VALENTINE SHOPPING GUIDE (also for singles)

9.2.14

Tak a opäť tu máme za dverami Valentín, sviatok lásky, aby sme si pripomenuli, že ju máme, alebo skôr, že ju nemáme. Pre mňa je 14.február už odpradávna zárukou ľahkého stresu. Akože, vždy sa tvárim a nahováram si (hlavne, keď som single, čo som bola väčšiu časť Valentínov v mojom krátkom živote), že tento deň je ako každý iný a až tak na ňom nezáleží...ale preboha, to napätie, keď sa na strednej škole rozdávali valentínky! A ten smútok, keď som žiadnu nedostala. Alebo keď bolo to papierové srdiečko od kamarátky...no a skry to sklamanie! Tieto situácie patria k tým menej príjemným. Ale raz som dostala aj kyticu ruží. A potom som musela odpovedať z biológie...ach tá závisť.

Celkovo Valentín vo mne dvakrát pozitívne pocity nevyvoláva, lebo áno, ten tlak spoločnosti, v obchodoch všetko červené, ružové, srdiečkové, celý deň čakania, že sa vám nakoniec ozve ON...veď viete, o čom hovorím, nie? Nakoniec sa tešíme aspoň na tú americkú romantickú komédiu, čo pôjde v telke, otvoríme si čokoládu a zapálime sviečku. Pre mňa ideálne, či už s kamarátkou, mamkou alebo s mužom. Hoci môj posledný Valentín bol veľmi nečakaný, to musím uznať!

Nech je to už akokoľvek, rovnako ako sa vždy nájde príležitosť na pohár bieleho vína, tak sa vždy nájde dôvod niečo si kúpiť. No a tento deň je priam dokonalým dôvodom na to, aby ste si spravili radosť. Inšpirujte sa mojím zoznamom. A to vínko si samozrejme dajte tiež :).


valentine page 2014

1. Spodné prádlo z Intimissimi. Keď nie pre partnera, tak sa môžete tešiť pod paplónom samé. Ehm.
2. Svietniky a sviečky z Ikea. Pre atmosféru. Pri filme či večeri. Alebo k časopisu.
3. Nočná lampa. No nie je táto strieborná geniálna?
4. Papierové pompomy. Ikea má skvelú valentínsku edíciu, ktorá zútulní vaše obydlie.
5. Dokonalý čajový dejchánek  budete mať s týmto tea setom s motívom vtáčikov a stromov. Wow!
6. Jesť treba. A všetci jeme radi. Tak ak sa vám nechce variť, lebo máte kopec starostí s úpravou vášho zovňajšku, alebo ste v depresii, že sa vám pre jedného (seba samého) kuchtiť nechce, objednajte si niečo z foodpanda.cz. Nezabudnite sa tváriť, že ste to pripravili vy.
7. Romantika na výhľade za mestom, kŕmenie labutí a iné outdoorové aktivity vám spríjemní teplý (napríklad) čaj v takejto štýlovej termoske.
8. Svoju náklonnosť ku komukoľvek môžete vyjadriť zaláskovanou edíciou náramkov Cruciani
9. Keď ste náročná a váš partner rád podporí vaše túžby, skúste si priať Swarovski Nirvana prsteň. Možno sa zadarí :D.
10. Alebo Swarovski Tactic bangle. Môžete si ho, pravdaže, kúpiť aj tak.
11. Červený rúž je nesmrteľný. Za každých okolností. Môj obľúbený je Maybelline Color Sensational, pretože je mastný, ale nie príliš, a pery nevysušuje. 
12. Vypadnúť z mesta padne občas vhod. Nemusí to byť rovno Paríž, tipy na výlety za skvelé ceny nájdete na Slevomate.
13. A na ten výlet, nech je to už kdekoľvek a s kýmkoľvek, si pribalte peknú spodnú bielizeň. Napríklad mne sa veľmi páči toto z Tezenis. Konieckoncov nikdy neviete, ako ten váš Valentín dopadne :).

You Might Also Like

5 komentárov

  1. skvelé tipy :) zaujal ma bod 2,3,4 a 12 :) moje tipy na handmade Valentín nájdeš TU

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja budem po skoro 5tich rokoch na valentína sama :D ale akože nejako extra sme to neprežívali ani keď sme boli ešte na to dvaja.
    teraz keď sa pozriem všade navôkol na tú ružovú a červenú je mi skôr zle. ALE! keby nájdem dokonalý ružový ňuňu sveter tak si oslávim valentín s nim :)
    ale aj tak sú najviac romantické momenty keď sú nečakané.
    a 13.ka je veľmi pekná. ja si robím radosť spodným prádielkom už každý týždeň, valentín-nevalentín. a stále sa chodím kochať na journelle a raz to tam vykúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pre singles je maximálne tá termoska s čajom..a chýba ti tam čokoláda:D
    ale na výlet by som šlaaaaaaaaaaa, ajaaaj..aj sama kľudne:D

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook