May random

29.5.14

7 done
Je takmer koniec mája a ja som skoro zabudla publikovať random post! Ešteže som to stihla, pretože fotiek je celkom dosť. Moje dni sú teraz hrozne nabité, fakt sa teším, keď som už doma a môžem si pozrieť seriál alebo si prečítať časopis, poprípade učebnicu z Makroekonómie. Tá druhá možnosť ide pochopiteľne ťažšie. Dnes si však s Foly, ktorá bude mať po štátniciach, chystáme užiť koncert LUNO v Converse skúšobni, tak čakajte report + foto! :)


Tento Fossil náramok je v kombinácii s Michael Kors hodinkami a Guess náramkom (uvidíte na konci článku) to, čo mám na zápästí dennodenne. Páči sa mi hlavne jednoduchosť, ale zároveň premyslené detaily, ako kľúčová dierka v strede a malý kľúčik na zapínaní.

1 done
Športová vlna ma zasiahla a tričká Adidas Originals s ňou. Kvietkované, ktoré úplne zbožňujem, mi kúpila mamka v Exisporte a sivé som vymenila na votočvohoz :).

3 done
Ružová je top farbou na jar a leto, tieto lakované mokasínky z H&M sú super, chodí sa v nich ako na obláčiku.

6 done
Dostala som od krstnej tento kožušinový rám na fotky, pretože moja krstná vie, že ja kožušinky ľúbim. Svoju fotku tam mám len pre tento záber, inak tam mám mamku s jej partnerom.

11 done
Nový čiernobiely vankúš z Lavmi, ktorý pekne pasuje do mojej izby a rozšíril moju zbierku vankúšov :).

5 done
Dostala som od Benitky ten krásny náhrdelník s čiernymi pierkami. Najviac sa mi páči s denimovou košeľou a hnedými doplnkami.

2 done
Momentálne moje obľúbené biele šaty z 6ks.

4 done
Môj najnovší DIY výtvor. Náhrdelník a náramok, ktoré som nosila minimálne som pretransformovala do tohto kúsku a myslím, že sa fakt vydaril.

16 done
Ako dobre viete, Eva je môj najobľúbenejší slovenský mesačník a Foly ma veľmi potešila, keď ju minule priniesla domov. Nie je nad chvíle, keď si môžem v pokoji čítať časopis :).

15 done
Hodinky Jean-Michel Basquiat x Komono, o ktorých som minule písala, mi urobili veľkú radosť! Vy si ich môžete zakúpiť napríklad vo Freshlabels.

10 done
Ďalší super duper náhrdelník od Benitky z H&M. Čo je ružové, to chceme!

17 done
Popri cvičení si dopĺňam stravu aj týmito Forever Lite Ultra proteínmi. Niekedy ich použijem ako náhradu jedného jedla denne, väčšinou obeda, poprípade si k nim dám nejaký šalát. Striedam čokoládovú a vanilkovú príchuť. Už si bez nich neviem predstaviť deň, hlavne vtedy, keď cvičím.

8 done
Tieto Guess náramky so Slevomatu (Móda a Styl) sú mojimi každodennými spoločníkmi! Úplne ich zbožňujem a moje okolie tiež. Teraz je na nich kampaň ešte pár dní, tak si vyberte aj vy ten svoj :).

photos by me

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Skvělý random, krásné fotky!
    Ten Fossil náramek je božský a tvůj DIY náhrdelník taktéž. Moc se ti povedl, jsi šikulka :)

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš naprosto úžasný fotky, jak je upravuješ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To jsou nádherné fotky!!! A co fotka to krásný kousek něčeho:))) Ten DIY náhrdelník je uplně dokonalý!! Moc se těším, až ho uvidím na tobě:) a vůbec...vše se mi prostě moc moc moc líbilo!!! A jako vždy máš fotky krásně upravené:) můžu se zeptat, kde je upravuješ?:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super fotky :))) Ten náhrdelník je fantastický :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pekne vecicky :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten huňatý rámik je perfektný :D a hodinky krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Radosť si prezerať tvoje random fotky ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. oooch ten náhrdelník čo si prerobila je nádherný .. úplne ako originál ..si šikulka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To su ale nadherne fotky! Na tie lakovky sa pojdem mrknut :)
    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
  10. čo fotka to skvost :)
    ale skús si to ešte s tým proteínom miesto obeda premyslieť, nie je to najlepší nápad, proteíny sa hodia skôr na desiatu prípadne na večeru záleží od konkrétneho zloženia :) viem že som len ďalší "anonym" ale skús sa na to pozrieť ako dobre mierenú radu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. najbombastickejší náhrdelník! krásny a ty šikovná!!
    a guess červený-come to mummy soon:D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. skvelé!
    tie adidas triká sú super (ja už som katastrofálna s tými športovými vecami :D), rovnako super je DIY náhrdelníka tie hodinky sú supeer!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. supe věci! nejvíc se mi líbí šaty a hodinky :) a luno si užij, já jsem na nich byla už několikrát a vždycky je to úžasnej zážitek :)
    ještě musím podotknout, že máš skvěle upravené fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Super random. Náhrdelník z H&M si pôjdem pozrieť a presne tú istú equa flašku mám aj ja :)

    thevandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ďakujem za vaše komentáre! :) Čo sa týka fotiek, upravujem v iPiccy + ešte v jednej aplikácii, ale tú už neprezradím :).

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook