OdpovedaťOdstrániť
  20. ty maminy :DDDD pobavilas! :) fotky parádní, sluší vám to holky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Jste skvělý! <3 A koukám, že všechny "blogerský mámy" jsou stejný! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  22. jeejda tie smsky su uplne super <333
    mamina ani ocino moc nečítaju blog :(

    OdpovedaťOdstrániť
  23. perfektní post, úžasné fotky a hlavně Tvoje maminka nemá chybu! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  24. hehe nahodou super outfit!! sa mi to paci!!! a od mamky si po tomto prispevku musela mat asi najviac hovorov od cias blogovania:D

    OdpovedaťOdstrániť
  25. tak tvoja mama je prostě boží :DDD a s Foly jste kočeny

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Jemineeeee tvoja mamka je úplne super haha tak to si normálne žiada dať sem foto aj S maminou :-) joooj super je fakt. Starostlivá a už len Z tých hlasok vidno že je super.. Moja mamina je tiež super aj keď sa takto nevyzna ale sme naj kamosky takže som rada že ju mám :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. ved toto ako keby moja mamka mi hovorila:D Vzdy ked nieco pridam na blog alebo nieco, tak mi bud hned vola, alebo pise:) vidim, ze vsetky mamky zmyslaju rovnako:D Velmi som sa zasmiala:) hlavne s tymi gramatickymi chybami:DD

    OdpovedaťOdstrániť
  28. tvoja mamina najviac, ale to je jasné! :) a fotky... neviem čo dodať <3

    OdpovedaťOdstrániť
  29. hahaha, mamina super!:D a vy tiez vyzerate dobre, vidno ze cvicis becca :)

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Ďakujem vám veľmi za komentáre, super sa ich číta a mám z nich radosť! :) A mamka mi pravdaže volala, že sa strašne smiala, keď to čítala :D.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook