March / April random

3.4.14

2 done
Keďže tu nejakú dobu nebol random post, je tu teraz jeden dlhší. Viem, že sú tieto články obľúbené, a robím ich najčastejšie ako viem :). Chcem sa vám poďakovať za úžasnú návštevnosť, ktorá každým mesiacom stúpa. Niekedy ma mrzí, že komentárov je menej ako kedysi, ale keď sa pozriem na štatistiku, tak vidím, že vás tento blog baví. V porovnaní s februárom bola v marci návštevnosť o 14 000 vyššia. A to je pre mňa fakt úžasná informácia, z ktorej mám ohromnú radosť a veľmi veľmi vám ďakujem, neskutočne si to vážim! :). 

Fičím si na snapback šiltovkách už dlhšiu dobu a týmto Mr. GUGU & Miss Go zo Slevomatu (Móda a Styl) sa nedalo odolať. Po kvietkovanej som túžila už minulé leto, ale nevedela som ju zohnať a tyrkysová s plameniakmi je wow, takže som si zobrala obidve :). Čoskoro ich uvidíte v outfite.

5 done
Od Laury som dostala na narodeniny kokosovú pomádu Yves Rocher a nádherný ružový odtieň laku Pupa. Čo je kokosové, to ja môžem :). Toto je môj prvý Pupa lak a odporúčam vám ho, výborne kryje a vyzerá naozaj pekne.

11 done
Milujem orgovány, sú pre mňa spolu s čerešňovými kvetmi symbolom jari. V Ikea sú teraz nové fialové sviečky s vôňou orgovánov. Ach, skoro som skákala od radosti, že majú v ponuke takú skvelú vôňu. Večer mi tieto sviečky rozvoniavajú izbu a mám z toho radosť :). Náramok z H&M Fashion against AIDS som našla už dávnejšie v Košiciach za 50 centov a plánujem si z neho vyrobiť náhrdelník.

13 done
Som hodinkový maniak, fakt zbožňujem hodinky, je to podľa mňa jeden z najdôležitejších doplnkov. Mám rada jednoduché modely v pánskom štýle a konkrétne hodinky Michael Kors sú pre mňa n.1. Na Slevomate (Móda a Styl) bola prednedávnom kampaň MK, neodolala som a objednala som si tento, dá sa povedať už kultový model, v striebornej verzii. Tieto hodinky mám aj v zlatej a nosím ich nonstop, takže viem, že využijem aj tieto.

8 done
Práve som začala používať výrobky La Roche-Posay a Effaclar Duo + je skvelý krém, pleť mám po ňom už po týždni a pol používania o poznanie lepšiu.

1 done
Veľa z vás sa ma pýtalo na tieto dva modré laky. Tmavomodrý Flormal je matný, má skvelú výdrž a na nechtoch vyzerá krásne. Svetlomodrý (baby blue) lak je NYC mám na nechtoch skoro stále a má presne ten odtieň modrej, ktorý som hľadala.

3 done
S babami sa nevieme zhodnúť, akú farbu vlastne majú tieto Conversky. Sú také pistáciovo-mintové. Na jar leto ako stvorené. Čo myslíte?

6 done
Pred dvoma rokmi som si v Mangu kúpila náhrdelník s týmto veľkým zubom, ale vôbec som ho nenosila, takže som si ho prerobila na túto verziu, ktorú určite využijem.

9 done
Rozhodovala som sa, aký parfém / toaletnú vodu si kúpim na jar a keďže som si nevedela vybrať, zvíťazila moja klasika Calvin Klein - In2U :).

4 done
Môj obľúbený kokosový šampón Balea vystriedala nová limitovaná edícia. Tentoraz vanilková! Vonia prekrásne a keď po nej bude mať také super vlasy ako pri kokosovej verzii, budem veľmi spokojná.

photos by me

You Might Also Like

22 komentárov

  1. ikea orgován <3 hneď tam bežím!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super post, milujem tieto randomy. Fotka conversiek je naj. A co sa tyka malo komentarov, no keby si pustila vsetky, co chodia, bolo by ich viac... Mne pravidelne neschvalujes komentare a to si nemyslim, ze su utocne alebo vyslovene negativne. Zda sa mi, ze ak sa citatelom len nieco nepaci, uz to neschvalis.
    Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Zuzana :). Neviem, kde sa stala chyba, ale schvaľujem všetky komentáre, či už pozitívne alebo negatívne, pokiaľ sú vyjadrené slušne a to našťastie v poslednom čase sú :). Je dosť možné, že sa nejaký tvoj komentár dostal do spamu a ten čítam málokedy, pretože je tam toho dosť. Takže sa ospravedlňujem, ak som ho vymazala, tak nedopatrením.

      Odstrániť
  4. Krásne fotky, veľmi pekné farby lakov aj Conversiek.
    To ružové s bodkami je kozmetická taštička? Veľmi pekná!
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovedaťOdstrániť
  5. random posty sú super:) hoci nenosím šiltovky, tieto tvoje dve sú brutálne dobré! a vidím, že aj ty si z blogeriek začala používaš Effaclar Duo +, samé chvály sú naň, takže zvažujem kúpu. preto by som sa ťa prosím ťa potrebovala spýtať, či je Effaclar Duo + a Effaclar Duo (bez plus) to isté, alebo je toto nejaká novinka..doteraz som o tom vôbec nepočula, takže neviem či to je to ten istý krém..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). A áno, Effaclar Duo a Duo + je ten istý krém, ale Duo + má vylepšené zloženie :).

      Odstrániť
  6. Ty Conversky jsou nádherné a stejně tak ty kšiltovky! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty kšiltovku jsou úplně nej! Závidím! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já myslím, že s těmi komentáři to je nějaký obecný jev teď - taky jsem mívala přes pade a teď stejně jako ty.. asi už se lidem nechce psát a já uznávám, že čtu z blogů pořád hodně a taky komentuju jen hooodně výjimečně (jako třeba teď:)
    Strašně se mi líbí ty kšiltky, ale já je vůbec nenosím, tak pro mě by nebyly, ale kámošce na narozky by byly top! Jen jsem je už na slevomatu nenašla.. Ale pro ten šampon vanilkový si budu muset dojít, vanilku miluju <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja už komentujem menej ako kedysi, takže ako hovoríš, bude to nejaký obecný jav :). Inak na svojom FB stále upozorňujem na aktuálne zaujímavé zľavy na Slevomate :).

      Odstrániť
  9. návštěvnost si zasloužíš, tvůj blog mě vážně baví a poslední dobou máš ještě lepší fotky, palec nahoru:))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tvoj blog je super, veľmi rada ho pravidelne čítam. A ja z osobnej skúsenosti viem, že keď píšem často komentáre, pripadám si otravne (aj keď je to vždy iba samá chvála). Takže ak ti to nevadí, kľudne povedz a ja budem s radosťou zakaždým komentovať :) a fotky, sú tiež skvelé, ako ich robíš? :)

    pozývam ťa ku mne na giveaway :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tvůj blog už navštěvuju pár týdnů a nekomentuji, i když se mi každý tvůj post moc líbí. Většinou nemám slov a nevím co bych napsala, ale polepším se, a pro příště už budu komentovat, protože si vážím toho, že se blogu věnuješ. Jde vidět, že do toho dáváš hodně. Zkrátka jsi skvělá a přeju ti aby ti ta čísla návštěvnosti šla jen nahoru, protože si to zasloužíš. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ty kšiltovky jsou naprosto úžasné!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. IN2U je super- truper a Pupa tiež! :) Ja už všetku kozmetiku používam od nich, takže iba odporúčam a určite vyskúšaj aj dekoratívne vecičky od nich :)
    A k zvýšenej návštevnosti congrats, už dávnejšie som ešte anonymne písala, že to tu naberá silne na obrátkach a čím ďalej tým viac a lepšie, takže držím palce naďalej :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ďakujem vám krásne, tieto komentáre sa skvelo čítajú, ste super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ten modry lak z NYC mam uz od lonskeho leta a po cele prazdniny sem ho z nehtu nesundala :) Vypada fakt skvele, a jeste lip na opalene pokozce ;) A o tech mintovych converskach jsem taky premyslela, ale asi bych je nedokazala zkombinovat tak sem zustala u bilych a cernych :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook