Must Have Spring/Summer 2014

12.3.14

Jar je už naozaj tu a ja sa z toho veľmi teším! Včera som bola dokonca prvýkrát vonku bez siloniek, hoci naozaj iba na chvíľu, ale predsa. A ako každú sezónu, aj teraz mám svoj wishlist - musit have zoznam, ktorého sa nejako podvedome držím. Čo je na tom vašom?
-------------------------------------------------------------------------------------------
I´m really happy that spring is finally here! I was outside with bare legs yesterday, even just for a while, but still better than nothing! And like every season, here´s my must have list for S/S 2014, which somehow, I subconsciously follow. What´s on your list?

1. biceps tattoo - dve tetovania už mám, na biceps ide ďalšie. Marec je u mňa očividne mesiac tetovania. / I have two tattoos already, so the next one is going to be here. Obviously, march is a tattoo month for me.
2. Nike Air Force 1 - odjakživa som mala vždy jeden pár bielych tenisiek pre každý prípad. Tentoraz sa mi páči tento model. / Since I remember, I have always owned a pair of white sneakers. This time, I like this model.
3. baggy leather pants - zbožňujem kožu a voľné kožené nohavice, to je už splnený sen. / I adore leather and baggy clothes. So baggy leather pants? That´s a dream, which come true!
4. orange lipstick - oranžový rúž bude u mňa sláviť veľký návrat. V kombinácii s modrou manikúrou je to veľmi fresh. / orange lips are having a comeback this season in my beauty section. They´re very fresh with baby blue nailpolish.
5. baby blue manicure - modrá sa mi dostala úplne pod kožu túto sezónu a nezáleží na tom, v akých odtieňoch. Belasé nechty sa u mňa budú striedať s tmavomodrou. / blue totally gets me in every shade, so pastel blue manicure (with navy blue) will be a my S/S signature.
6. baby pink leather bag - jednu som si z internetu neobjednala a teraz je vypredaná, čo fakt ľutujem. Ak o nejakej peknej viete, dajte mi vedieť, potrebujem pastelovú svetloružovú koženú kabelku. Na jar a leto (a potom ku kabátom) bude neprekonateľná. / I didn´t order a pink leather bag when it was available and it´s sold out now! I desperately need a pastel pink leather bag, so I really hope, I will find one somewhere.
7. light brown hair colour - tmavohnedú farbu mám už dlho, túžim po zmene. / I have a chocolate brown hair colour for a pretty long time, so it´s time for a change.
8. overall - aj overaly/všetko na traky zažívajú comeback a ja si to budem vo veľkom vychutnávať. / overalls are everywhere and I love them so much.
9. coconut everything - mamka si zo mňa už robí srandu, ale som priam závislá na všetkom kokosovom. Krémy, olej, vône, jedlo...všetko! / my mum makes fun of me, but I have a real coconut addiction. Doesn´t matter if it´s a cream, oil, parfume or food....I love everything!
10. pierced earring and pearls - odkedy Sophie Bille Brahe a Dior predstavili svoje šperky, neviem sa nabažiť. A piercing ako náušnica je skvelé oživenie! / since Sophie Bille Brahe and Dior showed us their amazing earings, I can´t get enough. 
11. matte navy manicure - pretože tmavomodrá mi spôsobuje pozitívne zimomriavky a matný lak je jednoducho geniálny. A to nehovorím o kombinácii matnej a lesklej manikúry. / because navy blue gives me goosebumps and matte nailpolish is simply brilliant.
12. hot body - možno sa to bude niektorým z vás zdať smiešne, že sa tento bod objavil na mojom must have zozname, ale mne tieto listy slúžia ako inšpirácia/motivácia a väčšinu z nich si aj zadovážim, preto verím, že sa mi podarí aj zapracovať na postave. / maybe you think it´s weird or funny that a point ,,hot body" is on my list, but this must have lists are kind of an inspiration for me, so that´s the reason why this point is here.
13. clean eye make up - už nejakú dobu si oči líčim iba maskarou, počas jari a leta to meniť nebudem. Zvýrazňujem si obočie a farebne maľujem pery :). / when it comes to my eye make up, I use only mascara during common days and it won´t change with higher temperatures. I like to highlight my eyebrows and lips more :).
14. striped T-shirt - moje obľúbené pásikavé tričko už pomaly dosluhuje, potrebujem nájsť jeho náhradu, pretože je to nesmrteľný kúsok, ktorý sa dá kombinovať na milión spôsobov. / my favourite striped tee is a little bit worn out, so I need to find an other one.
15. Nike Air Max - pretože tieto tenisky budú u mňa na jar a v lete n.1. / because this sneakers are my latest addiction and my n.1 for spring and summer.
16. mirrored sunglasses - jedny farebné zrkadlové okuliare som nedala z nosa dole už minulé leto a tento rok túto záľubu rozbehnem poriadne. / I rocked my fuchsia pink sunglasses last summer, but this year I´m going to add more colours into my sunglasses collection.

You Might Also Like

14 komentárov

  1. ja ťa úplne chápem, že tam máš bod "hot body" ! Je to všetko v hlave :) až potom sa to môže prejaviť na vonkajšku.
    a medzi môj wishlist patrí tiež tetovanie, čo si tam chceš dať ty?
    tssif

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak pod tohle se podepíšu ! Baby Blue Nail Polish zatím vypadá docela jako problém sehnat :(((( Ocením jakékoliv doporučení ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. podľa mňa všetky biele tenisky, aj tie na obrázku sú otrasné, jediné biele pekné sú conversky, po týchto by som sa ani neobzrela, ale 100 ľudí, 100 chutí a na tvojom mieste by som si premyslela miesto tetovania, nie každému sa to automaticky hodí, darmo, že je to hit a navyše, ukazovať podpazušie, ak by ho niekto chcel vidieť, nie je práve najlákavejšie :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tetovanie sa stalo mainstreamom, stráca to čaro...... tie kérky ani nenesú príbeh, príde mi, že ludia si ich dávajú len aby niečo mali, leb to už má každý
      Becca dobre si premysli čo si dáš ;) a kam

      Odstrániť
  4. parádny post! takmer vo všetkom sa zhodneme.. mala by som si ho uložiť aby aj mne slúžil ako motivácia :D hlavne čo sa týka toho cvičenia.. a verím že aj tie okuliare niekde zoženiem, tie na obrázku sú dokonalé.
    Držím palce pri realizovaní wish listu..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak ako sa kedysi tetovali ruzicky,kotvicky pootm cinske znaky, tak sa teraz tetuju napisy, sledovat trendy aj v tetovani je uplne mimo moje chapanie, lebo sa robis tuctovym a uz to nikdy nezmenis. saty mozes aspon vyhodit ked uz prestanu byt in. este chapem ked ma niekto jeden napis, nieco co ho vystuhuje a vie ze to nikdy neolutuje, ale mat na kazdej druhej casti tela nejake pismenka mi pride velmi z cesty. ved ja neviem, treba si pisat dennicek, dat si urobit nalepky, napis na tricko..clovek si ani neuvedomi aka je to otrepana vec,kym nerobi v lete na plavarni a vidi to na kazdom druhom cloveku
    zato telo na wishlist uplne chapem.jaj mam tiez:P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, je pravda, že trendy sú aj v tetovaní, ja ich ale nesledujem, keby som nechcela, tetovať sa nedám, premyslené mám všetky a ani jedno neľutujem a viem, že ani nebudem, pretože sú osobné, dlho som o nich premýšľala a majú pre mňa význam. Veď o tom urobím post :).

      Odstrániť
  6. airforce mám a vysoké a sú mega, stršane rada ich nosím, ku všetkému :D
    inak kožené nohavice aj za mňa hej a málá ružová kabelka by sa tiež hodila, len tú čo mám ja v hľadáčiku je nad môj rozpočet, čo by som bola schopná dať za takú minikabelôčku.
    a inak čo sa týka lakov, ja už som odložila tmavé a kúpila dva púdrovej ružovej, to je podľa mňa úplne top farba tejto jari :)
    vynikajúce celé ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tyto clanky u tebe miluju!:) take bych rada dalsi tetovani a overal! No a to body of course:D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Po overalu taky toužím už dlouho :D
    Stejně jako po "sexy" tělu, takže se snažím cvičit a zpevnit břicho :) doufám, že se mi to povede a i tobě přeju hodně štěstí

    OdpovedaťOdstrániť
  9. aj ja milujem kokos! aaach ta vona :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. S tetováním souhlasím! já chci jedno na šíji a další na klíční kost ;) overal!! jak dlouho už se po nějakým vhodným pokukuju a pořád nic..cvičení jede! modrý lak na nehty = must have, mirror sunglasses! za mě ještě opálená kůže a plavky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tak tohle se mi hodně líbí :) skvělý "wishlist"!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook