NIKE AIR MAX INSPO

8.3.14

Kto by to bol povedal, že budeme niekedy žasnúť nad teniskami a nosiť ich ako prudko módnu vecičku. Dokonca nosiť ich k elegantným sukniam a dlhým kabátom. Ja teda nie. Ale stalo sa, prišla sporty vlna a dnes sú tenisky/botasky plnohodnotnou obuvou v našich šatníkoch. Minulý rok som ešte ako tak odolávala, ale teraz som im prepadla úplne.


Za srdce ma chytili hlavne Nike Air Max. Ale aj RosherunAir Force či Free Run sa mi páčia. Posledný mesiac som na internete nevyhľadávala nič iné iba ,,nike air max 90" alebo ,,nike air max 1". A často som o nich rozprávala, až som tým mojim babám išla na nervy. Nevedela som sa rozhodnúť, ktorý model zvoliť a aké farebné prevedenie. Pôvodne som si chcela dať vyrobiť Air Maxy na mieru, ale cena je na môj vkus (a rozpočet) privysoká a navyše dodanie trvá 5 týždňov, to by som nevydržala čakať. Tak som surfovala hlavne na asos.com, spartoo.cz, nordstrom.com či queens.cz. Nechcela som si ich však objednať bez vyskúšania, takže som zašla do Footlockeru aby som ich videla naživo. Tam som nakoniec našla aj tie svoje top Air Maxy, ktoré som si aj kúpila. Mám pocit, že si ešte nejaký pár z vyššie spomenutých modelov zaobstarám.

Viem, že mnohým tenisky nie sú po chuti, ale záleží len na tom, ako ich skombinujete. Prinášam vám veľkú inšpiráciu, ak sa vám páčia, tento post je ako stvorený pre vás a ak nie, možno zmeníte názor :). Dokonca aj moja kamarátka, ktorá bola zásadne proti tomuto typu topánok o nich začala reálne uvažovať. Karl Lagerfeld obul v Chanel modelkám na nohy tenisky aj na sezónu FW 2014, takže tak skoro sa ich nezbavíme. A začínam cítiť, že Adidas Superstar sa tiež pomaly vracajú na scénu. Netreba sa čudovať, športová obuv je prudko pohodlná, takže si rýchlo našla fanúšikov. Mne samej sa na vysokej škole zmenil štýl, to som už neraz spomínala, momentálne uprednostňujem (štýlové) pohodlie. A tento trend tenisiek mi krásne hrá do karát.

Aký máte názor na tenisky? Vlastníte nejaké? Ak áno, aké?

collages by me

You Might Also Like

22 komentárov

  1. nevlastním, ale len preto, že sa neviem rozhodnúť akú farbu zvoliť :D potom ukáž tie svoje, som zvedavá

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja ani neviem povedať, či sa mi to páči alebo nie. Sama sa vôbec neviem rozhodnúť. Určite však závisí od prevedenia, takým kvietkovým by som neodolala :-).
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tenisky s hnědým detailem vypadají zajímavě! já jsem vybírala loni v UK, nakonec jsem vybrala dvoje. Černotyrkysové tenisky a fialové Adidasky.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. airmaxy sú najviac! len ma štve, že sú drahšie a drahšie, ale sú mega pohodlné a keby môžem tak sa zásobím nimi úúplne.
    od nike mám viac tenisiek, ale v podstate najčastejšie nosím iba airmaxy a airforce, ale na teplú jar sa teším na nízke vansy, moc som si ich na jeseň neužila.
    a ďakujem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mne sa začali pačiť free run, tieto air maxy ma nijako neberú...a z tenisiek nosím len conversy a asi to tak aj dlho ostane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak tenhle trend ke mně prostě asi nedorazí...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já jsem dříve tenisky úplně nesnášela a nyní jsou Nike a Converse jedny z hlavních věcí, které bych chtěla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja mám práve nike air max čo su na 5. fotke dokonca aj so sukňou čo mám :D
    ešte mám nike air force a nike dunk sky hi
    :D
    strašne sa mi páčia tie lesklé mint a veľmi túžim túto jar po nejakych bielych <3
    pre mňa je Nike TOPKA hlavne v Prahe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. odkud mas prosim ty z 5. fotky? presne ty se snazim posledni dobou nekde najit a bez vysledku:/ :)

      Odstrániť
    2. z queens.cz
      ale neviem či ich tam ešte maju su z minulého roka :)

      Odstrániť
  9. po Nike Air Force pokukávam už dlhšie, prídu mi megavyužiteľné.... Dokonca mám pocit, že po niečom podobnom som pokukoval aj v dávnych časoch, kedy som ešte nemal blog. Teraz, od minulého leta tuším, nosím veľmi často modely Nike Air (tie, čo sa vzhľadovo podobajú na New Balance). Mám dva páry a neviem si ich vynachváliť. Našťastie, u nás v kancelárii nemáme presne stanovený dresscode, takže neraz idem v saku / košeli a pod stolom mám na nohách práve vyššie spomenuté modely :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. joj už ti musím dať fotečky s týmito teniskami!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. mne sa nepaci ako je tento konkretny trend (a kopu inych) na zapade uz dlho, a kym to dorazi k nam a ma to tu kazdy treti clovek, tak je na zapade in zas uz nieco ine..... a my sme v riti stale z airmaxov a new balanceov. mna tento trend absolutne nechyta, ked uz tenisky k sukni tak new balance ale tieto tenisky na podlpätku akokolvek su pohodlne alebo mile farebne su podla mna too much a mozno to bolo zaujimave u prvych sto ludoch co to takto kombinovali, ale teraz uz ani to.... a ze by ot malo nieco s vkusom tak o tom sa myslim bavit vies netreba. cize suma summarum nie je to uz ani zaujimave ani vkusne... ale celkom som zvedava ako to skombinujes ty, pre teba to ma aspon istu funkcnu pridanu hodnotu ked si mala :D ;))). moj frajer si kupil pred rokom a pol air maxi a teraz sa ich hanbi nosit lebo sa z toho stal tuctovy hipster nonsense

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Miluju Air Maxi!!! :3 jsou krásné dlouho si je přeju :) bohužel musím si ještě dost počkat

    OdpovedaťOdstrániť
  13. za sebe muzu rict, ze ja tomu asi nepodlehnu ale v nekterych pripadech se mi to libi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ja mám tenisky rada a nosila by som ich ku všetkému, ale tieto nike konkrétne mi prídu fakt hrozné a nevkusné...

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ty zlate nebo ty pod nima jsou fakt krasne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ano, su super, paci sa mi ako zachvatili modny svet :D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. u někoho se mi to líbí víc, u někoho míň. Fajn, že v tom má člověk pevnější nohu:) A líp se v těhle botkách dobíhá bus než v podpadkách.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. haha welcome to my world ,)) am1 nebo am90 forever, z techhle fotek mam osm paru... maximalni pohodli, styl osvedceny lety.. je to hodne univerzalni bota, kor v dnesni dobe, kdy se da opravdu kombinovat vsechno se vsim, ja osobne jsem posledni dobou trochu zlenivela na vesnici a nosim all black plus barevne boty, nebo svetle dziny a zbytek i s botama cerne. btw queens.cz ma v centru prahy shop, neni problem si tam i nechat poslat veci, ktere nejsou na miste ,)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Mně se také moc líbí, ale na noze o velikosti 47 nevypadají dobře... :D A také mi tak trochu vadí, že je dnes má snad každý - jako kdyby jiné sportovní boty nebyly.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. JEZISI NIKE AIR MAX GALORE!!! <3 zijem!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook