STYLE OF BECCA FOR TAPI TEA VIDEO

26.5.14




Veľmi ste ma potešili pozitívnymi reakciami na predchádzajúci spot, a keďže ste chceli viac videí, vyššie sily to zariadili tak, že teraz tu pre vás mám dlhšie video, ktoré vzniklo v spolupráci s Tapi Tea. Natáčali sme túto sobotu, išla som akurát z fitka, preto mám také ,,pekné" vlasy :D. Som momentálne celkom motivovaná natáčať videá, takže ak máte nejaké návrhy, čo by ste chceli vidieť a podobne, napíšte mi ich do komentárov :).

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Super, můžu říct, že kamera tě miluje. Jsi krásně uvolněná, přirozená a máš kvalitní vyjadřovací schopnosti, ty by ti mohly leckteré youtuberky závidět ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. moc hezké video, je moc příjemné tě vidět " naživo " a odpočinout si na chvíli od fotek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. doufám, že jsi za tu spolupráci dostala tapi tea minimálně na celý život zdarma :D já nevím, jak moc stojí, ale u nás je bubble tea a to teda vyjde na docela hezkou částku, takže jsem si ho momentálně musela, až do prázdnin, úplně zakázat, abych mohla našetřit na nákupy na dovolených :D když ono je to ale tak dobrý!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wow, mas perfektny hlas, si prirodzena, mala by si castejsie robit videa. Miriam

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :) jeeej :) si veľmi videogenická (ekvivalent na fotogenickosť :D). a čo by sme chceli vidieť, hmmm, tak v prvom rade niečo, čo je natočené v tichšom prostredí, lebo ten hluk odvádza pozornosť od toho, čo hovoríš :) a mňa by zaujímalo niečo viac o tvojom živote mimo módneho blogovania, čo robíš keď máš absolútne voľno, čo máš rada, čo naopak nemáš rada :P a rôzne iné stalker-oidné informácie :D

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook